Opublikowano 29 lipca 201212 l Śniło mi sie 3 dni temu 3-2 dla Włochów, ale obym sie mylił. Winiar MVP na razie.
Opublikowano 29 lipca 201212 l Młodzieżowa Hiszpania przegrywa z Hondurasem i odpada, tak że wreszcie jakiś powód do radości.
Opublikowano 29 lipca 201212 l Ciekaw jestem, czy włoscy kibice siatkówki krzyczą w takich momentach "Łasko! Nigdy nie będziesz prawdziwym Włochem!". Zakładam, że jest na świecie coś takiego jak kibice siatkówki.
Opublikowano 29 lipca 201212 l Autor As serwisowy na koniec meczu. Pozamiatani. Żeby nie było, od zawsze jestem kibolem siatkówki.
Opublikowano 29 lipca 201212 l Dobrze się to ogladało, choćby z uwagi na to, że mecz nie odbywał się w Polsce Nie było "w steeeepie szerokim", ani debila z syntezatorem, także od razu inaczej i o wiele lepsze widowisko. Dobrze grali, tylko żeby po wyjściu z grupy też tak było. W przypadku naszych sporstmienów (obojętnie w iajkiej dyscyplinie), jak wiadomo wszystko jest możliwe Szkoda cholera, że piłkarze ręczni nie zakwalifikowali się na Igrzyska, zabrakło paru sekund. Zaje.biście mi się ogląda ważne turnieje w ręczną, nigdy nie miałem też okazji w to zagrać, a bardzo bym chciał. Polski Chińczyk w pingla z 3-0 wtopił 3-4, Partyka z 2-0, na 4-2. Zdolniachy ;]
Opublikowano 30 lipca 201212 l Z chińczykiem nie wyszło, to może chinka czikulinka da radę. O dziwo Japonka reprezentuje swój kraj.
Opublikowano 30 lipca 201212 l No i już kolejna na przemiał. Swoją drogą była podejrzanie podobna do tej "Holdenderki", z którą wczoraj przegrała Partyka. Szybka zmiana obywatelstwa za pół miski ryżu więcej ?
Opublikowano 31 lipca 201212 l Piękny mecz, ale nasi już nie wyglądali tak kozacko jak w meczu z Włochami, przydatna lekcja pokory, lepiej teraz niż poźniej. Są jakies transmisje na sopcaście w dobrej jakości? Edytowane 31 lipca 201212 l przez Mordechay
Opublikowano 31 lipca 201212 l Będzie śmiesznie jak się okaże, że w tym sezonie tylko Polaków obchodziła liga światowa, a wszyscy inni szykowali formę na IO
Opublikowano 31 lipca 201212 l Utopiła się ? Bo nie oglądam Szkoda Korzeniowskiego bo to znajomy z miasta ale co poradzić
Opublikowano 31 lipca 201212 l Prawie, bo doplynela w polfinalach 7s po najlepszej i 6s po najgorszej xD
Opublikowano 31 lipca 201212 l Tak jak te murzyny co to pierwszy raz do basenu wchodzą i cała hala im kibicuje, żeby w ogóle dopłynęli. Ukoronowanie kariery.
Opublikowano 1 sierpnia 201212 l Aktualny mistrz olimpijski w podnoszeniu ciezarów 77kg rozwalil sobie reke w czasie konkursu. Nie wygladalo to najlepiej
Opublikowano 1 sierpnia 201212 l Czinkcziank zarządził w dwuboju i poprawił rekord świata. Co do Radwańskiej, już pomijając jej poziom sportowy na tych Igrzyskach, to postawa po ekspresowych porażkach jest mocno kontrowersyjna.
Opublikowano 2 sierpnia 201212 l Phelps bez szału (dopiero jedno złoto indywidualnie), ale łącznie już 20 medali olimpijskich ma w kolekcji.