Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wiki1993 539 Opublikowano 4 listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 listopada 2015 To, że moi serdeczni koledzy Bluber, Farmeros i Maus obrażają cenionego przeze mnie rapera jakoś zniosę... z bólem serca i grożąc pięścią do monitora, ale zniosę... ale ty, śmieciu? Ty masz zamknąć mordę i cieszyć się, że forumowicze zgadzają się na twoją marną egzystencję na obrzeżach tego internetowego El Dorado, na samym dnie łańcucha pokarmowego, niżej niż plankton z CW, niżej niż reszta randomów z N+, niżej nawet niż Rayos. W forumowym ekosystemie jesteś odpowiednikiem pantofelka. Istniejesz tylko dlatego, że wybitnym jednostkom jak ja nie chce się kiwnąć palcem, aby zmieść cię z powierzchni internetu, wiesz z jakiego powodu? Bo potrzebujemy kogoś, na kim możemy się wyładować po pracy, zasr.ańcu. Niektórzy po powrocie do domu biją żony, a my jedziemy cię w du.pę bez wazeliny, kapisz? Nasze rapy dla beczki? Nie zagalopowałeś się czasem, łajzo? Nie ma żadnych nas, jesteśmy tylko my i ty, pokraka na łańcuchu forumka. Zrobiłbym kupę do tej śmiesznej czapki w kosmiczny wzorek i włożył ci ją na łeb, żebyś wiedział, że cały wszechświat na ciebie s.ra, popier.doleńcu... może wtedy byś skumał, jak wielką cierpliwością w twoim przypadku wykazują się wielcy tego forum. 17 Cytuj
Gość Opublikowano 4 listopada 2015 Opublikowano 4 listopada 2015 Przepraszam, że go obraziłem Wiki. Chciałbym również sprecyzować jedną kwestię - ja nie mam kolegów. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 4 listopada 2015 Opublikowano 4 listopada 2015 Wiki klękaj do miecza kobitko. 1 1 Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 4 listopada 2015 Opublikowano 4 listopada 2015 (edytowane) Patologia rapuje? Karva to juz nasze rapy dla beczki sa lepsze niz to (pipi) wyzej. Dokladnie, ale co tu sie dziwic ? Wstyd mi sie zza granica przyznawac ze jestem Polakiem, bo zaraz gadaja jacy to krejzole i alkoholicy. Wstyd. Edytowane 4 listopada 2015 przez Mroku333 1 Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 4 listopada 2015 Opublikowano 4 listopada 2015 True mroku. I zobacz co się dzieje, wiki patologia słucha patologii i jak ciska we mnie. Takie dziewczyny to masakra. Pewnie nawet się nie myje. 1 2 Cytuj
Gość Opublikowano 4 listopada 2015 Opublikowano 4 listopada 2015 (edytowane) Dokladnie, ale co tu sie dziwic ? Wstyd mi sie zza granica przyznawac ze jestem Polakiem, bo zaraz gadaja jacy to krejzole i alkoholicy. Wstyd. True mroku. I zobacz co się dzieje, wiki patologia słucha patologii i jak ciska we mnie. Takie dziewczyny to masakra. Pewnie nawet się nie myje. "Wstyd mi za granica, ze jestem Polakiem" to tak jakby powiedziec "wstyd mi jesc szynke, bo ci co jedza szynke to czesto pija i sa krejzolami". Jeden i drugi pierdolniety. Edytowane 4 listopada 2015 przez Gość Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 5 listopada 2015 Opublikowano 5 listopada 2015 maus, ale ty jesteś ciotą, więc masz dużą szanse na sukces w europie i jestes zwolniony z wszelkiej odpowiedzialnosci spolecznej za cokolwiek normalni mają znacznie ciężej. Cytuj
Gość Opublikowano 5 listopada 2015 Opublikowano 5 listopada 2015 Widze, ze ci wyszedl taki "uprzywilejowany pojazd" Andzeju. Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 7 listopada 2015 Opublikowano 7 listopada 2015 TO SA DISSY, TO SA BIFY, madchild zjedzony jak bluberowy kalafior :> 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi