Sedrak 768 Opublikowano 25 lipca Opublikowano 25 lipca 6 hours ago, UberAdi said: Ale jakbym grał na konsoli to bym na pewno miał pod ręką telefon lub laptopa z otwartym poe.ninja czy inną stronką z buildem. Dokładnie tak było u mnie i żona mówiła, że jebniety jestem nie dość, że siedzę przed 65" to jeszcze na taborecie obok 15" laptop haha Cytuj
smoo 2 254 Opublikowano 3 sierpnia Opublikowano 3 sierpnia Dla tych co boją się zacząć bo "gra jest za trudna", polecam obejrzeć, świetny materiał. Cytuj
Bzduras 12 450 Opublikowano 3 sierpnia Opublikowano 3 sierpnia "Ten drugi od kiszczaka" i "świetny materiał" w jednym zdaniu to można było napisać tak z dekadę temu, ale nie dzisiaj 1 Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 3 sierpnia Opublikowano 3 sierpnia Liczy się przekaz a nie jaki jutuber nagrał filmik.Grałem w poe zrobiłem ponad 300h i świetnie się bawiłem.Uzbierałem na eq jakie chciałem porobiłem prawie wszystkie mapki i jakoś przestałem grać.A ligi mnie jakoś nie kręciły.Aż takim no lifem nie jestem.Ale gra mega i na PS5 chodzi na prawdę dobrze, ja grałem jeszcze na PS4 i tam nie było za kolorowo a i tak gra wciągała jak bagno.Wysłane z pixela przez taptalk bo mnie stać Cytuj
KarolJanuszGejmingu 469 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września Wleciała aktualizacja które daje natywne działanie na ps5 Szybko się uwinęli Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi