Skocz do zawartości

Kruhol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj sobie z braku zajęcia ściągnąłem, zagrałem i się wciągnąłem. Naprawdę bardzo przyjemny i dobrze przemyślany h'n's. Na pewno pod wieloma względami lepszy od D3, ale nie wiem czy sam feeling przy graniu mam większy niż w D3. Chyba jest bardzo podobny.

Ale mam pytanko. Jest jakaś skrzynia gdzie mogę składować itemy? No i da się jakoś zdobyć zwoje identyfikacji oprócz dropu i sprzedaży przedmiotów?

Opublikowano

Scrolls of Wisom wpadają potem w takiej ilości, zę będziesz miał ich 3 razy za dużo.

Stash Chest jest w każdej wiosce.

hehe a później na mapach jak masz odpowiednie Rarity sytuacja się zmienia po raz kolejny, brakuje scrolli :P

Zapraszam na streama jak komuś się nudzi, 72 lvl Maruder pod Infernal Blow - http://pl.twitch.tv/uberadi

Opublikowano (edytowane)

Panowie wypadają mi takie żółte przedmioty. Nauczony trochę z Diablo wiem, że to są te lepsze niż normalnie, ale co z nimi robić jak mi się nie przydają? Sprzedawać normalnie w sklepie czy może gdzieś na jakimś targu aby dostać coś lepszego?

Od razu mówię, że nie interesuje mnie granie i grindowanie potem, gram tylko do skończenia gry, późniejsze fazy mnie zwyczajnie nudzą. Więc warto się bawić w jakieś handle czy wszystko do kupca?

Aha, da się wyłączyć ten chat po lewej? Strasznie irytuje.

Edytowane przez suteq
Opublikowano

Gram shadowem, 28 lvl bodajze, liga ta z oltarzykami, nie pamietam jak ona tam sie nazywa xd. Robie build na krytyki/mrozenie/uniki, poki co bylo mega latwo i ten lvl w zasadzie w kilka godzin wbilem lekkim ch,ujem. Giera kozunska, ale wiedzialem czego sie spodziewac bo gralem juz za czasow bety.

Aktualnie mam problem troche, bo o ile srednie itensy stykaly spokojnie w grajndowaniu na tym poziomie, tak teraz jestem w piramidzie i mnie napi,erdalaja tam troche. 

nick mam FARMEROS albo FARMEROZ, nie pamietam :v

• 4 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Gość TopsyTurvy
Opublikowano

Zacząłem wczoraj ze znajomymi. Jest nas trójka. Mój nick to: WezyrBialegostoku 

• Plusik 1
  • Minusik 1
Gość TopsyTurvy
Opublikowano

Standard

Z gromadki to ja mam najniższy level (9, wybity wczoraj na lajcie). Pozostała dwójka to 20 i 30.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Po dłuższym czasie wróciłem do gry i... zrobiłem nową postać bo znudziła mi się gra "wojem".

Teraz czas na łucznika, gra się całkiem spoko. Po 2 dniach doszedłem do najwyższego poziomu trudności i 51lvl :D

No i zacząłem grać tą postacią w lidze "Torment/Bloodlines". Dawno nie chciało mi się tak w coś grać. 

Aha, w 2 dni poleciało mi... 6 unikalnych rzeczy. Jak grałem na standardzie to przez całą grę (a doszedłem ledwo do 45lvlu w ciągu... tygodnia? :D) poleciał tylko jeden.

Czas spać bo mi mózg eksploduje.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

ja dawno już nie grałem ale w tej chwili chyba dużo ludzi betatestuje ten nowy content który mają wrzucić na początku lipca, dlatego pewnie nic się nie dzieje

• 2 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

No i po dłuższej przerwie znowu mnie wessało do tej gry. Jezu jakie to dobre.

Gram jak zawsze, czyli za każdym razem nowa postać na nowej lidzr, tym razem pierwszy raz gram wiedzmą i jest mega.

A tu zaraz nowy dodatek wychodzi i subclassy postaci :banderas:

• Plusik 1
Opublikowano

Ale ludzie mają pomysły na buildy. Znudziła mi się wiedźma i gram Duelistem z tarczą... ale bez broni xD DPS jak na razie ponad 100 tysi i 8,5 tysi defa. 

Nie mam pojęcia jak ludzie robią takie buildy, jakbym sam grał bez wzorowania się na jakimś buildzie to pewnie bym już nie jedną postać zyebał :D

Ta gra jest genialna i nie mogę się oderwać.

Opublikowano

Ej, no właśnie, bo się zastanawiałem jak Wy to ogarniacie. W Diablo 3 można grać bez większej znajomości buildów, nie wymaksujesz postaci, ale od biedy masz te procentowe wskazania o ile coś jest lepsze od obecnej broni i spoko. Tutaj czegoś takiego nie ma, do tego drzewko rozwoju gdzie nie można sobie tak swobodnie zmieniać i ja pierdzielę, łatwo się pogubić.

Opublikowano (edytowane)

Dlatego zawsze przed rozpoczęciem gry trzeba znaleźć jakiś build dla siebie. Bardzo dużo buildów jest oznaczonych "beginners" albo "cheap" więc od tego trzeba zaczynać. 

No i wszystko jest na oficjalnym forum poe.

Jak ktoś gra i jest na lidze "talisman" to pisać, nick w grze: SpinToWinBrooo (mało wyszukany bo mam chyba z 20 postaci a wszystkie lepsze nicki zajęte).

Aha i jeszcze jedno, w marcu wychodzi dodatek Ascendacy. A co po nim?

How many acts do you plan in the future? How many expansions? Is there any work in progress in mind after Ascendancy? :D

Many. There are three expansions at least partially in progress at the moment.

:obama:

Edytowane przez wojnar
  • Plusik 1
Opublikowano

Dawno nie grałem to mogło się coś zmienić w tej kwestii, ale umiejętności resetował jeden przedmiot. 1 sztuka = 1 punkt, nie było całościowego respeca, więc raczej trzeba było dobrze sobie zaplanować builda przed rozgrywką.