raulos 19 Opublikowano 18 lipca 2012 Opublikowano 18 lipca 2012 (edytowane) CD action na stronie daje darmowe kody do gry online na PC do VEGAS 1 i 2. Jeśli ktos ma ochote pograc nalezy pobrac gre i wpisac darmowy kod. Mój nick raulos. Zapraszam ja pobrałem vegas 1 - lepsze mapy. Może ktoś ze starej gwardii z xboxa ? Nie pobierajcie wersji PL - nie da sie na niej zainstalowac patcha 1.06 wymaganego do gry online. LINK http://www.cdaction.pl/seriale/ Edytowane 18 lipca 2012 przez raulos Cytuj
kubicz 191 Opublikowano 18 lipca 2012 Opublikowano 18 lipca 2012 To sa key'e dla tych, co kupili czasopismo z dana gra. Cytuj
raulos 19 Opublikowano 18 lipca 2012 Autor Opublikowano 18 lipca 2012 (edytowane) To sa key'e dla tych, co kupili czasopismo z dana gra. Wysyłają każdemu kto wyśle emaila po kod. Nie musisz mieć czasopisma, wystarczy na forum stworzyć konto, ja tak zrobiłem i dostałem 2 kody. Edytowane 18 lipca 2012 przez raulos Cytuj
kubicz 191 Opublikowano 18 lipca 2012 Opublikowano 18 lipca 2012 Nie rozumiemy sie. Wiem, ze wysylaja je kazdemu kto zalozy konto na forum. Jednak klucze same w sobie sa dla czytelnikow CDA, ktorzy kupili czasopismo z pelna wersja danej gry. Wygodniej im jest dawac klucze na stronie, niz wypuszczac kazdy numer z innym kluczem do multi. Cytuj
raulos 19 Opublikowano 18 lipca 2012 Autor Opublikowano 18 lipca 2012 Nie rozumiemy sie. Wiem, ze wysylaja je kazdemu kto zalozy konto na forum. Jednak klucze same w sobie sa dla czytelnikow CDA, ktorzy kupili czasopismo z pelna wersja danej gry. Wygodniej im jest dawac klucze na stronie, niz wypuszczac kazdy numer z innym kluczem do multi. Nie zmienia to faktu, że można grać do czego zachęcam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi