butch.stein 251 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Dokładnie o to mi chodziło, tylko nie bardzo potrafiłem ubrać to w słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Vesper Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 (edytowane) I odpowiedź na diss Boskiego od Kaliego. Podobno morski coś przypocił nowego,nawet tego nie słucham ,bez kitu. Jak wspomniałem nie będę więcej odpowiadać na tego typu zaczepki ,ja zrobiłem to raz a porządnie i nie wdaję się więcej w jakieś odpowiadanki bo i tak to wszystko wygląda już żenująco. Mam swoje zycie są wakacje i naprawdę nie będę sobie psuć krwi jakims pajacem. W mojej odpowiedzi jest wszystko co chciałem żeby się znalazło a nie będe sie posuwać do bardziej prywatnych rzeczy. Jako osobnik mądrzejszy w tym całym sporze (pipi)e to i długopis daję dziecku żeby sobie coś porysowało. Jesli ktokolwiek sądzi że bede się bawić w jakąs wojne na rymy go rozczaruje. P.I.E.R.D.O.L.E T.O. ! Niech napiszą nawet sto disów ja odbijam od tematu, wole pisać nową płytę niż marnowac energie na negatywne emocje. Wam też to polecam. Jeśli już nic nie nagra, to na argumenty wygra Firma. Edytowane 6 Sierpnia 2012 przez Vesper Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 srsly jarasz się tym pseudo-beefem? O_o Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 672 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 (edytowane) Kali wypuścił diss na Firmę, a właściwie jedynie na do jednego członka zespołu jak sugeruje tytuł, konkretnie na Bosskiego Roman a dobitnie potwierdza to sam tekst od 6.27. (...) Na wszystkich trzech (Pomidora nie liczę), wsłuchać się trza. A odpowiedź Kalego dobra. Edytowane 6 Sierpnia 2012 przez kotlet_schabowy Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 http://www.youtube.com/watch?v=qobvHLlljs0 Dziękuję, dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 425 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Nas samplujący Pac'a (Biggy też się pojawia) by załatwić dżejzi Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 skoro pojawił się Ether muszę wrzucić to http://www.youtube.com/watch?v=xMHtwyrt2X0 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 425 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Jak był już raz Yukmouth to jeszcze to I jeszcze Regime Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 A czym sie rozni diss od beefu? Ze dissowac to znaczy rapowac w beefie, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 diss to jeden kawałek rapera x, beef to ''zbiór'' wszystkich dissów rapera x na rapera y Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 A czym sie rozni diss od beefu? Ze dissowac to znaczy rapowac w beefie, tak? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Proponuję zrobienie hasła do tego podforum, bo kur.wa zaraz się zaczną pytać, co to jest rap i jak go określić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Robak 1 233 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Tak, żeby w ogóle się już tu nic nie pojawiało. Genialne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Ja zawsze coś będę wrzucał nowego, zawsze to robię. Boli mnie szarganie tej kultury. Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Rozi, nie ma sensu się tak spinać. Wyluzuj trochę, to nie jest forum Hip-Hopowe, a wymagasz żeby każdy był tu alfą i omegą w dziedzinie rapu. No i spinka z beki z rapu tez jest niepotrzebna bo rap i cała otoczka (szczególnie w PL) bywa żałosna, więc czemu się z tego nie pośmiać ? Słuchasz sporo dobre.go gówna (no może poza tedzikiem ) ale musisz złapać trochę dystansu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Te beefy to jedyny ciekawy element tej ch,ujowej pseudomuzyki. A i jeszcze jak strzelaja do siebie i skacza z okien. gudszit. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 mało więc słyszałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 No niestety za dużo, czasami poleci cos w telewizji i nie zdaze przełączyć. No i w reklamach tez jest. A, i debile słuchaja na głosniku z komorki w autobusach i tramwajach, jakos zawsze sie składa że hiphopu. Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 brawo za piękne uogólnienie. Czyli co, każdy kto słucha rapu to słucha go z telefonu ? Do tego oceniasz cały gatunek na podstawie tego co leci w TV ? Niezłe prowo XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 to znaczy ze kazdy kto ma komórkę słucha hip hopu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Milan ma racje, cala ta pseudokultura i pseudomuzyka jest dla polmozgow. Tylko Tede na propsie. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Ale pie.rdolicie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 340 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Ale pie.rdolicie. +1. To, że gimbery są ograniczone i słuchają Firmy na komórkach nie znaczy, że rap jest chu.jowy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 (edytowane) albo nie, bo jeszcze wezmiecie to na powaznie Edytowane 23 Sierpnia 2012 przez Lucek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Ale pie.rdolicie. +1. To, że gimbery są ograniczone i słuchają Firmy na komórkach nie znaczy, że rap jest chu.jowy. maja na to wpływ również inne czynniki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi