Skocz do zawartości

Until Dawn

Featured Replies

Opublikowano

Must have, świetny sony ex :) lubię takie klimaty więc na pewno przetestuje :)

Edytowane przez Wesker

• Odpowiedzi 500
  • Wyświetleń 106 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• 24min gameplay, piękna animacja, to będzie dobry tytuł  

• ja pyerdolę

• czarek250885
    czarek250885

Gdyby nie Sony pewnie nie powstałyby takie tytuły jak little big planet, HR, Ico, puppeteer, lub będący w projekcie dreams, ponieważ to Sony daje zielone światło i wie doskonale, że te pozycje celują

Opublikowano

Zdecydowanie premierowy zakup. Trzeba wspierać nieszablonowe gry ^_^

Opublikowano

Film na BD kosztuje 80 zł nowy tytuł i starsza na raz na max 2h, gra w tym wypadku kosztuje 239 ale, masz wpływ na fabułę starczy na około 8h. Według mnie same zyski :D

Opublikowano

Ale film ma lepszą grafikę, dla mnie jako gracza jest to decydujący argument

Opublikowano

Jedni lubią bawić się w reżysera a drudzy lubią oglądać to co im ktoś narzuci :D

Opublikowano

200 zeta za to nie dam. Ale 79 już tak.

gra będzie pewnie po jakieś 220-230zł najtaniej na premiere i jak zauważyłem 50zł taniej po 2tyg

ciekawe jak długa jest ta historia

no i problem polskiego dubingu bo pewnie tylko takie wersje będą w sklepach? jak w The order

Opublikowano

Premiera zbliża się wielkimi krokami i jak w przypadku każdej nowości, która nie jest RPG, zaczyna się przeliczanie czas gry/cena. Mówiłem, mówię i mówił będę - 8h fajnie poprowadzonego singla >>> 30h młócenia potworków w jakimś genericu.

Opublikowano

Kumpel grający na targach bardzo zachwalal, a sam nie jest jakimś wybitnym fanem horrorów. Po Wiedzminie i TES Online, które czeka w kolejce z chęcią sięgnę po ten tytuł.

Opublikowano

Kumpel grający na targach bardzo zachwalal, a sam nie jest jakimś wybitnym fanem horrorów. Po Wiedzminie i TES Online, które czeka w kolejce z chęcią sięgnę po ten tytuł.

Po Wiedźminie... czyli jak UD stanieje do 100zł ;) dobry biznes.

Opublikowano

Jak spadnie poniżej 100 zł to kupię, inaczej nie ma sensu. Ogólnie zapowiada się całkiem fajnie.

Akurat exy typu the order itd szybko tanialy, wiec ta gra tez szybciutko stanieje. Kupic za stowke i opchnac po jednym dniu dalej :)

Opublikowano

wiadomo coś o embargo na recki?

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

A powie mi ktos jaki niby dostaje sie dodatwek fabularny przy pre orderze ?

Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

ruszyli z kampanią, codziennie coś wrzucają, już chyba czas przestać oglądać

Opublikowano

fanek kogo ty oklamujesz i tak wszystko zawsze przed premiera ogladasz :P

Opublikowano

kiedy mają być recki?

Opublikowano

ciekawe czy znowu z pierwsza polska recka wyskoczy filmweb, w sumie wypadaloby... ;)

Opublikowano

Fanek po co ty kupujesz te gry jak je na youtubie oglądasz. :D

Czekam na recenzje bo mi się za dużo premier namnożyło z powodu zakupu xboxa. Girsy, MGS V, Halo 5, X com 2, Tomb Raider , Fallout 4 ..... skąd kasę brać na to wszystko :) . Until Dawn przegapiło swoją niszę. Gdyby wyszło w lipcu lub czerwcu to bym kupił w weekend przeszedł i sprzedał. ;)

Opublikowano

A w sierpniu nie możesz kupić i też przejść w weekend ? No chyba z F4, MGS, Halo czy Tombem ci się nie pokryje ?!