Słupek 2 183 Opublikowano 20 lipca 2012 Opublikowano 20 lipca 2012 http://www.imdb.com/title/tt1986770/ Najprościej pisząc serial dla wszystkich tęskniących za Sheenem - Dwóch i Pół. Obejrzałem 5 odcinków (tyle wyszło) i niech mnie kule biją jeżeli nie jest to duchowy spadkobierca Dwóch i Pół. Sam początek pierwszego odcinka to odniesienie do całej afery z Two and a half Man. Zresztą każdy kto oglądał od razu wyłapie mnóstwo smaczków (4 ep, motyw z koszulą xD). Co do serialu, szału nie ma ale pośmiać się można, Sheen oczywiście świetnie. A najlepsze, że z epa na ep jest coraz lepiej, rozkręca się. Dla porównania parę dni zaliczyłem 9 sezon Dwóch i Pół, już z Kutcherem. I, i krótko i na temat AM > 2,5 Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 20 lipca 2012 Opublikowano 20 lipca 2012 obsada jakaś taka niemrawa nie licząc czarliego, najlepszy odcinek chyba czwarty jak jego córka zmyślała historie o swoich seksualnych eskapadach. czekam na finał sezonu w którym ma się pojawić sheen senior. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 20 lipca 2012 Autor Opublikowano 20 lipca 2012 (edytowane) No mi też 4 najlepiej podpasował, btw z postaci jeszcze daje radę. Ten rasistowski dziadek, pacjent Charliego. A co do seniora, nie widziałem, że ma się pojawić - no nic zajebiście. Edytowane 20 lipca 2012 przez SłupekPL Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 20 lipca 2012 Opublikowano 20 lipca 2012 Jak dla mnie obok Common Law najlepszy serial komediowy jaki obecnie jest puszczany. Sheen po raz kolejny potwierdził, że jest utalentowanym aktorem i może się równie dobrze sprawdzić w trochę odmiennej roli. Szkoda mi Dwóch i Pół ale już ostatnie dwa sezony z Charliem mocno straciły na jakości. A ta popierdółka z Kutcherem to tylko skok na kase, nic więcej. Dziadek z grupy to obecnie najlepsza postać drugoplanowa, troche mnie denerwuje ex Charliego, tak jakoś drętwo gra. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 20 lipca 2012 Autor Opublikowano 20 lipca 2012 No właśnieee, Dwóch i Pół i tak od jakiegoś czasu mocno się wypalili. Więc suma sumarum dobrze się stało, że Sheen odszedł (xD) i zagrał w nowym projekcie. Btw a 2,5 i tak jeszcze nie koniec, 10 sezon w drodze. Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 20 lipca 2012 Opublikowano 20 lipca 2012 Wiem, ale kto to będzie oglądał? Ja już w połowie 9. sezonu podziękowałem, bo miałem dość oglądania klaty Kutchera. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 20 lipca 2012 Autor Opublikowano 20 lipca 2012 9 sezon obejrzałem cały bo do ostatniego odcinka wierzyłem, że zaraz wyskoczy Sheen. W stanie upojenia i wpierdoli Kuctherowi, teraz już nie mam powodu oglądać 10 sezonu. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 20 lipca 2012 Opublikowano 20 lipca 2012 wrócił przecież charlie. co prawda w skórze kathy bates, ale zawsze . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi