saptis 620 Opublikowano 19 lipca 2012 Opublikowano 19 lipca 2012 (edytowane) Sega oficjalnie potwierdzila ukazanie sie gry Yakuza 1&2 HD Edition. Data premiery nie zostala jeszcze ustalona. Ja akurat nie gralem w czesci z Playstation 2 - zaczynalem przygode z seria od trojki na PS3. Jest juz nawet pierwszy trailer: http://youtu.be/9TzEExtseaU Skan z Famitsu: Oraz Screeny: zrodlo: Andriasang Edytowane 21 lipca 2012 przez saptis 2 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 19 lipca 2012 Opublikowano 19 lipca 2012 Jakies informacje o wydaniu tej kolekcji poza japonia ? Chetnie bym kupil i odswiezyl moje ulubione gry z PS2 Cytuj
saptis 620 Opublikowano 19 lipca 2012 Autor Opublikowano 19 lipca 2012 (edytowane) Niestety poki co Sega nie podala takiej informacji, wydaje mi sie, ze ten zestaw pojawi sie rowniez w Europie. Edit: Premiera w Japonii pierwszego listopada 2012. Edytowane 19 lipca 2012 przez saptis Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 19 lipca 2012 Opublikowano 19 lipca 2012 (edytowane) Ubiegłeś mnie z tym tematem. Pomysł z kolekcją na Ps3 uważam za bardzo fajny, sam co prawda przeszedłem obie części parę lat temu na PS2 ale dla osób, które nie miały PS2, a nie chcą kupować tej konsoli taka składanka jest dobrym rozwiązaniem. Nawet dzisiaj te gry wyglądają w porządku, co tylko pokazuje jak się Sega i ekipa Nagoshiego przyłożyła do produkcji tych gier. Mam obie gry w kolekcji ale kto wie może i się skusze na tą składankę o ile wyjdzie na zachodzie. Edytowane 19 lipca 2012 przez Paliodor Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 21 lipca 2012 Opublikowano 21 lipca 2012 Ja bym się baaardzo cieszył, gdyby tą kolekcję HD wydano na Vitę i jako dodatek wrzucono dwie części Black Panther. Jak to się mówi "not gonna happen", ale pomarzyć zawsze można. Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 5 września 2012 Opublikowano 5 września 2012 Kolejny materiał video pokazujący Yakuze1/2 w HD: http://andriasang.com/con2l0/yakuza_hd_video/ Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 5 września 2012 Opublikowano 5 września 2012 Swietnie, juz kiedys chcialem zagrac w ta serie ale trudno bylo znalezc Cytuj
Sowaa 27 Opublikowano 5 września 2012 Opublikowano 5 września 2012 Noooo i wspaniale! Swoją przygodę z serią zacząłem dopiero od części 3 i absolutnie przepadłem, więc jedyneczkę i dwójeczkę kupię obowiązkowo kiedy tylko wyjdzie w EU Cytuj
saptis 620 Opublikowano 12 listopada 2012 Autor Opublikowano 12 listopada 2012 (edytowane) Pierwsza gra z serii w jaka gralem byla Yakuza 3, wiec zastanawiam sie jak by to bylo zagrac w starsze czesci po ograniu nowych. Wiadomo, ze grafika nie jest tam taka dobra, ale wiadomo tez, ze w Yakuzie nie o to chodzi, zastanawiam sie nad samym gameplayem - w poprzednich czesciach byla np. inna kamera i pewnie inne rzeczy zwiazane z sama rozgrywka tez sie zmienily. Edytowane 12 listopada 2012 przez saptis Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 12 listopada 2012 Opublikowano 12 listopada 2012 No nie do konca, akurat Yakuza 3 nie ewoluowala za bardzo pod wzgledem gameplayu, takze mozna smialo i bez obaw lykac te kolekcje. Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 12 listopada 2012 Opublikowano 12 listopada 2012 (edytowane) Jestem z serią od pierwszej części i tak w skrócie to można powiedzieć, że poszczególne elementy gameplay'u na przestrzeni kolejnych części były ulepszane/rozwijane wiec jakiejś strasznie dużej różnicy i odmiennego stylu grania nie musisz się bać. No może system walki w pierwszej części był ciut inaczej zrobiony i te ujęcia kamer też czasem inaczej były w starszych częściach. Ogólnie zagrać bardzo warto, zwłaszcza jedynka pod względem fabularnym jest dla mnie nadal na pierwszym miejscu. Choć dwójka również w wielu momentach jest na równi z nią. A graficznie jak na erę PS2 było bardzo dobrze (imo), to są nadal gierki pełne szczegółów i świetnie oddanych miejscówek. Zwłaszcza druga część nawet dzisiaj mi się bardzo podoba, w szczególności Osaka im wyszła świetnie. Edytowane 12 listopada 2012 przez Paliodor Cytuj
saptis 620 Opublikowano 13 listopada 2012 Autor Opublikowano 13 listopada 2012 Jeszcze sie zastanowie, ale ta edycja HD to dobra okazja zeby zapoznac sie w pierwszymi czesciami bo akurat zaczynalem od trojki. Z tego co widzialem to kamera w 1 i 2 jest z gory ustalowa i nie da sie jej obracac tak jak w trzeciej czesci. Cytuj
Gawlick 7 Opublikowano 13 listopada 2012 Opublikowano 13 listopada 2012 Tak sobie myśle że mimo ze 1 i 2 leżą na półce kolekcja i tak zostanie zakupiona Mam nadzieje że wyeliminują tylko te loadingi pomiędzy ujęciami kamer. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi