Yuhas 8 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Witam! Jeśli ktoś posiada Nintendo Wii i podłączył ją do neta mniej niż miesiąc temu, to może wspólnie ze mną skorzystać z promocji Connection Ambassador w Wii Shopie. OCzywiście, żeby w ogóle korzystać z dobrodziejstw sklepu trzeba w konsoli zaznaczyć, że się mieszka w Wielkiej Brytanii czy gdzieś tam. Ja mam właśnie konto na Brytanię. Zasada jest taka - wymieniamy się numerami wii (które są w książce adresowej na konsoli) Osoba, której pomagam wchodzi na Wii Shop, klika zakładkę "Connection Ambassador" i wybiera "Person Who was Helped", wpisuje nr mojej konsoli, wypełnia ankietę itd. Potem ja u siebie wpisuję numer konsoli drugiej osoby jako ten, który pomógł. Obie strony dostają po 500 wii points, czyli 3,5funta. Za to można wziąć np. gry z NESa na Virtual Arcade. Jakby co, kontakt na priv. Choć domyślam się, że za dużo osób, które dopiero teraz kupiły wii tu nie zagląda:) Cytuj
dydel 16 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Osoba która została zaproszona przez Ambasadora po miesiącu sama nim zostaje. Jeżeli ambasador pomoże 20 innym graczom, może za darmo pobierać gry z NES, SNES itd. Cytuj
Yuhas 8 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Autor Opublikowano 14 sierpnia 2012 Z tego co wyczytałem na stronie Nintendo to jest tak: Za każdą pomoc dostajesz 500 wii points, ale po tym jak pomożesz 20 osobom dalej możesz pomagać, ale już nie dostajesz punktów. A co do Ambasadora - nie trzeba czekać miesiąc. Od razu można, wiem z autopsji. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi