Vril_Dox 153 Opublikowano 19 grudnia 2015 Opublikowano 19 grudnia 2015 Dziś kupiłem za stówe. Chyba nie przeplaciłem?Czekam na wieczór bo na razie siostrzenica gra w LBP3. Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 19 grudnia 2015 Opublikowano 19 grudnia 2015 Przepłaciłeś trzeba było czekać do 2020 jak będzie za 10 zł. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 19 grudnia 2015 Opublikowano 19 grudnia 2015 (edytowane) Ja (pipi)ie, no teraz to się w(pipi)ilem. Wbijam sobie platynę, wiec zostały znajdzki i nie umarcie żadnym z bohaterów gierki, lecę od drugiego rozdziału, bo głupi zrobiłem coś złego wiewiórce no i powoli juz wymiotuje od wysluchiwania trzeci raz tych samych kwestii, ale popelnilem jeden błąd próbowałem Mattem uratować ta kujonke suke i bam umieram Ok wczytuje epizod od nowa, lecę dalej, zaczyna sie siódmy rozdział, a sam siedzi uwieziona na krześle i właśnie się dowiaduje, ze wczytanie eizodu=powrót do wyników z pierwszego przejścia. (pipi)a (pipi)a, no czwarty raz to juz się chyba zrzygam na kolana. Do poniedzialku trzeba wbić, bo juz się na wymianę ustawiłem Edytowane 19 grudnia 2015 przez Yakubu Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 19 grudnia 2015 Opublikowano 19 grudnia 2015 Ale masz problemy, ciężkie życie trophy whore Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 19 grudnia 2015 Opublikowano 19 grudnia 2015 Nie ma lekko. Nie idźcie ta drogą Cytuj
KOŁD 1 101 Opublikowano 20 grudnia 2015 Opublikowano 20 grudnia 2015 Platyna w crapie to lekko słabo Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 20 grudnia 2015 Opublikowano 20 grudnia 2015 Czym skutkuje zabicie wiewiórki? Jestem w drugim rozdziale i jak nie wpadnie mi przez to jakiś trofik to wolę od razu powtórzyć Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 20 grudnia 2015 Opublikowano 20 grudnia 2015 (edytowane) Mi platyna zajeła 14h, gre trzeba dwa razy przejść od pewnego momentu, drugi raz przechodziłem z ang audio. Jeśli ktoś nie przypilnuje znajdek to może i 3 razy, jak zabije sie wiewiórke to nie pamiętam już dokłądnie, ale jakaś decyzja sie zblokuje i coś pójdzie nie tak xd Edytowane 20 grudnia 2015 przez Fanek Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 20 grudnia 2015 Opublikowano 20 grudnia 2015 Czym skutkuje zabicie wiewiórki? Jestem w drugim rozdziale i jak nie wpadnie mi przez to jakiś trofik to wolę od razu powtórzyć sam będzie misla ranę na skroni przez ktora nie będzie w stanie schowac sie przed psychopata co skutkuje tym, ze nie znajdziesz kilku znajdziek Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 20 grudnia 2015 Opublikowano 20 grudnia 2015 Wniosek taki, żeby nie robić krzywdy zwierzakom, ani wiewiórce ani później łosiom, takie akcje zawsze skutkują później negatywnie. Cytuj
spencer13 6 Opublikowano 30 grudnia 2015 Opublikowano 30 grudnia 2015 (edytowane) Nie no gram wlasnie trzeci raz i za kazdym razem odkrywam cos nowego, wiec spoko. Lokalizacja tytulu to jakas kpina dawno nie gralem w tak slaba gre po polsku... Bogate dialogi rodem z psow "Dobra chu... kur.., kur, kur..." ale co mnie rozyebalo to jak do psa powiedzial "dobra głąbek-dąbek" WTF ?! Edytowane 30 grudnia 2015 przez spencer13 Cytuj
Lukas. 12 Opublikowano 6 stycznia 2016 Opublikowano 6 stycznia 2016 Co do dubbingu dopowiem, że tu mogli by dobrać mniej "grzeczne dziewczynki" do dialogów Męskie głosy trochę lepiej ale i tak trąci "różem". Ta cukierkowa dykcja faktycznie może zalatywać tandetą. I tu zgodna. Jednak gra nadrabia klimatem i to ją ratuje. Ogólnie bardzo dobry tytuł. Minus dubbing. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 stycznia 2016 Opublikowano 6 stycznia 2016 Przeca mimika to top w grach i jak można grać po PL jak pasuje tam tylko angielski. Cytuj
spencer13 6 Opublikowano 6 stycznia 2016 Opublikowano 6 stycznia 2016 No pierwsze dwa razy gralem inglisz ale dopiero za trzecim razem odkrylwm perelki pokroju "ty stulejarzu albo dzizaz krajst" pisownia orginalna Cytuj
Sylvan Wielki 4 637 Opublikowano 6 stycznia 2016 Opublikowano 6 stycznia 2016 Przeca mimika to top w grach i jak można grać po PL jak pasuje tam tylko angielski. Sporo osób znam, które taką opcję wybrały, choćby z wygody. Dubbing nie jest w UD wybitny, ale nie jest aż tak zły jak się pisze. Oczywiście wersja angielska jest dużo lepsza. Mimika to istna rewelacja, aż L.A. Noire się przypomina. Przyrównać UD do takiego LotF w tej materii, to różnica kilku klas. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 7 stycznia 2016 Opublikowano 7 stycznia 2016 Skończyłem grę oczywiście w angielskiej wersji. GRa spoczko. Fabuła jak w horrorze amerykańskim przewidywalna ale fajna zabawa w decydowanie kto zginie . Mi się udało prawie wszystkich dowieźć do końca. Nie chce mi się znajdziek zbierać i powtarzać gre dla trofeów podziwiam tych którym się chciało ale jestem ciekaw losu jednej postaci która u mnie zginęła bardzo szybko, więc pewnie powtórzę ten rozdział aby sprawdzić jak ma przeżyć. Grafika bardzo ładna szczególnie mimika twarzy. Aktorsko w oryginale też nieźle. Muzyka i klimacik jest. W(pipi)ia ilośc QTE. LEpsze dla mnie od Beyond (bo to s(pipi)ina była) ale Heavy Rain nadal w tym gatunku najlepsze. Na pewno po Bloodborne jedyny ex sony warty ogrania obecnie. jeżeli HR ma u mnie 8/10 to UD dam 7/10. Gra na raz ale jest to 8 h fajnej zabawy. Polecam za ok 100 zł lub mniej. Cytuj
spencer13 6 Opublikowano 9 stycznia 2016 Opublikowano 9 stycznia 2016 No czy ja wiem czy taka duza ilosc QTE ?? Wydaje mi sie ze w HR bylo tego znacznie wiecej i na pewno byly trudniejsze. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 10 stycznia 2016 Opublikowano 10 stycznia 2016 Hr za to miało lepszą fabułę i dlatego stawiam wyżej Cytuj
michu86- 397 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 (edytowane) Skończyłem i mam dostęp do chapterów, teraz mogę X razy zmieniać historię dokonując innych wyborów aż nie wlecą wszystkie trofea? Edytowane 1 lutego 2016 przez michu86- Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 Od 4 rozdziału z tego co pamiętam trzeba całość powtórzyć przechodząc po kolei, pod warunkiem że uratowałeś wiewiórke Cytuj
michu86- 397 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 Ale lipa, to oddaję i zostaję na 20% :[ Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 (edytowane) Wcale nie za 1 razem trzeba uratować wszystkich za 2 razem uśmiercić jeśli przechodziłeś tak, że grałeś jeszcze z innymi wyborami, to nawet 3 razy trzeba przechodzić na platyne. Gra przy tych wyborach wygląda bardzo inaczej, prawie jak "zupełnie inna historia". 2 razy przeszedłem, no ale 3 już by mi sie nie chciało. 2 przejścia = 16h Edytowane 1 lutego 2016 przez Fanek Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 8 lutego 2016 Opublikowano 8 lutego 2016 (edytowane) Może żona przejdzie ;p Mojej też się bardziej spodobało niż mnie do tego stopnia, że ja już chciałem kończyć a ona jeszcze i jeszcze. Typowy babski tytuł, z babskimi romansidłami nastolatków. No cóż, może nie tyle zawiodłem się, co czuję ogromny niedosyt. Przede wszystkim tytuł jest bardzo krótki, przeszliśmy grę w 3 wieczory. Myślałem że na koniec będzie jakiś ciekawy finał a tu pyk i napisy końcowe. Nie pociągnął mnie też gameplay w tej filmo-grze, który jest praktycznie zerowy. Jednak w tym temacie Heavy Rain jest niedościgniony, zaraz potem The Walking Dead, Until Dawn i słabe Beyond na końcu (w te co grałem, może kiedyś machnę Life is Strange czy inne Tales From coś tam). Ale grafika naprawdę piękna i obok The Order i Driveclub to najładniejszy tytuł jaki widziałem. 7-/10. Edytowane 8 lutego 2016 przez _daras_ Cytuj
michu86- 397 Opublikowano 8 lutego 2016 Opublikowano 8 lutego 2016 (edytowane) Jednak nie przejdziemy tego po raz kolejny, ani też Walking Deada znudził się po 1 chapterze 2 epizodu. UD to przechodziłem bo lubię oglądać horrory tego typu gdzie jest grupka nieogarów i są naiwni itd... Jednak i tak mnie to męczyło - w sensie gameplay o ile można o takim mówić, za mało gry w grze, jednak jako film ujdzie HR to samo - nawet nie skończyłem, nie dla mnie te klimaty. Edytowane 8 lutego 2016 przez michu86- Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi