Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 193,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• 2Gb na system, zostaje 6 na pierdoły. Mowa oczywiście o Nexusie, który nie ma czegoś takiego jak wejście ma karty pamięci. Nie mówiąc o ekranie subHD. Ktoś naprawdę rozważa zakup tego ... złomu?

• A to sorry za to tesco, najmocniej Cie przepraszam i zachęcam abyś pobiegł w podskokach i kupił to czterordzeniowe cudo techniki za 350 zł i dziewczyna na pewno bedzie zadowolona jak Chrome będzie sie

• Panowie, 7 cali? Serio? Ktoś rozważa psucie wzroku na ekonomicznie uzasadnionym ekranie dla ludzi bez zdolności kredytowej?

Opublikowano

8-calowego w tej cenie raczej nie znajdę. Mam aktualnie 7-calowego (właśnie Samsunga, bodaj pierwszego Taba) i chciałem przesiąść się na coś większego.

Opublikowano

Kupiłem ostatnio rodzicom Lenovo TAB 4 8. W przyszłym tygodniu kiedy dam go starszym będę w stanie coś więcej napisać jeśli jesteś zainteresowany, na razie leży w kartonie. Udało mi się kupić za ok. 450 zł w promocji, normalnie chyba kosztuje trochę więcej. Tak czy inaczej za tyle złotówek nawet się nie zastanawiałem.

Edytowane przez kes

Opublikowano

Chętnie poczytam :). A gdzie taka promocja?

Opublikowano

Tesco w Wielkiej Brytanii zapłaciłem dokładnie 90 funtów.

Opublikowano

Zamówiłem już tego Lenovo :). Nieco drożej, ale recenzje są stosunkowo pozytywne.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie jaki tablet w cenie około 1000 zł? Przeznaczenie to filmy, internet, Heroes 3, Z, Hearthstone i fajnie jakby się na nim dobrze czytało książki. Wielkość obojętna.

• 7 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Potrzebuję doradzić ojcu co kupić, bo jedzie na kilkutygodniowe leczenie a jego stary laptop padł. W pierwszym momencie doradzałem mu laptopa do 1300zł zeby tylko film włączyć i neta odpalić. Ale teraz zastanawiam się czy za tą cenę nie lepszym wyjsciem będzie jakiś tablet. Moglibyście podrzucić jakieś modele do tej ceny? z góry dziękuję za pomoc

Opublikowano

iPad

Nie wiem jak ma wyglądać jego leczenie, ale tablet będzie bardziej poręczny do oglądania filmów leżąc czy siedząc na łóżku. Do tego jakieś etui i przenośny stojak.

Edytowane przez Mustang

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ipad nadal król tabletów. 

Opublikowano

No co Ty! książki, komiksy, czasopisma...od kiedy kupiłem ten tablet, tylko na tym. Do tego przeglądanie internetu, muzyka, YouTube , seriale z Netflix... długo by jeszcze wymieniać :)

Opublikowano

No bez jaj, do książek tylko czytnik ebooków. Dobry teraz kupi się za kilka stówek.

Opublikowano

Więcej czytam komiksów, książki ostatnio tylko audiobooki na rowerze lub w samochodzie. No ale zobaczymy może da radę. Tablet też jest bardziej uniwersalny. No ale gdybym był molem książkowym to tylko e-papier. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ja pier,dole te twoje pytania z pani domu w każdym temacie, daj żyć alkusie

Edytowane przez ragus