Skocz do zawartości

Dissy, Beefy

Featured Replies

Opublikowano

'ciekawie sie dzieje'

co jest ciekawego w dwoch pajacach co maja po 30 lat i nawzajem sobie cisna od frajerow w internecie

bo jeden nagrywa taki rap, a drugi taki

przeciez laik zachowal sie jak 15-latek, na miejscu pezeta nawet nie pisalbym tego komentarza

• Odpowiedzi 184
  • Wyświetleń 10,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• To, że moi serdeczni koledzy Bluber, Farmeros i Maus obrażają cenionego przeze mnie rapera jakoś zniosę... z bólem serca i grożąc pięścią do monitora, ale zniosę... ale ty, śmieciu? Ty masz zamknąć mo

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Rozi, mama woła na kaszke, dorosli rozmawiaja. Idz z ta swoją dumą i dorosnij, kupiles zestaw małego rapera w empiku i dasasz sie po kazdym poscie, jak tak bardzo sie utozsamiasz z ta pseudomuzyka,

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

tak (pipi)a zagluszacie mi akordeon!

Opublikowano

Sprawy załatwiane twarzą w twarz to już przeszłość

Dzisiaj beefy rozwiązuje się facebook to facebook

Eripe krul

Opublikowano

ja się dziwie w ogóle, że jacuś coś cicho siedzi. przecież boryga go zaczepia już od dobrych 6 lat. na nowej płycie to już w ogóle są dwa wersy wprost wypowiedziane.

Opublikowano

leik vs pezet, fokus i ku.rwa pół sceny? wojna polska vs wyspy.

2q034ly.jpg

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

nawet szkoda minusa na takie coś

Opublikowano

nie znasz pikeja, serio?! przecież to jedna z największych bek polskich rapsów:

dżasta dobry refren rzuciła prawie jak alicia keys.

Opublikowano

oxon z tym co każdemu ciśnie się na usta:

Edytowane przez tk___tk

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

@rozaljusz: ja to wkleilem, bo cos sie dzialo. tede lubie sluchac, ale wywiadow.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

http://glamrap.pl/1/15070-beef-w-krakowie

Ciekawe czy kobika to ryra

tede lubie sluchac, ale wywiadow.

Nie dziwię się - tedas jest niesamowicie pozytywnym i serdecznym gościem. To czy się komuś jego rapsy podobają, czy nie to już inna sprawa :)
Opublikowano

Wiadomo, że Tede klasa.

Jednak nie o tym, zawartość linka jest tak żenująco słaba, że zastanawiam się czy nie upominać się o zwrot tych kilku chwil mojego życia :|

• 1 rok później...
Opublikowano

SPOKE WITH BILL - SENT HIM A TRACK I MADE WITH MY VERSE ON IT - THIS IS A SPECIAL TREAT - YOU'LL SEE

SO OUR BEEF IS SQUASHED

ALL FOR YOU!!!!!!

wytłumaczcie mi proszę historię beefu na linii tetris vs kaen bo wyczuwam bekę dodatnią.

Opublikowano

Tet wyraził gdzieś-tam swoją opinię nt kałena, a tamten coś nawrzucał mu. Tak w skrócie, szczegółów nie znam, nie wiem, nie orientuję się... zarobiony jestem.

• 2 tygodnie później...