Figaro 8 215 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Capcom i nowe IP? No no. Wygląda ok, gra wydaje się choć ODROBINĘ inna od całego zalewu masy nudnych tytułów. Ale to chyba jakiś Uncharted z super mocami. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Walka bardzo przypomina Batmany, ale stylistyka wygląda całkiem ok. Na plus, że gra się bohaterką i to, że to nowe IP od Capcom. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Teraz tylko czekać na gameplay, bo na blogu pisali, że była pokazywana w grywalnej formie. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Opublikowano 14 sierpnia 2012 No i jest gameplay Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Fajne, nawet bardzo. Klimacik s-f pierwsza klasa, wkradanie się do głowy i związane z tym możliwości, coś nowego. Cytuj
estel 806 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Opublikowano 14 sierpnia 2012 (edytowane) Wow. Za(pipi)ista stylistyka, super patent z mieszaniem wspomnień, no i gameplay chyba bardziej nastawiony na skradanie niż strzelanie, czyli coś czego mi brakowało w Uncharted. Zapowiada się świetnie. Edytowane 14 sierpnia 2012 przez estel Cytuj
Paliodor 1 767 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Opublikowano 14 sierpnia 2012 (edytowane) Obrodziło ostatnimi czasy grami w stylistyce cyberpunku, mnie to osobiście cieszy. Bo to moje ulubione klimaty i dobrze, że w końcu coś sie ruszyło w ramach tego nurtu.Gdyby tak jeszcze Gibson coś nowego napisał... A co się tyczy samej gry, to zapowiada się jak dla mnie świetnie, stylistyka genialna, a sam gameplay również pozwala liczyć na dobrą bądź bardzo dobrą grę o ile rozbudują jakoś te hakowanie delikwentów. Na plus fakt, że gramy babką, zawsze to miła odmiana. Edytowane 14 sierpnia 2012 przez Paliodor Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 15 sierpnia 2012 Opublikowano 15 sierpnia 2012 Ale mi sie ten gameplay spodobal. Swietnie oddaje to komentarz na YT. "It's like Assassin's Creed, Deus Ex and Watch Dogs had a baby." Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 15 sierpnia 2012 Opublikowano 15 sierpnia 2012 (edytowane) Łykam z miejsca! Czekałem na taką gre w klimatach cyberpunk'u od czasu Deus Ex: HR. Pozycja obowiązkowa. Nieźle wymyślili ten patent ze wspomnieniami, mam nadzieje że to nie jedyna nowość. Swoją drogą ciekawi mnie jeszcze Cyberpunk od naszego polskiego studia. Było coś na gamescom o tej pozycji? Edytowane 15 sierpnia 2012 przez Heavy Deszcz Cytuj
Karas 433 Opublikowano 15 sierpnia 2012 Opublikowano 15 sierpnia 2012 (edytowane) O Cyberpunk'u nie ma na razie żadnych nowych informacji , jeszcze się okaże że jego świeżość czyli tematyka cyberpunkowa zginie w zalewie innych produkcji o tej tematyce bo będzie na nią moda ja np. na II WŚ. Czekam na Remember Me mam nadzieje że okaże się minimum dobrą grą. Edytowane 15 sierpnia 2012 przez Karas Cytuj
saptis 620 Opublikowano 16 sierpnia 2012 Opublikowano 16 sierpnia 2012 Dla mnie duzym, pozytywnym zaskoczeniem byl pokaz gry Remember Me, wczesniej nic o tej grze nie slyszalem, wiem, ze jakis czas temu nosila nazwe Adrift. Pierwszy gameplay od razu skojarzyl mi sie z Watch Dogs - interfejs oraz miejscowka w deszczu. Generalnie gra zapowiada sie bardzo ciekawie - nie jest to kolejny schooter TPP, ale cos innego z bardzo oryginalnym pomyslem - nic tylko czekac na premiere. Zwroccie uwage na 2:39 w filmiku zapodanym przez zwyrola, w lewym, dolnym rogu idzie jakis stwor, lub mutant (moze robot) - myslalem, ze tam beda tylko ludzie, a tu takie cos. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 16 sierpnia 2012 Opublikowano 16 sierpnia 2012 Zwroccie uwage na 2:39 w filmiku zapodanym przez zwyrola, w lewym, dolnym rogu idzie jakis stwor, lub mutant (moze robot) - myslalem, ze tam beda tylko ludzie, a tu takie cos. Pewnie jakis straznik na ulicach. Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 16 sierpnia 2012 Opublikowano 16 sierpnia 2012 Na 99.9% jest to robot i jak pisze Voytec, pewnie patroluje ulice. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 16 sierpnia 2012 Opublikowano 16 sierpnia 2012 W koncu gra odbywa sie w przyszlosci, wiec to calkiem mozliwe. Cytuj
Karas 433 Opublikowano 16 sierpnia 2012 Opublikowano 16 sierpnia 2012 W 2:39 jest to zdecydowanie robot , wystarczy się dokładniej przyjrzeć. Cytuj
estel 806 Opublikowano 23 sierpnia 2012 Opublikowano 23 sierpnia 2012 (edytowane) Wywiad Niestety na GT, więc nie mogę wstawić wideo. A i pada sugerowana data premiery - maj 2013 Edytowane 23 sierpnia 2012 przez estel Cytuj
estel 806 Opublikowano 25 sierpnia 2012 Opublikowano 25 sierpnia 2012 Pojawił się jakiś nowy gameplay na PPE. Wcześniej go nie widziałem, więc wrzucam: Po tym filmiku jakoś spadł mi hype. Przede wszystkim gra za bardzo lata na skryptach, jest nastawiona na akcje i efektowność. Kurczę, spodziewałem się bardziej skradanki w lekko otwartych poziomach, gdzie będzie można samemu kombinować co i jak. Natomiast wygląda na to, że twórcy będą nas prowadzić za rękę. Oczywiście to mogła być po prostu taka misja albo coś. Hehe, ktoś powinien dać Rocksteady growego nobla, bo stworzyli jeden z najlepszych systemów walki do gierek action-adventure, który teraz wszyscy chętnie kopiują, łącznie z twórcami Remember Me. Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 26 sierpnia 2012 Opublikowano 26 sierpnia 2012 Bardzo fajnie to wszystko wygląda. Wydaje mi się, że nie zabraknie również elementów skradankowych, co widzieliśmy na pierwszym gameplayu. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 26 sierpnia 2012 Opublikowano 26 sierpnia 2012 Elementy platformowe mocno zalatują Uncharted, a walka Batmanem, ale co jest złego w kopiowaniu od najlepszych? ;] Cytuj
triboy 973 Opublikowano 26 sierpnia 2012 Opublikowano 26 sierpnia 2012 (edytowane) Bardzo fajnie to wszystko wygląda. Graficznie tak, nawet powiem, że jest widowiskowo. Rzecz w tym, że mam podobne odczucia co Estel. Jakoś średnio do mnie przemawia sytuacja, w której ktoś pruje do bohaterki z działka, a ona truchta sobie beztrosko. No i wszystko takie, bo ja wiem, zaplanowane. Nie ma miejsca na zręczność i popełnienie błędu. To już lepsze byłoby QTE, gdzie można pomylić przyciski lub wcisnąć zbyt późno. Edytowane 26 sierpnia 2012 przez triboy Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 21 września 2012 Opublikowano 21 września 2012 Walka, no wygląda tak sobie, w ogóle nie czuć siły ciosów. Batman to nie będzie. ;] http://www.youtube.com/watch?v=dtAcTWRnTYc&feature=player_embedded Cytuj
Karas 433 Opublikowano 21 września 2012 Opublikowano 21 września 2012 (edytowane) Walka, no wygląda tak sobie, w ogóle nie czuć siły ciosów. Batman to nie będzie. ;] Z wystawianiem takich opinii czy czuć czy tez nie silę ciosów wstrzymam się do momentu aż będę mógł sam to sprawdzić. Edytowane 21 września 2012 przez Karas Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 22 września 2012 Opublikowano 22 września 2012 I naprawdę musisz zagrać w grę, jeśli już na tym filmie widać, że te jej kopniaki zupełnie nic nie robią? Cytuj
Karas 433 Opublikowano 22 września 2012 Opublikowano 22 września 2012 (edytowane) I naprawdę musisz zagrać w grę, jeśli już na tym filmie widać, że te jej kopniaki zupełnie nic nie robią? Nie raz na filmikach wyglądało to podobnie ( ciosy bez "mocy") po czym w praktyce okazywało się inaczej , po za tym ten materiał ma za zadanie pokazania możliwości tworzenia własnych kombosów. Jak nadal będzie to tak wyglądać w przyszłości (do premiery jeszcze daleko) to rzeczywiście możesz mieć racje. Edytowane 22 września 2012 przez Karas Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi