Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Coś do siedzenia na fejsie, przeglądania neta i oglądania filmów możecie polecić? Ta Nvidia Shield? Czy może coś tańszego do moich potrzeb pyknie?

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 193,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• 2Gb na system, zostaje 6 na pierdoły. Mowa oczywiście o Nexusie, który nie ma czegoś takiego jak wejście ma karty pamięci. Nie mówiąc o ekranie subHD. Ktoś naprawdę rozważa zakup tego ... złomu?

• A to sorry za to tesco, najmocniej Cie przepraszam i zachęcam abyś pobiegł w podskokach i kupił to czterordzeniowe cudo techniki za 350 zł i dziewczyna na pewno bedzie zadowolona jak Chrome będzie sie

• Panowie, 7 cali? Serio? Ktoś rozważa psucie wzroku na ekonomicznie uzasadnionym ekranie dla ludzi bez zdolności kredytowej?

Opublikowano

Grzybiarz, jak mam ogarnąć sobie usb pod Shielda? Podłączyłem kabelkiem i nic nie mogę zgrać itd. Regularnie muszę wrzucać grafiki na instagram, dlatego też muszę je jakoś przerzucać na tablet.

A masz tam karte microsd?

Ja podpinam pod usb, i widzę jako dysk zewnętrzny. Ale po włożeniu karty micro sd, wybrałem opcję, by dane z karty się dodały do tych podstawowych (pamięc wewnętrzna).

Więcej o kartach tutaj:

http://nvidia-shield.pl/forum/viewthread.php?thread_id=215

jak trza się logowac, daj cynk na PM, to wkleję treść.

Sorry, ale nie zaglądałem do tematu:/

Opublikowano

"Ja podpinam pod usb, i widzę jako dysk zewnętrz"

wiesz, wcześniej to ogarnąłem, a teraz szukam tej opcji i znaleźć nie mogę. jakiś PRO TIP?

nie mam karty micro jeszcze. 

Opublikowano

Bo jeszcze w tablecie musisz wybrać na ekranie "Przesyłaj pliki przez usb", czy coś takiego. Domyślnie masz włączone ładowanie usb.

Opublikowano

Bo jeszcze w tablecie musisz wybrać na ekranie "Przesyłaj pliki przez usb", czy coś takiego. Domyślnie masz włączone ładowanie usb.

tak, to wiem, tylko gdzie to cholerstwo ;)

Opublikowano

tak, to wiem, tylko gdzie to cholerstwo ;)

Ja mam włączone opcje programistyczne w ustaweiniach (czyli tapaj palcem ileś tam razy na numer kompilacji w infomracjach o tablecie)

A w menu programistycznym - włącz debugowanie USB.

Nie wiem, czy to o to chodzi, ale teraz jak podłączam to mam te opcje.

Opublikowano

Coś do siedzenia na fejsie, przeglądania neta i oglądania filmów możecie polecić? Ta Nvidia Shield? Czy może coś tańszego do moich potrzeb pyknie?

Lenovo S8-50F jest całkiem wydajny i do filmów i internetu spokojnie starczy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gdzie zmienić czułość ekranu w shieldzie? denerwuje mnie to, że ledwo zbliżę palec lub nawet przy scrollowaniu cos sie potrafi "kliknąć" ;/

Opublikowano

Z ciekawostek - nowego Shielda nie będzie. nVidia wycofała prototyp z certyfikacji więc raczej zarzucają produkcję (przynajmniej tego konkretnego modelu). Ciekawe, tablety chyba naprawdę się coraz słabiej sprzedają bo akurat Shield był naprawdę fajny.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Szukam tabletu dla teścia, nowy do 7 stówek, na windowsie 10, bo tylko taki system zna. Ekran im większy tym lepszy z wejściem na internetową kartę sim. Co polecacie ? 

Edytowane przez Cosmos

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Żonka poszukuje solidnego tablecika do necika, gierek, filmów, który będzie prezentował wysoką klasę. 

Co powiecie na ten: 

http://www.currys.ie/Product/asus-zenpad-z300m-101-tablet-16-gb-white/339359/401.1.1

czy

http://www.currys.ie/Product/lenovo-tab-3-10-tablet-black-16-gb/339853/401.1.1

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

(pipi)owa pamięć, (pipi)owa rozdziałka, (pipi)owa ramka.

Opublikowano

no ja nie będę bizonował, ajk chcesz to zmienię ten post na pełen pochwał nad wyborem.

Daj znać

Opublikowano

No, ale nie będę drążył więc jeszcze nie 100% bizona ;D

Opublikowano

Ja mevkowi bym w ogole nie pomogl, gardze mocno. Wiec tylko 80%.

Opublikowano

Oba co dałeś to przy ich rozmiarze ekran to bieda, jak chcesz coś porządnego na androidzie to Z4 od sony, ewentualnie z3 tablet trochę mniejszy. W innym wypadku jabłko.

Opublikowano

Cena maksymalna to 1200zl, a nie 3000. Nie upadłem na głowę jeszcze.

Opublikowano

samsung tab s, i masz spokój.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Posiadam tablet Nvidia shield, który to od jakiegoś czasu strasznie potrafi zamulić :/

zaktualizowałem oprogramowanie, ale nadal czasem sie zwiesza okropnie. Kilka razy zdarzyło się, kiedy chciałem go wybudzić z czarnego ekranu nic nie reagował, a czasem ni stąd, ni zowąd pojawiła się ikonka o pustej baterii.

anyone?

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Poszukiwany tablet, rozmiar 8 cali, cena w okolicy 600 złotych (a więc Android). Przeznaczenie: oglądanie filmów, PDF-ów, a także streamów (twitch). Nie potrzebuję LTE, wystarczy mi wi-fi. Czy możecie coś polecić?

Edytowane przez Di