blantman 5 780 Opublikowano 2 grudnia 2015 Opublikowano 2 grudnia 2015 Też się skusiłem ale pogram dopiero jak kilka gier przejdę za dużo tego. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 2 grudnia 2015 Opublikowano 2 grudnia 2015 (edytowane) Faktycznie. Dzieki. Szkoda, ze darmowej przesylki nie maja... Najlepsze jest to, ze ludzie używki po 140-150 sprzedają... Edytowane 2 grudnia 2015 przez Koleś88 Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 2 grudnia 2015 Opublikowano 2 grudnia 2015 Nom jeszcze niedawno trzymalo cene, sam swoja sprzedalem za 180 pare tygodni temu. Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Też się skusiłem ale pogram dopiero jak kilka gier przejdę za dużo tego. Supcio Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Wiecie może czy cena UD - 129zł jest tylko przy zakupie przez stronę, czy w sklepach stacjonarnych MM jest ta sama? Cytuj
stoodio 2 079 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Wszędzie tożsama - czy to przez internety czy to w markecie. Cytuj
Amer 1 383 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Byłem wczoraj w Saturnie (Warszawa). Cena na półce 159PLN. Przez ich sklep 129. Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Pro tip: mówisz, że na stronie jest tyle i za tyle Ci sprzedadzą. Jak w innej sieciówce jest taniej to obniżają cenę do tego poziomu. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 Też się skusiłem ale pogram dopiero jak kilka gier przejdę za dużo tego. Z tego co wiem, to nie zbierasz gierek. Opylisz mi UD jak już przejdziesz? Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 Najlepsze jest to, ze ludzie używki po 140-150 sprzedają... Sam 2 tygodnie temu używkę kupiłem za 140zł. "Przegrałem" życie Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 Spoko ale nie wiem kiedy w to zagram Na pewno będę sprzedawać w tym roku tylko 2 gry nie na konsole nintendo sobie w kolekcji zostawiłem bo obie goty Bloodborne i Wiesiek 3 Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 Jak puścisz mi za 100 UD to poczekam i tak mam w co grać i aż tak mi się nie pali Tylko jak coś to pamiętaj o mnie ! Cytuj
Amer 1 383 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 Kupiłem, ograłem. Całość pękła na dwa podejścia. Ogólnie bardzo spoko, pod warunkiem, że lubi się takie klimaty i mechanizmy rozgrywki. Za takie pieniądze (120PLN) zdecydowanie warto! Cały czas zastanawiam się jednak, które "równanie" jest prawdziwe... HR > UD lub UD > HR Szczerze mówiąc sam już nie wiem. Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 5 grudnia 2015 Opublikowano 5 grudnia 2015 Klimatem zdecydowanie HR <3 Cytuj
SlimShady 3 438 Opublikowano 5 grudnia 2015 Opublikowano 5 grudnia 2015 Jestem gdzieś po prologu i 2-och chapterach i narazie mnie nie porwalo. Troche nudnawo i jakby za bardzo pociete segmenty,ale licze ze to tylko ospaly poczatek. Na ten moment na plus oprawa A/V(skrzypienie sniegu,muza z poczatku,blysk w oczach) i rozmowy po kazdym rozdziale z pewnym człekiem. Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 5 grudnia 2015 Opublikowano 5 grudnia 2015 Mnie się spodobało od pierwszego rozdziału, są gorsze momenty ale ogólnie wypas od początku do końca. Grę przeszedłem za jednym posiedzeniem, wcześniej tak miałem tylko z Heavy Rain. Fajnie że obniżyli cenę bo bym się nigdy nie skusił Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 6 grudnia 2015 Opublikowano 6 grudnia 2015 Gra jest świetna, super odskocznia po ogrywaniu w tym roku tak wielkich gier jak Wiesiu, BB i Fallout 4. Czy tylko mnie wkurza w tej grze jeden patent jaki twórcy nam zaserwowali - chodzi mi o "trzymanie sztywno" pada w ręku. No (pipi)a mać praktycznie za każdym razem mi to nie wychodziło, a dam sobie ręce uciąć, że nie ruszyłem ani trochę kontrolerem. Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 6 grudnia 2015 Opublikowano 6 grudnia 2015 Cena pieknie spada, nówki juz po 18 funtów chodzą. Jeszcze trochę i ja sie w gre zaopatrzę. Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 6 grudnia 2015 Opublikowano 6 grudnia 2015 Gra jest świetna, super odskocznia po ogrywaniu w tym roku tak wielkich gier jak Wiesiu, BB i Fallout 4. Czy tylko mnie wkurza w tej grze jeden patent jaki twórcy nam zaserwowali - chodzi mi o "trzymanie sztywno" pada w ręku. No (pipi) mać praktycznie za każdym razem mi to nie wychodziło, a dam sobie ręce uciąć, że nie ruszyłem ani trochę kontrolerem. Taaa to samo miałem na początku. Dopiero z czasem wyczułem, że nie da się grać na leżąco i musi być praktycznie pad idealnie frontem światełka do tv. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 6 grudnia 2015 Opublikowano 6 grudnia 2015 Chętnie przygarnę za stówkę jakby Ktoś chciał się pozbyć po przejściu Cytuj
SlimShady 3 438 Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 Ukonczylem UD i mozna powiedziec,ze jest niezła ale jednak duzo wyzej stawiam HR. Fabuła nic specjalnego,ale jest troche twistow,zaskoczen,w skrocie potrafi zaciekawic. Niespecjalnie przypadla mnie do gustu bezjajeczna eksploracja i troche zbyt duzy recykling miejscowek, ale wybory,QTE na plus choc w HR byly chyba trudniejsze/bardziej stresujace. Mordy zrobione na wypasie i ogolnie oprawa A/V jest dobra,ale po La Noire ktore wyprzedzilo pod wzgledem mimiki generacje juz sie tak nie podniecam. Fajny patent z trzymaniem pada bez ruchu i mozna sie kilka razy wzdrygnac/przestraszyc ale bardziej na zasadzie prymitywnych jump scenek. Wiadomo w jakiej konwencji jest gra,ale postacie/dialogi nie zbyt wysokich lotow i przez to przy wyborach mimo ze staralem sie wszystkich uratowac to w momencie skuchy nic nie czulem takze bez emolszyns niestety. Zakonczenie tez bez pierd.olniecia i raczej oparte na wariacjach,wiec przy takim HR gdzie bylo chyba z 18 z czego polowa to calkowicie inne sceny wypada blado,ale to ich dopiero pierwsza duza gra. Duzo narzekam,ale ten gatunek powinnien tak wygladac ze nie ma checkpointow/game over, moze seriale/filmy Telltale sa lepiej opowiedziane,ale w przeciwienstwie do innych tytulow sa iluzja.Jak ktos ma zginac to zginie tylko odicnek pozniej albo dwa.Takze takie rozwiazanie jak tutaj zawsze propsuje choc wolabym zeby ogarneli to w konwencji powaznego horroru,bo slashery z jasonem itd bardziej traktuje w kategorii beki przez co nie do konca moglem dac sie porwac grze. Jak ktos lubi ten gatunek i nastawi sie na horror klasy "Ł" to przy pierwszym przejsciu bedzie w miare zadowolony,bo pozniej jump scenki straca na znaczeniu i tez akcji nie ma az tak wiele jak moznaby po slaszerach sie spodziewac 1 Cytuj
AiszA 91 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 Czy tylko mnie wkurza w tej grze jeden patent jaki twórcy nam zaserwowali - chodzi mi o "trzymanie sztywno" pada w ręku. No (pipi) mać praktycznie za każdym razem mi to nie wychodziło, a dam sobie ręce uciąć, że nie ruszyłem ani trochę kontrolerem. Daję radę Mnie bardziej irytuje QTE - nie zdążę mrugnąć okiem, w HR również tego nie lubiłam 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi