Opublikowano 27 lipca 20168 l Coś do siedzenia na fejsie, przeglądania neta i oglądania filmów możecie polecić? Ta Nvidia Shield? Czy może coś tańszego do moich potrzeb pyknie?
Opublikowano 27 lipca 20168 l Grzybiarz, jak mam ogarnąć sobie usb pod Shielda? Podłączyłem kabelkiem i nic nie mogę zgrać itd. Regularnie muszę wrzucać grafiki na instagram, dlatego też muszę je jakoś przerzucać na tablet.A masz tam karte microsd? Ja podpinam pod usb, i widzę jako dysk zewnętrzny. Ale po włożeniu karty micro sd, wybrałem opcję, by dane z karty się dodały do tych podstawowych (pamięc wewnętrzna). Więcej o kartach tutaj: http://nvidia-shield.pl/forum/viewthread.php?thread_id=215 jak trza się logowac, daj cynk na PM, to wkleję treść. Sorry, ale nie zaglądałem do tematu:/
Opublikowano 1 sierpnia 20168 l "Ja podpinam pod usb, i widzę jako dysk zewnętrz" wiesz, wcześniej to ogarnąłem, a teraz szukam tej opcji i znaleźć nie mogę. jakiś PRO TIP? nie mam karty micro jeszcze.
Opublikowano 1 sierpnia 20168 l Bo jeszcze w tablecie musisz wybrać na ekranie "Przesyłaj pliki przez usb", czy coś takiego. Domyślnie masz włączone ładowanie usb.
Opublikowano 1 sierpnia 20168 l Bo jeszcze w tablecie musisz wybrać na ekranie "Przesyłaj pliki przez usb", czy coś takiego. Domyślnie masz włączone ładowanie usb. tak, to wiem, tylko gdzie to cholerstwo
Opublikowano 1 sierpnia 20168 l Bo jeszcze w tablecie musisz wybrać na ekranie "Przesyłaj pliki przez usb", czy coś takiego. Domyślnie masz włączone ładowanie usb.tak, to wiem, tylko gdzie to cholerstwo Ja mam włączone opcje programistyczne w ustaweiniach (czyli tapaj palcem ileś tam razy na numer kompilacji w infomracjach o tablecie) A w menu programistycznym - włącz debugowanie USB. Nie wiem, czy to o to chodzi, ale teraz jak podłączam to mam te opcje.
Opublikowano 3 sierpnia 20168 l Coś do siedzenia na fejsie, przeglądania neta i oglądania filmów możecie polecić? Ta Nvidia Shield? Czy może coś tańszego do moich potrzeb pyknie? Lenovo S8-50F jest całkiem wydajny i do filmów i internetu spokojnie starczy.
Opublikowano 12 sierpnia 20168 l Gdzie zmienić czułość ekranu w shieldzie? denerwuje mnie to, że ledwo zbliżę palec lub nawet przy scrollowaniu cos sie potrafi "kliknąć" ;/
Opublikowano 12 sierpnia 20168 l Z ciekawostek - nowego Shielda nie będzie. nVidia wycofała prototyp z certyfikacji więc raczej zarzucają produkcję (przynajmniej tego konkretnego modelu). Ciekawe, tablety chyba naprawdę się coraz słabiej sprzedają bo akurat Shield był naprawdę fajny.
Opublikowano 7 października 20168 l Szukam tabletu dla teścia, nowy do 7 stówek, na windowsie 10, bo tylko taki system zna. Ekran im większy tym lepszy z wejściem na internetową kartę sim. Co polecacie ? Edytowane 7 października 20168 l przez Cosmos
Opublikowano 22 listopada 20168 l Żonka poszukuje solidnego tablecika do necika, gierek, filmów, który będzie prezentował wysoką klasę. Co powiecie na ten: http://www.currys.ie/Product/asus-zenpad-z300m-101-tablet-16-gb-white/339359/401.1.1 czy http://www.currys.ie/Product/lenovo-tab-3-10-tablet-black-16-gb/339853/401.1.1 Edytowane 22 listopada 20168 l przez MEVEK
Opublikowano 22 listopada 20168 l no ja nie będę bizonował, ajk chcesz to zmienię ten post na pełen pochwał nad wyborem. Daj znać
Opublikowano 22 listopada 20168 l Tablety tylko Apple. Habib dostanie taki na gwiazdke: http://www.apple.com/uk/shop/buy-ipad/ipad-pro/12.9-inch-display-128gb-silver-wifi-cellular
Opublikowano 23 listopada 20168 l Oba co dałeś to przy ich rozmiarze ekran to bieda, jak chcesz coś porządnego na androidzie to Z4 od sony, ewentualnie z3 tablet trochę mniejszy. W innym wypadku jabłko.
Opublikowano 23 listopada 20168 l Cena maksymalna to 1200zl, a nie 3000. Nie upadłem na głowę jeszcze.
Opublikowano 30 grudnia 20168 l Posiadam tablet Nvidia shield, który to od jakiegoś czasu strasznie potrafi zamulić zaktualizowałem oprogramowanie, ale nadal czasem sie zwiesza okropnie. Kilka razy zdarzyło się, kiedy chciałem go wybudzić z czarnego ekranu nic nie reagował, a czasem ni stąd, ni zowąd pojawiła się ikonka o pustej baterii. anyone?
Opublikowano 8 października 20177 l Poszukiwany tablet, rozmiar 8 cali, cena w okolicy 600 złotych (a więc Android). Przeznaczenie: oglądanie filmów, PDF-ów, a także streamów (twitch). Nie potrzebuję LTE, wystarczy mi wi-fi. Czy możecie coś polecić? Edytowane 8 października 20177 l przez Di