Skocz do zawartości

Until Dawn

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Jakby gra kosztowała tyle co sezony Telltale Games, to nawet bym wziął na premierę (lubię od czasu do czasu pooglądać takie interaktywne seriale/filmy ;) ). A, że pewnie będzie dwa (albo i nawet trzy) razy drożej, to poczekam aż stanieje do odpowiedniego poziomu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fajnie sie gra zapowiada, choc nie jestem fanem horrorow gdzie masakre przezywa grupka nastolatkow. Szkoda tez, ze gra graficznie stoi gdzies na poziomie pomiedzy Heavy Rain a Beyond. A tutaj mamy juz nextgeny. W tego rodzaju grach to dopieca dolozy Quantic Dream na PS4.

Nie mniej gre napewno sprawdze, ale nie jest to dla mnie premierowy zakup, glownie ze wzgledu na podjety temat.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Nawet jeśli gra będzie kosztować 230 to biorę. Gra tego pokroju jest dla wszystkich graczy małą odskocznią od ciągłego nawalania w gry wyścigowe, fps-y i rpg.

Edytowane przez Frredy
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Polski dubbing w czymkolwiek powiązanym z tematyką horroru to zły pomysł, nie dość, że gatunek ten w naszej filmografii prawie nie istnieje, to dodatkowo w tym przypadku mamy do czynienia z grą. Podwójnie zły pomysł.

Opublikowano

Ciekaw jestem jak w takiej grze inspirowanej tanimi horrorami klasy C emitowanych na polsacie w piątkowe wieczory  sprawdziłby się znany z telewizji lektor. Czytający swoje kwestie bez żadnej teatralnej maniery.

Wydaję mi się, że efekt mógłby być interesujący  

Opublikowano

Ciekaw jestem jak w takiej grze inspirowanej tanimi horrorami klasy C emitowanych na polsacie w piątkowe wieczory  sprawdziłby się znany z telewizji lektor. Czytający swoje kwestie bez żadnej teatralnej maniery.

Wydaję mi się, że efekt mógłby być interesujący  

to ja już wolę napisy

Opublikowano

Możliwość wyboru ścieżki dźwiękowej to podstawa o której wydawało mi się nie było sensu wspominać

Patrząc na The Order i Dying Light to kwestia wyboru napisów wcale nie jest taka oczywista.