Opublikowano 14 sierpnia 201212 l Horror pod Move. http://blog.us.playstation.com/2012/08/14/until-dawn-new-ps-move-horror-game-announced-for-ps3/
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l Potrzebny gameplay - ASAP To, że się wzorują na teen horror movie może być dobre jeśli zachowają właściwą konwencję. Edytowane 14 sierpnia 201212 l przez DonSterydo
Opublikowano 30 października 201311 l Oglądam trailery i fajnie to sie zapowiada ale już od tylu czasu cisza.
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l Temat można przenieść do działu PS4, bo gra wyjdzie tylko na tą konsolę. Jest też trailer:
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l Stawiam na premierę jesienią 2015, raczej na pewno nie wcześniej. Z Eurogamera: Until Dawn powstaje na zmodyfikowanej wersji silnika wykorzystanego przez Guerilla Games w strzelance Killzone: Shadow Fall. Edytowane 12 sierpnia 201410 l przez Kasias
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l serio? bez jaj, nawet w gramie tego nie widac, powiedzialbym ze to takie ostre ps3 na sterydach, a nie silnik SF, ktory prezentuje sie na prawde slicznie
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l Na gametrailers jest już kawałek gameplay'u. Wygląda jak mniej subtelna wersja Heavy Rain. Nie czuję bluesa http://www.gametrailers.com/videos/aai9n1/until-dawn-gamescom-2014--gameplay-reveal--stream- Edytowane 12 sierpnia 201410 l przez Cedric
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l Ciekawe ile w tym będzie czystego gameplayu a ile scenek i wyborów w stylu The Walking Dead. Tak czy siak jest intrygująco. Animacja nie licząc czasem dziwnych przeskoków niezła, ładnie tyłeczkiem kręci. Twarze i mimika również na plus ( ale bez szału oczywiście ). Tekstury przeciętne. Kolejna ciekawa zapowiedź.
Opublikowano 16 sierpnia 201410 l Autor Gra typu Walking Dead, poza tym podoba mi sie klimat, niezła grafika, może wyjść z tego coś fajnego, jeżeli tylko fabularnie będzie dobrze, a nasze wybory rzeczywiście będą miały wpływ na dalszą rozgrywkę. Gdzieś czytałem, że twórcy czas gry określają na 9h, a samych zakończeń ma być bardzo dużo. PS. Końcówka jak z Piły, mam nadziej, ze będzie sporo takich wyborów Edytowane 16 sierpnia 201410 l przez YETI
Opublikowano 16 sierpnia 201410 l Hayden Panettiere <333333333333333333333333 Animacje, twarze i mimika z każdym materiałem robią jeszcze lepsze wrażenie. Wysoka półka. Będziemy mieli growy, bardziej pokręcony "Piątek Trzynastego" czy nawet Saw. Oby tylko dobrze zrównoważyli gameplay/scenki i sama gra odznaczała się jakąś dozą skomplikowania ( powyżej to chyba dopiero taki wstęp/interaktywne "intro" ). A jeśli nie, to cóż, prosty, interaktywny The Walking Dead przez wielu i tak był GOTY 2012. Liczę na mocne doznania. Edytowane 16 sierpnia 201410 l przez Szatanek
Opublikowano 16 sierpnia 201410 l Ja boje sie tylko ze wyjdzie z tego horror dla nastolatkow. Obym sie mylil, ale na razie ja bedac osoba strachliwa, nie zobaczylem na tym filmiku nic co by moglo mnie przestraszyc.
Opublikowano 16 sierpnia 201410 l Na PSP był Obscure z amerykańskimi nastolatkami w roli głównej i był to dobry tytuł, także tego typu klimaty nie koniecznie muszą zwiastować słabą atmosferę.
Opublikowano 2 września 201410 l Autor Na filmwebie w dziale gry znajdziecie ciekawy wywiad z twórcami Until Dawn.
Opublikowano 6 listopada 201410 l W notce o sprzedaży konsol w Australii, Sony wymieniło UD jako tytuł wychodzący "in early 2015". Ciekawe czy to prawda. Jako wielki wielbiciel horrorów, czekam na ten tytuł prawie tak samo jak na Bloodborne.Tu cała notka:http://au.playstation.com/home/news/articles/detail/item747643/PS4-crowned-fastest-selling-home-video-games-console-in-Australian-history/
Opublikowano 6 listopada 201410 l Nie chce mi się w to wierzyć, podejrzewam błąd. Ta gra wyjdzie raczej kilka tygodni przed U4, czyli jesienią.