Hubert249 4 331 Opublikowano sobota o 19:34 Opublikowano sobota o 19:34 12 minut temu, drozdu7 napisał(a): No spoko, ale właśnie nie wiem czy taki telefon ma lepszy procek niż tablet. Czy Samsung Galaxy Tab A9+, S6 Lite 2024, Lenovo Tab K11E albo Xiaomi Redmi Pad Pro ogarną taką emulację. Bo to lata po tysiaku z hakiem za 11-12". A może styknie coś tańszego nawet A co ma do tego procek? xCloud, to stream jak YouTube czy Netflix, emu potrzebuje czegokolwiek. Testowałem kilka na Huawei, który ma kupę lat na karku i było cycuś. Co prawda bez emu ps3. Ale takie PSP działało super. Sprawdź sobie wymagania emulatorow i będziesz wszystko wiedział. Scena jest dziś potężna jak nigdy. 1 Cytuj
MaZZeo 14 430 Opublikowano sobota o 22:23 Opublikowano sobota o 22:23 @drozdu7 ja testowałem to zarówno na ipadzie jak i troszkę starszym tablecie z androidem, jesli chodzi o streaming steam linka czy xbox cloud to podzespoły nie maja zadnego znaczenia i działa to tak samo, jedyne co się liczy to czy aplikacje są wspierane przez dany system czyli np. jakiś 10 letni Ipad odpalający normalnie gry czy netflixa ale który nie dostaje juz aktualizacji odpada. No i oczywiście jakość wi fi w domu. Ten ipad którego pokazałem ma już 5 lat i śmiga jak szalony. Cytuj
drozdu7 3 046 Opublikowano sobota o 23:03 Opublikowano sobota o 23:03 Nie no akurat to że do streamingu bebechy są nieistotne to jasna sprawa. Raczej chodziło mi o zrobienie z tego przy okazji emumaszynki Cytuj
benito82pl 221 Opublikowano sobota o 23:54 Opublikowano sobota o 23:54 Ja mam samsunga s9 z snapdragonem gen2. Dreamcast, Gacek i ps2 chodzą jak ta lala. Teraz królem opłacalności jest one plus pad2 ze snapem gen3 można go dorwac za 1500. Tylko to ma 12 cali i do grania w ten sposób jak Mazeeo to chyba slaby pomysł. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi