easye 3 356 Opublikowano 15 listopada 2019 Opublikowano 15 listopada 2019 dodali może obsługę pada na PC? Cytuj
Luqat 966 Opublikowano 16 listopada 2019 Opublikowano 16 listopada 2019 Czy 'normalny' człowiek/gracz może w to zagrać bez zaglądania do YT, planowania buildu, nauki gry i w ogóle tego całego namaszczenia czy to tylko dla wybranych? Pytam, bo nie mam wiadra czasu na te wszystkie akrobacje, a chciałbym po prostu przyjemnie pociachać pomioty. Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 16 listopada 2019 Opublikowano 16 listopada 2019 Oczywiście że możesz, prawdopodobnie spyerdolisz buida i w post game bedziesz zbierał kosmiczny wperdol ale...Da sie zrobić respeca, a nawet jeśli nie masz czasu na 300h gry to pykniesz sobie samo "story" te 10 chapterow zajmie ci i tak kilkadziesiąt h bardzo przyjemnej rozgrywki.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj
Luqat 966 Opublikowano 16 listopada 2019 Opublikowano 16 listopada 2019 (edytowane) Najwyżej nie pogram w post game albo zacznę od nowa. No, ale skoro można normalnie pograć, to spróbuję Edytowane 16 listopada 2019 przez Luqat Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 17 listopada 2019 Opublikowano 17 listopada 2019 (edytowane) Niestety obczaiłem wersję na ps4 po 2h wyleciała z dysku. Jak dla mnie lagi i freezy czynią tę grę niegrywalną na konsoli. Edytowane 17 listopada 2019 przez devilbot 1 Cytuj
Ukukuki 6 932 Opublikowano 17 listopada 2019 Opublikowano 17 listopada 2019 Ja grałem kiedyś na zwykłym xboxie i była tragedia, ta gra nie trzymała 30 klatek. Może teraz coś się zmieniło. Cytuj
Rillas 96 Opublikowano 18 listopada 2019 Opublikowano 18 listopada 2019 Gralem na ps4 i zadnego problemu z plynnoscia nie mialem. Jednak ta gra srednio sie sprawdza pod padem - samo sterowanie jest w miare ok ale juz jakiekolwiek zabawy eq to niezla meczarnia. No i utrudniony trade raczej przechyla szale na korzysc wersji pc Cytuj
Shankor 1 605 Opublikowano 18 listopada 2019 Opublikowano 18 listopada 2019 Coś czuję, że po tych zapowiedziach panowie z Blizzarda obes.rali się na miętowo. 1 Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 18 listopada 2019 Opublikowano 18 listopada 2019 Nie mam porównania do wersji pc ale w poe przegralem na prosiaku ze 200h.Nie mam żadnych zastrzeżeń, sterowanie jest bardzo dobre i wszystko mamy pod ręką (a skilli jest masa)Jedyne co to faktycznie jak sie wysypuje fala przeciwnikow to gra lubi chrupnać, a i bluescreeny nie były rzadkością.Ale spokojnie, jak kogoś gra za ssa to to są normalne rzeczy do przełknięcia, nie ma co dramatyzować.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj
mmatys85 7 Opublikowano 30 grudnia 2019 Opublikowano 30 grudnia 2019 Gra ktoś na PS4 ? Szukam kompanów do gry , handlu , craftu itd. O ile sterowanie jest zrobione spoko , to handel na konsolach leży i kwiczy...Pierścienie za 1 C na pc na PS4 ludzie chcą opchnąć za 1 EX Cytuj
Kymel 786 Opublikowano 25 lutego 2020 Opublikowano 25 lutego 2020 Nowa liga startuje 13.03. Dodają skromne 280 nowych perków do drzewka skilli xD 1 Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 26 lutego 2020 Opublikowano 26 lutego 2020 Wygląda ciekawie, szczególnie ta modyfikacja drzewka która wydaje się dużo lepiej zrobiona niż te Jewele z Legionu. Od razu wiemy co dostaniemy nim włożymy kamień do slotu. No i można je "rollować" żeby znaleźć coś dla swojego buildu. I mega cieszę się że Metamorph będzie od razu w głównej grze, jedna z lepszych lig ostatnio (36 challenge zrobione w jakieś 2 tygodnie a i tak dalej chciało się grać). Niżej daję filmik nowego skilla, wygląda jak podrasowany Arc i coś czuję że jedna z postaci w tej lidze będzie właśnie go używać Cytuj
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 22 marca 2020 Opublikowano 22 marca 2020 Panowie jest możliwość uzyskania z przedmiotu 4 gniazdowego(hełm) w którym wszystkie gniazda są zielona rozkład 3 czerwone 1 zielony? Zużyłem około 100 kamyków do zmiany barw socketów i nigdy nie było 3r1g a zawsze zostawały przynajmniej 2 zielone. Cytuj
teddy 6 861 Opublikowano 22 marca 2020 Opublikowano 22 marca 2020 Jest możliwe ale pamiętaj że baza itema oznacza że trudniej wylosować niektóre kolory. Armor ułatwia kolor czerwony, evasion zielony, energy shield niebieski, więc jak np. Starasz się wyrolowac 4 niebieskie na hełmie który ma tylko armor i evasion to będzie to bardzo ciężkie. Takie role nazywają się off color i są drogie na trade, szczególnie off color armory 1 Cytuj
kubicz 187 Opublikowano 27 marca 2020 Opublikowano 27 marca 2020 (edytowane) Jak ktos jest zainteresowany, to moge mu wyslac kody na "Arcane Horns" oraz "Arcane Helmet" (rozdawali je ostatnio na Alienware Arena). Kody trzeba aktywowac na stronie PoE. Nie wiem czy to cos zmienia dla posiadaczy gry na Steamie, ale dla pewnosci o tym pisze. poszly Edytowane 27 marca 2020 przez kubicz 1 Cytuj
mmatys85 7 Opublikowano 4 kwietnia 2020 Opublikowano 4 kwietnia 2020 Chyba każdy osobno, ale fajnie by było mieć normalnych ludzi do tradowania , bo comunity poe na konsole to tragedia Cytuj
teddy 6 861 Opublikowano 16 kwietnia 2021 Opublikowano 16 kwietnia 2021 Jeszcze tylko 25 minut do nowej ligi Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 17 kwietnia 2021 Opublikowano 17 kwietnia 2021 Jak ta gierka Bangla na ps5? Był patch?Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj
Sven Froost 487 Opublikowano 31 lipca 2021 Opublikowano 31 lipca 2021 Panowie, PoE wyszlo na Mac OS Gra ktos jeszcze? W koncu zagram na swoim macbooku Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 24 lipca Opublikowano 24 lipca Do tak starej gierki dać takie cos w lidze, przecież same to jedno gniecie całe d4 i wszystko co rozbudowali przez rok i płatne VoH Oni chyba robią dwójkę tylko dlatego by jedynka miała konkurencję xdd 1 Cytuj
Ukukuki 6 932 Opublikowano 24 lipca Opublikowano 24 lipca No PoE rządzi od lat ale dla mnie zbyt skomplikowana gierka ;p Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 24 lipca Opublikowano 24 lipca Godzinę temu, Ukukuki napisał(a): No PoE rządzi od lat ale dla mnie zbyt skomplikowana gierka ;p Ja kiedyś tak myslałem ale teraz uważam, że to nie skomplikowanie a ilość mechanik, skilli i contentu do zrobienia jest przytłaczająca na początku. Warto jednak po prostu grać i wspierac się jutubem bo PoE jest zwyczajnie najlepszą grą w tym gatunku. Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 24 lipca Opublikowano 24 lipca 2 hours ago, Daffy said: Do tak starej gierki dać takie cos w lidze, przecież same to jedno gniecie całe d4 i wszystko co rozbudowali przez rok i płatne VoH Oni chyba robią dwójkę tylko dlatego by jedynka miała konkurencję xdd Widziałem w necie ten komentarz i rozjechało mnie to na łopatki. 6 minutes ago, UberAdi said: Ja kiedyś tak myslałem ale teraz uważam, że to nie skomplikowanie a ilość mechanik, skilli i contentu do zrobienia jest przytłaczająca na początku. Warto jednak po prostu grać i wspierac się jutubem bo PoE jest zwyczajnie najlepszą grą w tym gatunku. Ja właśnie próbowałem, ale kurczę mam wrażenie, że granie na konsoli jest trochę upośledzone w stosunku do PC, bo jednak handel czy wiele stron z buildami jest zrobione pod PC. Czy coś się zmieniło przez ostatnie dwa lata? Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 25 lipca Opublikowano 25 lipca (edytowane) 10 godzin temu, Sedrak napisał(a): Widziałem w necie ten komentarz i rozjechało mnie to na łopatki. Ja właśnie próbowałem, ale kurczę mam wrażenie, że granie na konsoli jest trochę upośledzone w stosunku do PC, bo jednak handel czy wiele stron z buildami jest zrobione pod PC. Czy coś się zmieniło przez ostatnie dwa lata? Na PC jest pewnie wygodniej ze względu na obsługę inventory myszą i pluginy jak Awakened PoE (pokazuje ceny itemów i waluty w czasie rzeczywistym). Cięzko mi powiedzieć jak bardzo się to różni bo nie grałem na konsoli. Ale jakbym grał na konsoli to bym na pewno miał pod ręką telefon lub laptopa z otwartym poe.ninja czy inną stronką z buildem. Edytowane 25 lipca przez UberAdi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi