Skocz do zawartości

Tablety

tomek1906

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

8-calowego w tej cenie raczej nie znajdę. Mam aktualnie 7-calowego (właśnie Samsunga, bodaj pierwszego Taba) i chciałem przesiąść się na coś większego.

Opublikowano (edytowane)

Kupiłem ostatnio rodzicom Lenovo TAB 4 8. W przyszłym tygodniu kiedy dam go starszym będę w stanie coś więcej napisać jeśli jesteś zainteresowany, na razie leży w kartonie. Udało mi się kupić za ok. 450 zł w promocji, normalnie chyba kosztuje trochę więcej. Tak czy inaczej za tyle złotówek nawet się nie zastanawiałem.

Edytowane przez kes
  • 2 tygodnie później...
  • 7 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Potrzebuję doradzić ojcu co kupić, bo jedzie na kilkutygodniowe leczenie a jego stary laptop padł. W pierwszym momencie doradzałem mu laptopa do 1300zł zeby tylko film włączyć i neta odpalić. Ale teraz zastanawiam się czy za tą cenę nie lepszym wyjsciem będzie jakiś tablet. Moglibyście podrzucić jakieś modele do tej ceny? z góry dziękuję za pomoc

Opublikowano (edytowane)

iPad

Nie wiem jak ma wyglądać jego leczenie, ale tablet będzie bardziej poręczny do oglądania filmów leżąc czy siedząc na łóżku. Do tego jakieś etui i przenośny stojak.

Edytowane przez Mustang
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

No co Ty! książki, komiksy, czasopisma...od kiedy kupiłem ten tablet, tylko na tym. Do tego przeglądanie internetu, muzyka, YouTube , seriale z Netflix... długo by jeszcze wymieniać :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

ja pier,dole te twoje pytania z pani domu w każdym temacie, daj żyć alkusie

Edytowane przez ragus