Opublikowano 5 października 201212 l no co do wypuszczania nowych kawałków mam podobne podejście, jak od teraz coś wyjdzie przed premierą to nie sprawdzam tego dopóki nie ukradnę całości EDIT: haha my tu gadu gadu o wypuszczaniu nowych kawałków, a w sieci już są snippety niemal ze wszystkich kawałków Ja nawet tego nie sprawdzam Edytowane 5 października 201212 l przez 44bronx
Opublikowano 6 października 201212 l Snippety sprawdzone i będzie roz.(pipi) panowie. Choć cykaczowe bity mógł sobie odpuścić ;/
Opublikowano 6 października 201212 l Choć samplowane bity mógł sobie odpuścić ;/ fix'd rozi pogódź się z tym wreszcie - 2k12 to nie '93. lupe udowodnił, że można i trzeba wydawać świeże, merytorycznie ociekające mądrością płyty pod nu-schoolowe podkłady. Edytowane 6 października 201212 l przez tk___tk
Opublikowano 8 października 201212 l Choć samplowane bity mógł sobie odpuścić ;/ fix'd rozi pogódź się z tym wreszcie - 2k12 to nie '93. lupe udowodnił, że można i trzeba wydawać świeże, merytorycznie ociekające mądrością płyty pod nu-schoolowe podkłady. Lupe udowodnił tylko, że nie nagra już albumu, który choć trochę zbliży się do F&L. Tak zamulonych beatów nie słyszałem już dawno, lubię new school, ale Lupe dobrał w większości nudne i nieciekawe podkłady na nowy album. Mam nadzieję, że album Leszcza nie będzie zje.bany przez jakieś sztampowe cykacze wysr.ane na macbooku Edytowane 8 października 201212 l przez 44bronx
Opublikowano 9 października 201212 l Kendrick zrobił konkurs, który polega na podaniu mu własnego projektu okładki do 'GKMC'. To podałem:
Opublikowano 9 października 201212 l http://www.facebook.com/KendrickLamarmusic?sk=app_113345305387225
Opublikowano 14 października 201212 l EP z wszystkimi luźnymi kawałkami, singlami, gościnkami itp. Niby nic nowego, ale warto sobie przypomnieć przed 22 - http://www.sharebeast.com/6ozft9qy22rc
Opublikowano 14 października 201212 l jak nie wycieknie w porządnej jakości to nawet tego nie biere btw nie wiedziałem, że kędrik ma kawałek z gucci manem, ale w sumie nawet z birdmanem ma Edytowane 14 października 201212 l przez 44bronx
Opublikowano 14 października 201212 l ku.rwa przeczytałem mega podjara - numer z kuruptem i bad azzem, a ty chu.j jakiś inny d-lister. ten typ żyje jeszcze?
Opublikowano 16 października 201212 l BAKSIT FRISTAJL KIEDY (pipi)A TA PLYTA WYCIEKNIE SIE JA WAS PYTAM (pipi)A
Opublikowano 17 października 201212 l http://soundcloud.co...-lamar-backseat BAKSIT FRISTAJL KIEDY (pipi)A TA PLYTA WYCIEKNIE SIE JA WAS PYTAM (pipi)A nie wiem, ale wszyscy zgodnie jarają się backseat freestyle, a ja twardo czekam na cały album i nie sprawdzam już nic. Dawno takiego ciśnienia na jakiś album nie miałem
Opublikowano 17 października 201212 l Jest całość już, nawet wersja deluxe. I tak, Backseat mną pozamiatał ale reszta nie ustępuje... to trzeba usłyszeć.
Opublikowano 18 października 201212 l o mało nie popuściłem jak dzisiaj mi ziomek ni z tego ni z owego napomknął, że jest wyciek
Opublikowano 18 października 201212 l widzę, że nikt się jeszcze nie wychyla z opinią, ja też się na razie wstrzymuję, trzeba dobrze osłuchać. Nie rozumiem tylko do końca spuszczanka nad beackseat freestyle , przecież rigamortis jest 100x lepszym tego typu trackiem
Opublikowano 18 października 201212 l Ja mogę się wychylić z opinią, bo słucham płyty już 5 raz i tym razem wspomagam się rapgeniusem. Coś niesamowitego. Nie ma wątpliwości, że jest to płyta 2012 roku i będzie (albo już jest) klasykiem, a Kendrick stanie się (dla mnie już jest) kolejnym wielkim raperem, który zniszczy nas doszczętnie w przyszłości. Co do albumu - nie ma na nim słabego kawałka (chociaż mi niezbyt podchodzi 'm.A.A.d city' przez chu.jowy bit). Oczywiście o możliwościach wokalnych i lirycznych Lamara nie trzeba nic pisać, bo to jest najwyższy poziom. Dopiero po kilku odsłuchach dostrzeżecie korelację między kawałkami, bo jak wiemy, cała płyta jest 'krótkim filmem' i opisuje życie K-Dota w Compton. Produkcja płyty miażdży jajca, klimat jest niesamowity, goście nie zawiedli (nawet Drake). Album będę katował w nieskończoność i pewnie za każdym kolejnym odsłuchem będę odkrywał coś nowego, co jest piękne. Ode mnie 10/10 - oczekiwałem genialnej płyty i taką dostałem. I polecam się dobrze wsłuchać, bo można usłyszeć kilku 'ukrytych' gości, m.in. JMSN'a i Schoolboy'a
Opublikowano 18 października 201212 l w m.A.A.d City ch.ujowy jest tylko pierwszy beat (nie czaję co robi takie trapowe (pipi) u leszcza, które brzmi jak z albumu wacka flocki czy innego gucciego ), drugi zaje.bisty, szyty jakby pod eighta, który z resztą fajne poleciał. Edytowane 18 października 201212 l przez 44bronx