Skocz do zawartości

Tablety

tomek1906

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heh, byłem we wtorek kupić Nexusa 7 i kupiłem. Dostanę go do odbioru dopiero dzisiaj xd. W całym Szczecinie nie można było go dostać od ręki, a dziennie na 40-50 zamówień, wszystkie to rezerwacje i od razu się rozchodzą.

Opublikowano
niestety nie, takiego final fantasy 3 tak nie odpalisz.
No to ciekawe, bo mam tak u siebie. Jezeli skopiowanie dodatkowego folderu na karte to problem, nie wiem czy Android jest dla Ciebie.
Opublikowano

To jednak mam racje ze nie wystarczy skopiowanie gry na karte.

Ja piernicze, czytacie Wy chociaz co tam pisza przy tych linkach z grami czy macie totalnie w (pipi)e?

Sciagasz instalke, ktora wrzucasz dokladnie jak kazda inna gre, sciagasz dodatkowo (w przypadku FF III, Asphalt 7, Metal Slug 3 i paru innych) folder z danymi, ktory wrzucasz na karte w konkretne miejsce. Wlaczasz instalator normalnie i gotowe. Jak juz musicie piracic to robcie to z glowa.

Opublikowano

Nexusy kupione w stanach można normalnie uzytkować w europie? Nie ma jakichs problemow ze sklepem czy cos? Znajomek jedzie do usa to bym mu siano dał na tablet, pare groszy zawsze do przodu.

Opublikowano

Ma ktoś jakieś zaufane sklepy z akcesoriami do tabletów? Mam Tableta S od Sony (bla bla bla inb4 Tablety Sony lolololo) i chciałbym kupić jakieś etui. Wiem, że produkty Sony w tym segmencie nie są tak popularne, jak iPady, ale może znajdzie się coś, co nie będzie kosztować 200-300 zł., jak te oficjalne?

Ew. takie z Allegro będą jakieś znośne? Np.:

http://allegro.pl/oryg-sony-s-etui-futeral-folia-rysik-24h-i2699043763.html

http://allegro.pl/pokrowiec-etui-futeral-sony-s-360-smart-cover-fv-i2642149130.html

Także folie ochronne, ale jako, że je się nakleja na ekran, jestem sceptyczny co do tych z Allegro...