Skocz do zawartości

Tearaway

Square

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wreszcie cos oryginalnego. Wlasnie takich gier potrzebuje Vita, a nie jakichs odgrzewanych kotletow. Konsola ma potencjal, wiec wypadaloby wreszcie go wykorzystac.

Opublikowano

po zobaczeni tej gry zastanawiem sie nad kupnem vity. wlasnie na cos takiego czekalem, bo w uncharted, killzone i reszte gier ktore teraz mozna dostac na vite, moge sobie pograc na ps3.

Opublikowano (edytowane)

To jest wlasnie konkretna gra przeznaczona dla PS Vita - oryginalna i wykorzystujaca funkcje konsoli, a nie zaden tam port, albo okrojona wersja dla handhelda. Przyznaje, ze trailer zrobil na mnie wrazenie, widac duzo ciekawych pomyslow do tego ta specyficzna grafika, efekty z palcami wychodzacymi spod ekranu i tekstura na losiu zrobiona ze zdjecia sa super !

Powinno byc wiecej takich gier, jeszcze nie mam PS Vita, ale wlasnie tekie tytuly zachecaja do jej zakupu.

Edytowane przez saptis
  • 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

dla mnie to najlepiej zapowiadająca się pozycja 2013 roku na wszystkie platformy. Magiczna pozycja.

btw. Vity develeperskie można podłączać pod tv? bo widzę, że w preview grają na vicie podłączonej kablem do lcd

Opublikowano

dla mnie to najlepiej zapowiadająca się pozycja 2013 roku na wszystkie platformy. Magiczna pozycja.

btw. Vity develeperskie można podłączać pod tv? bo widzę, że w preview grają na vicie podłączonej kablem do lcd

Tak, nowsze dev wersje można pod TV podłączyć normalnie.
Opublikowano

Ooo ciekawe, a sa przecieki czy wyjdzie taki model do normalej sprzedazy? Od poczatku sie dziwilem ze vita nie ma podlaczenia pod tv przy tak dobrych podzespolach i racjonalej rozdzielczosci

Opublikowano

Tego to nie wiadomo. Na razie tylko kilka serwisów z Japonii ma taką konsolę u siebie, co widać jak mało jest materiałów direct feed z konsoli. Mam nadzieję, że druga rewizja konsoli dostanie TV Out.

• 2 miesiące temu...
Gość Szprota
Opublikowano

Nie ma co jak plan z Vita pod koniec Maja/Czerwiec to biore na premiere :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Atoi_StandingStones01-noscale.jpg
screen_00178-noscale.jpg
screen_00197-noscale.jpg
screen_00249-noscale.jpg
screen_00250-noscale.jpg
screen_00298-noscale.jpg

do tego nowe preview wręcz rozpływają się nad gierką jednoznacznie twierdząc, że nic lepszego na Vicie jeszcze nie powstało

Edytowane przez Ficuś