Mejm 15 361 Opublikowano 27 lipca 2012 Opublikowano 27 lipca 2012 Zaje.bista ceremonia. Jak zwykle mialem nie ogladac ale wsiaklem az do konca. Podobalo mi sie wszystko oprocz tej miauczacej laski i wygibasow tancerzy w czerwonym proszku. Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 28 lipca 2012 Opublikowano 28 lipca 2012 A dla mnie mógł być i Atkinson, i cały MP ale to nie koncert życzeń, wybierali tych najbardziej rozpoznawalnych. Chociaż brak Led Zeppelin mnie dziwi, trzeba być moimi starymi żeby ich nie znać. byl led zeppelin, chyba jakos po davidzie bowie Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 28 lipca 2012 Autor Opublikowano 28 lipca 2012 Sylwia Bogacka zdobywa srebrny medal olimpijski w strzelectwie!!! Ciekawie się zaczęło. Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano 28 lipca 2012 Opublikowano 28 lipca 2012 Szkoda, ze zje.bala strzal #8 i #9 bo mogla spokojnie miec zloto ;/ Cytuj
Manor 645 Opublikowano 28 lipca 2012 Opublikowano 28 lipca 2012 A dla mnie mógł być i Atkinson, i cały MP ale to nie koncert życzeń, wybierali tych najbardziej rozpoznawalnych. Chociaż brak Led Zeppelin mnie dziwi, trzeba być moimi starymi żeby ich nie znać. bylo led zeppelin. fanem nie jestem ale chyba trampled under foot lecialo A dla mnie mógł być i Atkinson, i cały MP ale to nie koncert życzeń, wybierali tych najbardziej rozpoznawalnych. Chociaż brak Led Zeppelin mnie dziwi, trzeba być moimi starymi żeby ich nie znać. byl led zeppelin, chyba jakos po davidzie bowie O, to musiałem przegapić. A znajoma mi mówiła, że Cleese też ponoć mignął. Dobra, koniec już o otwarciu. Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 28 lipca 2012 Opublikowano 28 lipca 2012 Ja pier.dole żółtki już 4 złota w pierwszym dniu. Tak tylko chińczyki potrafią. Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano 28 lipca 2012 Opublikowano 28 lipca 2012 Spoczko byl mecz w pingla PL - BRA. Cytuj
Gość Opublikowano 28 lipca 2012 Opublikowano 28 lipca 2012 Na razie nasi prowadzą z Phelpsem 1:0 Cytuj
[InSaNe] 2 490 Opublikowano 29 lipca 2012 Opublikowano 29 lipca 2012 Po meczu Radwańskiej... Wkurza mnie u nas w kraju pompowanie balonu i hajpowanie. (g)Ruchała sobie nie pogruchała, a tak miała niszczyć wszystkich. Radwańska najlepsza tenisistka na świecie - ta Helga dostała od niej 5 razy baty i to nawet chyba jej słabsza siostra Ula wygrywała z tą niemrą bez problemu. Oczywiście na igrzyskach Radwańska dostała baty. Brakuje jeszcze tego, żeby herosi siatkarze dostali batogi. Jakby zostawiło się ich w spokoju, to może by coś osiągnęli, a u nas to (pipi) ten hype jest po prostu żałosny. Zero umiaru. Na szczęście na Igrzyskach mamy często tak, że jest wiele niespodzianek i nikt na niektórych nie stawia, a oni pokazują klasę. Choćby ta panienka w strzelectwie i ten gość z judo, który niedługo będzie walczył o medale. Jeszcze jedna sprawa - ekstra są te transmisje TVP z Igrzysk. Siedzi sobie typek z typiarą w studiu i gadają ciągle, co było, jest i będzie. Potem reklamy. 2 minuty transmisji sportowej. Reklamy, typek i typiara. Reklamy, typek i typiara, 8 minut transmisji sportowej Dobrze, że jest Eurosport. Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 29 lipca 2012 Opublikowano 29 lipca 2012 To są zawodowcy i żaden hype nie powinien mieć wpływu na ich wyniki. Chociaż w przypadku Radwańskiej problem wynika z tego, że pozycja w rankingu światowym mocno zakrzywia rzeczywistość. Radwańska to tenisistka w porywach niezła i tylko tyle, a że miała tego farta, że wstrzeliła się w zmianę pokoleniową w żeńskim tenisie, to po 3 udanych turniejach nagle została rakietą nr 2 na świecie i naród uwierzył, że mamy polską Steffi Graf. Blamaż w pierwszej rundzie z nikomu nieznaną Niemką będzie traktowany jako sensacja, a chyba nie do końca powinien. Przeciętnej zawodniczce czasem zdarza się przegrać ze słabą. Ale je/bać Radwańską, prawdziwa tragedia to że polski chinol odpadł w pinglu z hiszpańskim chinolem. Zabrać oywatelstwo, wyje/bać z polibudy i wysłać listem ekonomicznym do Pekinu. Swoją drogą niezłe jaja, że MKOL pozwala na takie szopki. Czy w turnieju pingpongowym gra jakiś nie-chińczyk ? Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 29 lipca 2012 Autor Opublikowano 29 lipca 2012 Polak przegrał walkę o brązowy medal w judo. Szkoda Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 29 lipca 2012 Opublikowano 29 lipca 2012 (edytowane) Kurde ale był Ippon dla polaka Edytowane 29 lipca 2012 przez LionelPL Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 29 lipca 2012 Opublikowano 29 lipca 2012 (edytowane) Swoją drogą niezłe jaja, że MKOL pozwala na takie szopki. Czy w turnieju pingpongowym gra jakiś nie-chińczyk ? W szesnastce rozstawionych jest, etnicznie patrząc: 3 Chińczyków, Tajwańczyk, Singapurczyk, 2 Koreańczyków, 2 Japończyków, Niemiec, Ukrainiec, Białorusin, Duńczyk, Francuz, Rumun i Rosjanin. Nie ma żadnej osoby wyglądającej "azjatycko" i reprezentującej nieazjatycki kraj. Widać złe mecze dobierasz do oglądania. Edytowane 29 lipca 2012 przez ogqozo Cytuj
[InSaNe] 2 490 Opublikowano 29 lipca 2012 Opublikowano 29 lipca 2012 Gdzie te czasy, kiedy sukcesy odnosili Tomasz Krzeszewski i Lucjan Błaszczyk... Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 29 lipca 2012 Opublikowano 29 lipca 2012 Kurde ale był Ippon dla polaka Jakbyś kur.wa wiedział co to jest... Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano 29 lipca 2012 Opublikowano 29 lipca 2012 Ale je/bać Radwańską, prawdziwa tragedia to że polski chinol odpadł w pinglu z hiszpańskim chinolem. Zabrać oywatelstwo, wyje/bać z polibudy i wysłać listem ekonomicznym do Pekinu. Swoją drogą niezłe jaja, że MKOL pozwala na takie szopki. Czy w turnieju pingpongowym gra jakiś nie-chińczyk ? To jest 100% polak. Wygrywac w setach 3:0 i przegrac 3:4 to tylko u nas. Szkoda typa od judo. 3 Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 29 lipca 2012 Autor Opublikowano 29 lipca 2012 Własnie jakaś polka bez dłoni (mega szacun dla niej) niszczy holenderkę. Chińska holenderkę. W pingla. Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 29 lipca 2012 Opublikowano 29 lipca 2012 No Partyka daje radę, oby się nie podpaliła za bardzo. Holenderka ma typowo niderlandzkie rysy. Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 29 lipca 2012 Opublikowano 29 lipca 2012 Czy odpadli już wszyscy polscy olimpijczycy ? Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 29 lipca 2012 Opublikowano 29 lipca 2012 A tak pismaki się podniecali przed igrzyskami... Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 29 lipca 2012 Opublikowano 29 lipca 2012 Widziałem mecz Radwańskiej z Williams i szkoda tego meczu dzisiaj no, ale jak co olimpiade masowy zawód kibiców przed telewizorami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi