Opublikowano 28 listopada 20168 l Wiadoma sprawa. Jak dla mnie to godny następca Diablo 2 i obecnie najlepsze hack&slash na rynku. Zresztą od D3 prawie wszystko z tego gatunku sieczek jest lepsze. Edytowane 28 listopada 20168 l przez Paliodor
Opublikowano 28 listopada 20168 l Ja już na tej lidze nie będę grał (i tak chyba jutro się kończy) więc chętnie oddam komuś jakieś orby czy inne unikaty których i tak nie będę używał Jestem aktualnie w grze, dla każdego coś starczy. Nick: Garrosh_Lulscream, wojnar, (pipi)zka, cokolwiek wpiszecie i tak znajdzie.
Opublikowano 2 grudnia 20168 l Sorki za post pod postem ale dzisiaj o 21 startuje nowa liga. Ktoś się pisze na jakieś wspólne party od początku?
Opublikowano 4 grudnia 20168 l Ja zacząłem grać wczoraj z dwójką znajomków, 40 lvl póki co, nick: Yaglak
Opublikowano 19 stycznia 20178 l widizalem wczoraj newsa, myslalem ze juz kazdy wie :P nie powiem, lekko sie jaram.
Opublikowano 19 stycznia 20178 l Ale co (pipi)burza się rozpętała na oficjalnym forum... uch, jak to niektórych boli.
Opublikowano 19 stycznia 20178 l No też miałem o tym napisać, plebs ma ból dupy, bo inni będą mogli zagrać w ich elitarną gierkę F2P, żałosne. Komputery to nie są w mojej opinii sprzęty, które koniecznie potrzebują tytułów ekskluzywnych by przetrwać na rynku, konsole już w miarę rozumiem, ale tu mówimy o małym developerze, który chce się utrzymać na rynku i dotrzeć do jak najszerszej publiczności i jeśli ma się szacunek do ludzi za ich pracę, która nam dostarcza rozrywki na dłuuugie godziny za darmo, to powinno się szanować jego decyzję o chęci dotarcia do jak największej rzeszy osób. Swoją drogą, czy tylko mi się zdaję, że na tym trailerze to działa całkiem płynnie?
Opublikowano 19 stycznia 20178 l serio pcmasterrace ma bol dupy o to ze gierka wychodzi na konsole? ale w czym im to przeszkadza? Edytowane 19 stycznia 20178 l przez Rayos
Opublikowano 19 stycznia 20178 l Mały developer? GGG to było małe jak otwierali studio. Obecnie to ponad 100 osób. Chyba największy problem jaki gracze PCtowi mają z wersją konsolową jest taki, że teraz GGG będzie musiało dzielić czas na zarządzanie dwiema wersjami gry i wersja na PC może przez to ucierpieć. Oprócz tego wydają grę na konsole a na PC nadal jest dużo bugów i błędów, problemów z serwerami i optymalizacją. Edytowane 19 stycznia 20178 l przez Kymel
Opublikowano 20 stycznia 20178 l PoE rzuca gracza odrazu na głęboką wode, jak sie grało w diablopodobne gry to idzie to szybko rozkminić co i jak, dla osoby nie grającej nigdy w takie gry to jest gwarantowany oczopląs. Te uczucie gdy dostajesz 1pkt umiejek do przynania, otwierasz drzewko i scrollujesz... scrollujesz... scrollujesz kolejne 15 minut czytasz skille.
Opublikowano 20 stycznia 20178 l Haha, beskitu nie moge sie doczekac az konsolomaniako otworza drzewko umiejetnosci xd
Opublikowano 20 stycznia 20178 l Wiadomo kiedy to wyjdzie na XO? Nie powiem, jestem nieco napalony, lubię h&s, diablo 2 i 3 się trochę grało, więc i tu powinno pyknąć. Edytowane 20 stycznia 20178 l przez Hum
Opublikowano 20 stycznia 20178 l na forum napisali, że w nadchodzacych tygodniach będą podawać informacje, więc premiera po/w trakcie E3 jak najbardziej realna.
Opublikowano 20 stycznia 20178 l Bez poe.trade wersja konsolowa będzie co najmniej dziwna. Niestety ale w tej grze, żeby dojść do endgame'u, ba! nawet do middle game'u trzeba sporo handlować. Chyba, że podkręcą drastycznie drop rate niczym w D3 po usunięciu AH i handlu. Ale to też już nie będzie to samo.
Opublikowano 4 lutego 20178 l Powiedzcie gdzie gra większość graczy w PoE. W takim diablo to spora część biega w sezonie. Ciekawi mnie jak tutaj jest. I czy postać przechodzi później na standard.
Opublikowano 14 lutego 20178 l GGG Dzisiaj zapowiedziało aktualizacje 3.0.0 która zadebiutuje w okolicach czerwca/lipca. Każdy mówił o tym że dodadzą nowy akt a oni... DODADZĄ 6 NOWYCH AKTÓW (pipi)O Diablo 3 może possać i lizać stopy. Tutaj trailer: Tutaj zapowiedź: https://www.pathofexile.com/oriath