Gość Rozi Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 kosmiczne teksty haha, aesop rocka se posłuchajcie, spodoba wam się xD I El-P. Kendrick nie ma trudnych tekstów, naprawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 ale tutaj nie chodzi o kosmiczne rozkminy tylko o warstwe tekstową, którą w rapie jest mega ważna. Ta (pipi)a, bo w innych gatunkach nie jest wazna. To, ze wiekszosc raperow jedzie tylko na swoich tekstach olewajac nutki to norma? Nie bede sluchal jakiejs (pipi)ni tylko dlatego, ze kolo ma spoko teksty czy tam jakis high-concept na swoje plyciwo. Tak samo nie slucham nowego Converge bo Bannon moze i fajnie napierdala o tych swoich wege inspiracjach, ale w muzyce wieje penisem wiec to zlewam. Wez sie uspokoj Bartek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Kendrick chu.jnia XDDDDDDDDDD http://www.youtube.com/watch?v=qbbQb9bEcDQ Fajnie ktoś zmontował. Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Ktos Ci mowil juz, ze jestes spiety jak s(pipi)ysyn? Nigdzie nie obrazilem twojego kochanego Kendryka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 ale tutaj nie chodzi o kosmiczne rozkminy tylko o warstwe tekstową, którą w rapie jest mega ważna. Ta (pipi), bo w innych gatunkach nie jest wazna. To, ze wiekszosc raperow jedzie tylko na swoich tekstach olewajac nutki to norma? Nie bede sluchal jakiejs (pipi)ni tylko dlatego, ze kolo ma spoko teksty czy tam jakis high-concept na swoje plyciwo. Tak samo nie slucham nowego Converge bo Bannon moze i fajnie napierdala o tych swoich wege inspiracjach, ale w muzyce wieje penisem wiec to zlewam. Wez sie uspokoj Bartek. Ale ja nie mowie, że masz słuchać jak Ci się muzyka nie podoba. Tylko chodzi o to, że murzyni w hiphopie więcej mówią, a dokładnie przez cała piosenke zazwyczaj więc chyba to jest ważne o czym czyż nie? I nie mówie też, że jakiś tam koncept odrazu czyni płyte lepszą, ale słuchanie rapu sprowadzając do poziomu tylko podkładów jest średnie. W tym przypadku może lepiej słuchaj tylko DJ Shadowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Liczy sie calosc a jak jedna czesc kuleje no to geniuszu ja w tym nie widze, tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Ale mówiłeś, że słuchałeś tylko 'Backseat Freestyle', więc jak możesz ocenić całą płytę? Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 posłuchaj sobie szczurek tego numeru z mary j. blidge. zaje.bisty, prawda objawiona - zbawienie rapu i nowa nadzieja. Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Ale mówiłeś, że słuchałeś tylko 'Backseat Freestyle', więc jak możesz ocenić całą płytę? A gdzie ja oceniam cala plyte? Oficjalny kawalek ktory ma promowac ten album mnie nie ruszyl wiec plyty sprawdzac nie bede. Rozumiem, ze bedac zamknietym w jednym gatunku trzeba sprawdzac wszystko od a do z, ale ja na to czasu nie mam. Rozmowa szybko skrecila z "co mysle o Kendriku" na "czy teksty usprawiedliwiaja wszystko w hiphopie". Jak dla mnie nie - dla niektorych jest inaczej. Tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Raczej nie tamten miał promować płytę, a ten: http://www.youtube.com/watch?v=nLCqSMDEQsA Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 (edytowane) Backseat Freestyle jest bardzo oderwany od reszty albumu (no może na siłę można go przyrównać do 1 części maad city - ale to naprawdę na siłę) i mimo wszystko polecałbym przesłuchać takie kawałki jak np.: Money Trees good kid The art of peer pressure Szkoda, że Backstreet Freestyle ciebie tak odrzucił, bo kompletnie nie odzwierciedla jakości płyty. Edytowane 13 Stycznia 2013 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Konfrontacja Kendricka z rockym zdecydowanie wypada na korzyść tego pierwszego,rock po pierwszej euforii przegrywa zdecydowanie bitami i tym ped.alskim oooo yeah w kazdym kawałku czego już nie mogę słuchać. No i dre jak zwykle trafił w dychę. Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 dre wiadomo, że wie w kogo wj.ebac piniondze, a co do wyższości gkmc nad l.l.a. nie powinno być nawet rozmowy Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Ej fajna ta plyta co o niej tu prawicie tyle stron? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Najlepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sig 395 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 ja z początku nie mogłem się przekonać bo ge.joza w ch.uj ale przypadkiem usłyszałem money trees i się zmusiłem do ściągnięcia z pirate bye i znalazłem jeszcze 2 inne swimming pools i coś tam jeszcze . Zobaczymy jak się dalej przyjmie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 przesluchalem cala i stwierdzam, ze daje rade. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Wypozyczylem z zatoki - jak jeszcze w tym roku przeslucham i nie zapomne napisac to dam znac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 http://merlin.pl/Kendrick-Lamar/browse/search/4.html?offer=O&sort=rank&person=Kendrick+Lamar Uskuteczniać zamawianko! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 cd = meh Cytuj Odnośnik do komentarza
wiki1993 539 Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Na allegro już od dawna, tylko nieco drożej. Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 http://www.youtube.com/watch?v=BQ35OEQhjfc Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 dobreeeee Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 to poetic justice wyszło pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi