Skocz do zawartości

Dissy, Beefy

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

To, że moi serdeczni koledzy Bluber, Farmeros i Maus obrażają cenionego przeze mnie rapera jakoś zniosę... z bólem serca i grożąc pięścią do monitora, ale zniosę... ale ty, śmieciu? Ty masz zamknąć mordę i cieszyć się, że forumowicze zgadzają się na twoją marną egzystencję na obrzeżach tego internetowego El Dorado, na samym dnie łańcucha pokarmowego, niżej niż plankton z CW, niżej niż reszta randomów z N+, niżej nawet niż Rayos. W forumowym ekosystemie jesteś odpowiednikiem pantofelka. Istniejesz tylko dlatego, że wybitnym jednostkom jak ja nie chce się kiwnąć palcem, aby zmieść cię z powierzchni internetu, wiesz z jakiego powodu? Bo potrzebujemy kogoś, na kim możemy się wyładować po pracy, zasr.ańcu. Niektórzy po powrocie do domu biją żony, a my jedziemy cię w du.pę bez wazeliny, kapisz? Nasze rapy dla beczki? Nie zagalopowałeś się czasem, łajzo? Nie ma żadnych nas, jesteśmy tylko my i ty, pokraka na łańcuchu forumka. Zrobiłbym kupę do tej śmiesznej czapki w kosmiczny wzorek i włożył ci ją na łeb, żebyś wiedział, że cały wszechświat na ciebie s.ra, popier.doleńcu... może wtedy byś skumał, jak wielką cierpliwością w twoim przypadku wykazują się wielcy tego forum.

• Odpowiedzi 184
  • Wyświetleń 10,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• To, że moi serdeczni koledzy Bluber, Farmeros i Maus obrażają cenionego przeze mnie rapera jakoś zniosę... z bólem serca i grożąc pięścią do monitora, ale zniosę... ale ty, śmieciu? Ty masz zamknąć mo

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Rozi, mama woła na kaszke, dorosli rozmawiaja. Idz z ta swoją dumą i dorosnij, kupiles zestaw małego rapera w empiku i dasasz sie po kazdym poscie, jak tak bardzo sie utozsamiasz z ta pseudomuzyka,

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

tak (pipi)a zagluszacie mi akordeon!

Opublikowano

xD

Opublikowano

Przepraszam, że go obraziłem Wiki. Chciałbym również sprecyzować jedną kwestię - ja nie mam kolegów.

Opublikowano

Patologia rapuje? Karva to juz nasze rapy dla beczki sa lepsze niz to (pipi) wyzej.

Dokladnie, ale co tu sie dziwic ? Wstyd mi sie zza granica przyznawac ze jestem Polakiem, bo zaraz gadaja jacy to krejzole i alkoholicy. Wstyd.

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

True mroku. I zobacz co się dzieje, wiki patologia słucha patologii i jak ciska we mnie. Takie dziewczyny to masakra. Pewnie nawet się nie myje.

Opublikowano

Dokladnie, ale co tu sie dziwic ? Wstyd mi sie zza granica przyznawac ze jestem Polakiem, bo zaraz gadaja jacy to krejzole i alkoholicy. Wstyd.

True mroku. I zobacz co się dzieje, wiki patologia słucha patologii i jak ciska we mnie. Takie dziewczyny to masakra. Pewnie nawet się nie myje.

"Wstyd mi za granica, ze jestem Polakiem" to tak jakby powiedziec "wstyd mi jesc szynke, bo ci co jedza szynke to czesto pija i sa krejzolami". Jeden i drugi pierdolniety.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

maus, ale ty jesteś ciotą, więc masz dużą szanse na sukces w europie i jestes zwolniony z wszelkiej odpowiedzialnosci spolecznej za cokolwiek

normalni mają znacznie ciężej.

Opublikowano

Widze, ze ci wyszedl taki "uprzywilejowany pojazd" Andzeju.