Opublikowano 8 października 20177 l 8-calowego w tej cenie raczej nie znajdę. Mam aktualnie 7-calowego (właśnie Samsunga, bodaj pierwszego Taba) i chciałem przesiąść się na coś większego.
Opublikowano 8 października 20177 l Kupiłem ostatnio rodzicom Lenovo TAB 4 8. W przyszłym tygodniu kiedy dam go starszym będę w stanie coś więcej napisać jeśli jesteś zainteresowany, na razie leży w kartonie. Udało mi się kupić za ok. 450 zł w promocji, normalnie chyba kosztuje trochę więcej. Tak czy inaczej za tyle złotówek nawet się nie zastanawiałem. Edytowane 8 października 20177 l przez kes
Opublikowano 11 października 20177 l Zamówiłem już tego Lenovo :). Nieco drożej, ale recenzje są stosunkowo pozytywne.
Opublikowano 22 października 20177 l Panowie jaki tablet w cenie około 1000 zł? Przeznaczenie to filmy, internet, Heroes 3, Z, Hearthstone i fajnie jakby się na nim dobrze czytało książki. Wielkość obojętna.
Opublikowano 1 czerwca 20186 l https://www.androidpolice.com/2018/06/01/google-removes-tablet-section-android-website/ Można zamykać.
Opublikowano 5 czerwca 20186 l Poszukuję Apple iPad Mini 2 (niezablokowanego) i w dobrym stanie. Ma ktoś może na sprzedaż?
Opublikowano 14 czerwca 20186 l Potrzebuję doradzić ojcu co kupić, bo jedzie na kilkutygodniowe leczenie a jego stary laptop padł. W pierwszym momencie doradzałem mu laptopa do 1300zł zeby tylko film włączyć i neta odpalić. Ale teraz zastanawiam się czy za tą cenę nie lepszym wyjsciem będzie jakiś tablet. Moglibyście podrzucić jakieś modele do tej ceny? z góry dziękuję za pomoc
Opublikowano 14 czerwca 20186 l iPad Nie wiem jak ma wyglądać jego leczenie, ale tablet będzie bardziej poręczny do oglądania filmów leżąc czy siedząc na łóżku. Do tego jakieś etui i przenośny stojak. Edytowane 14 czerwca 20186 l przez Mustang
Opublikowano 5 sierpnia 20186 l Jaki dobry tablet polecacie do 1500 zł? Zależy mi na przeglądaniu internetu, grach i komfortowym czytaniu książek i komiksów.
Opublikowano 5 sierpnia 20186 l https://ispot.pl/ipad/apple-ipad-wi-fi-32gb-gwiezdna-szarosc-2018,id-83566
Opublikowano 5 sierpnia 20186 l No co Ty! książki, komiksy, czasopisma...od kiedy kupiłem ten tablet, tylko na tym. Do tego przeglądanie internetu, muzyka, YouTube , seriale z Netflix... długo by jeszcze wymieniać
Opublikowano 6 sierpnia 20186 l Zamówiłem w końcu ten tablet, wybrałem tego ipada 2018. Mam nadzieje ,że będę zadowolony
Opublikowano 7 sierpnia 20186 l No bez jaj, do książek tylko czytnik ebooków. Dobry teraz kupi się za kilka stówek.
Opublikowano 7 sierpnia 20186 l Więcej czytam komiksów, książki ostatnio tylko audiobooki na rowerze lub w samochodzie. No ale zobaczymy może da radę. Tablet też jest bardziej uniwersalny. No ale gdybym był molem książkowym to tylko e-papier.
Opublikowano 27 sierpnia 20186 l OGROMNA. Nie ma nic lepszego niż PRO. Edytowane 27 sierpnia 20186 l przez sprite
Opublikowano 27 sierpnia 20186 l @Frost Ale to jest inna klawa niż do Maców. Taką musisz wziąć: https://www.apple.com/pl/shop/product/MJYR2ZX/A/klawiatura-smart-keyboard-dla-ipada-pro-129-cala-angielska-usa?fnode=3e&fs=f%3Dipadpro_12_9%26fh%3D35d5%2B470e
Opublikowano 27 sierpnia 20186 l ja pier,dole te twoje pytania z pani domu w każdym temacie, daj żyć alkusie Edytowane 27 sierpnia 20186 l przez ragus