Skocz do zawartości

Londyn 2012

Featured Replies

• Odpowiedzi 184
  • Wyświetleń 22,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• A niby czemu? Bo nie zarabiaja milionuf? Bo nie pokazuja ich tysiac razy w ciagu roku w 20 turniejach i 10 reklamach? Bo rzekomo wybrali sport, w ktory trzeba wlozyc mniej pracy i potu niz w tenis? Bo

• Sram na tę brązy, wolę być drugi i przegrać złoto, niż nosić srakę na szyi.

Opublikowano

Młodzieżowa Hiszpania przegrywa z Hondurasem i odpada, tak że wreszcie jakiś powód do radości.

Opublikowano

Ciekaw jestem, czy włoscy kibice siatkówki krzyczą w takich momentach "Łasko! Nigdy nie będziesz prawdziwym Włochem!". Zakładam, że jest na świecie coś takiego jak kibice siatkówki.

Opublikowano
  • Autor

As serwisowy na koniec meczu. Pozamiatani.

Żeby nie było, od zawsze jestem kibolem siatkówki.

Opublikowano

Dobrze się to ogladało, choćby z uwagi na to, że mecz nie odbywał się w Polsce :sorcerer: Nie było "w steeeepie szerokim", ani debila z syntezatorem, także od razu inaczej i o wiele lepsze widowisko. Dobrze grali, tylko żeby po wyjściu z grupy też tak było. W przypadku naszych sporstmienów (obojętnie w iajkiej dyscyplinie), jak wiadomo wszystko jest możliwe :D Szkoda cholera, że piłkarze ręczni nie zakwalifikowali się na Igrzyska, zabrakło paru sekund. Zaje.biście mi się ogląda ważne turnieje w ręczną, nigdy nie miałem też okazji w to zagrać, a bardzo bym chciał.

Polski Chińczyk w pingla z 3-0 wtopił 3-4, Partyka z 2-0, na 4-2. Zdolniachy ;]

Opublikowano

Z chińczykiem nie wyszło, to może chinka czikulinka da radę. O dziwo Japonka reprezentuje swój kraj.

Opublikowano

w tym tenisie stołowym to niezla patologia sie wyrabia

Opublikowano

No i już kolejna na przemiał. Swoją drogą była podejrzanie podobna do tej "Holdenderki", z którą wczoraj przegrała Partyka. Szybka zmiana obywatelstwa za pół miski ryżu więcej ?

Opublikowano

Badminton pogrom ale za to plazowi pojechali amerykanow.

Opublikowano

Piękny mecz, ale nasi już nie wyglądali tak kozacko jak w meczu z Włochami, przydatna lekcja pokory, lepiej teraz niż poźniej.

Są jakies transmisje na sopcaście w dobrej jakości?

Edytowane przez Mordechay

Opublikowano

Będzie śmiesznie jak się okaże, że w tym sezonie tylko Polaków obchodziła liga światowa, a wszyscy inni szykowali formę na IO

Opublikowano

Utopiła się ? Bo nie oglądam

Szkoda Korzeniowskiego bo to znajomy z miasta ale co poradzić :/

Opublikowano

Prawie, bo doplynela w polfinalach 7s po najlepszej i 6s po najgorszej xD

Opublikowano

Tak jak te murzyny co to pierwszy raz do basenu wchodzą i cała hala im kibicuje, żeby w ogóle dopłynęli. Ukoronowanie kariery.

Opublikowano

Mam nadzieję, że przynajmniej Małysz powalczy.

Opublikowano

Plazowi do przodu. 1/8.

Opublikowano

Aktualny mistrz olimpijski w podnoszeniu ciezarów 77kg rozwalil sobie reke w czasie konkursu. Nie wygladalo to najlepiej

Opublikowano

Czinkcziank zarządził w dwuboju i poprawił rekord świata.

Co do Radwańskiej, już pomijając jej poziom sportowy na tych Igrzyskach, to postawa po ekspresowych porażkach jest mocno kontrowersyjna.

Opublikowano

Phelps bez szału (dopiero jedno złoto indywidualnie), ale łącznie już 20 medali olimpijskich ma w kolekcji.