NemoKOF 679 Opublikowano 17 lipca 2017 Opublikowano 17 lipca 2017 Idealna jak za darmo. Ja brałem na premierę i pchałem 2 dni później za cenę -30 zł, to jakbym do kina poszedł. Taki układ jest ok. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 17 lipca 2017 Opublikowano 17 lipca 2017 gdzie daja until dawn za darmo? Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 17 lipca 2017 Opublikowano 17 lipca 2017 nie za darmo, a za 190zl rocznie panie Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 17 lipca 2017 Opublikowano 17 lipca 2017 nie no ostatnio promocja za 130zł więc warto było Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 17 lipca 2017 Opublikowano 17 lipca 2017 No tak, PS Plus. Traktuję to jako "za darmo" bo płacę za online w Fifę ;-) Ale tak, macie rację, to nie jest za darmo jak np w ten weekend Jotun na Steam czy GOG - 0 opłat, tylko dodajesz grę do koszyka i jest twoja. Co nie zmienia faktu - jak się uda tanio kupić i sprzedać albo mieć w plusie to spoko. Za pełną cenę to jednak za drogo. Cytuj
Wredny 9 706 Opublikowano 17 lipca 2017 Opublikowano 17 lipca 2017 Ja tam kupiłem w pudełku parę dni temu. Lubię powiększać kolekcję retail, dodatkowo znalazłem wersję angielską, więc okładka niespaskudzona tą wielką lochą o polskiej wersji językowej - same plusy. Gram sobie aktualnie i całkiem spoko filmik. Znane twarze pomagają w sympatyzowaniu z tym produktem, klimacik jest, a jump-scare'y robią robotę, zwłaszcza nocą na słuchawkach. Na razie bardzo fajny przedstawiciel filmo-gierek. 1 Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 I co rzeczywiście tylko 6h? Co tak słabo z tym cinematic ekspirjens? The order też krótki, ale z dwojga złego do oglądania lepszy Until? Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 (edytowane) Ta gra, gdyby była dłuższa, to by Cię wynudziła. Dobry czas jak dla mnie. A i nawet dobrze sie grało. Edytowane 5 listopada 2017 przez grzybiarz Cytuj
izon 1 005 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 I co rzeczywiście tylko 6h? Co tak słabo z tym cinematic ekspirjens? The order też krótki, ale z dwojga złego do oglądania lepszy Until? W Order ( a jestem na świeżo) masz dużo więcej oglądania niż grania. Zresztą w Until też większosć czasu zajmuje gameplay, ciężko porównać te gry, bo Order to rasowa strzelanka, natomiast Until bardziej przypomina Heavy Rain. Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 I co rzeczywiście tylko 6h? Co tak słabo z tym cinematic ekspirjens? The order też krótki, ale z dwojga złego do oglądania lepszy Until? Until 8h 5min z zegarkiem w ręku z filmikami:) do wspólnego przejścia z kobitą znacznie lepszy tytuł niż Order. 1 Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 19 lutego 2018 Opublikowano 19 lutego 2018 Gram w tego Until Dauna i musze powiedzieć, że niezły samograj z niego. Jest graficzka, klimat i emołszyns, więcej chyba nie trzeba od tego typu gier. Szkoda, że pare razy mi klatki poleciały srogo w dół, mimo, że było w ch.uj ciemno i nic szczególnego się nie działo. A w konkretnych lokacjach z dobrymi efektami cząsteczkowymi wszystko płynniutko chodzi. Wkurza mnie, że czasem mi ktoś zginie, bo chciałbym uratować wszystkich. Nie wiem w sumie czy niektórych śmierci nie mozna uniknąć? Ściezka, którą podążamy jest niestety ograniczona, przydałoby się więcej odnóg albo większych lokacji. W sam raz na jesienny/zimowy weekend, albo pare dni jak ktoś sobie dawkuje przygodę tak jak ja. Cytuj
Rillas 96 Opublikowano 19 lutego 2018 Opublikowano 19 lutego 2018 2 minuty temu, Plugawy napisał: Nie wiem w sumie czy niektórych śmierci nie mozna uniknąć? Jak najbardziej mozna. (Nie)odpowiednie decyzje eliminuja ludzi - wiec mozesz skonczyc gre z cala osemka, z kilkoma osobami albo wymordowac wszystkich. Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 19 lutego 2018 Opublikowano 19 lutego 2018 15 minut temu, Rillas napisał: Jak najbardziej mozna. (Nie)odpowiednie decyzje eliminuja ludzi - wiec mozesz skonczyc gre z cala osemka, z kilkoma osobami albo wymordowac wszystkich. Miałem teraz akcję, że piła miała przeciąć jednego z bohaterów i miałem do wyboru który ma zginąć. Twierdzisz, więc, że można było doprowadzić do sytuacji, że żadne z nich by nie zginęło? Cytuj
Figuś 21 256 Opublikowano 19 lutego 2018 Opublikowano 19 lutego 2018 Musiałby zaspoilerować żeby Ci odpowiedzieć, przejdź grę i jak będziesz chciał platynę wbijać to będziesz robił inne "zakończenia" Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 19 lutego 2018 Opublikowano 19 lutego 2018 Zabiłeś Josha, zwyrodnialcu. Kolegę zabiłeś. Cytuj
lukas_k96 310 Opublikowano 26 stycznia 2019 Opublikowano 26 stycznia 2019 (edytowane) Lubię gry z cyklu "cinematic experience", a że akcja Until Dawn toczy się w dość oryginalnej scenerii i generalnie takich gier na rynku nie ma to od razu po zakupie konsoli rozpocząłem nadrabianie zaległości właśnie od tej pozycji. Mówiąc krótko - bawiłem się przez te kilka godzin bardzo fajnie i szkoda, że tak szybko wszystko się skończyło Gra ma świetny klimat, poczucie zaszczucia i zagrożenia jest tu bardzo odczuwalne. Fabuła wciąga, podejmowane wybory mają znaczenie (tak Telltale, można ogarnąć zmiany fabuły w zależności od wyborów) i generalnie ciśnienie w momencie, gdy nie możemy ruszać padem rzeczywiście rośnie Każdy może zginąć, każdy może przeżyć, tutaj na prawdę się dzieje. No i jeden zwrot fabularny jest tak zaskakujący, że... Warto to przeżyć samemu! Warto pochwalić oprawę audiowizualną - grając nocą w słuchawkach czasami można się przestraszyć. Doczepić można się do gameplayu. Mam tu na myśli przede wszystkim momenty eksploracyjne - słabe jest to chodzenie ze źródłem świata i wyszukiwanie przedmiotów, które się zaświecą. Na minus też czasami kompletnie dziwne zachowania postaci typu wiem, że na zewnątrz jest niebezpieczeństwo, ale i tak gdzieś pójdę, bo coś tam... Polski dubbing - ze względu na motion capture - też wygląda słabo. Generalnie gra na 8+/10 - warto pograć, bo to kawał dobrej przygody, zwłaszcza, że teraz śnieg za oknem, więc idealnie można wczuć się w klimat. Edytowane 26 stycznia 2019 przez lukas_k96 4 Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 26 stycznia 2019 Opublikowano 26 stycznia 2019 Jak ktoś ma kamerkę, to gra robi foty w momentach "scary jump". Fajny ficzer. Cytuj
drozdu7 2 874 Opublikowano 26 stycznia 2019 Opublikowano 26 stycznia 2019 Ale ogólnie to fajna gierka jako odskocznia od sandboxow itp. Ja spędziłem przy niej jeden dzień, przeszedłem i byłem zadowolony. Te wybory też fajnie zrobili, bez porównania do gier Telltale 1 Cytuj
kazetwu 63 Opublikowano 6 stycznia 2021 Opublikowano 6 stycznia 2021 Zacząłem grać, bo za oknem napadało śniegu, więc klimacik się zgadza. Póki co, ukończyłem piąty rozdział. Ogólnie gierka fajna, czuć niepokój, jak się gra w nocy na słuchawkach i coś nagle wyskoczy, to można się przestraszyć. Na minus póki co oceniam powolne chodzenie ludzikami, do tego nie wiem dlaczego, ale w filmikach przerywnikach (głównie podsumowanie poprzednich "odcinków") ilość fpsów na prosiaku spada strasznie. Cytuj
Soyokaze 75 Opublikowano 9 kwietnia 2022 Opublikowano 9 kwietnia 2022 Jedna z 4 pudełek jakie od razu zakupiłem po nabyciu Pro. Czeka jeszcze na swoją kolej, bo mimo 4 gier ja tak naprawdę nie mam czasu by tego ograć. Ledwo Uncharted 1 skończyłem, zacząłem Horizon, a tu mam Drake`a kolejne 2 części i LoU 1 remaster na półce.... A sam klimacik, bo też się w dniu premiery na YT oglądało, bo wtedy gry z konsoli to można było oglądać na YT, a u siebie walić... nie zwierzaka a PC gry z PieCa, więc sam fakt, że nawet juz klasyk Ps4 to sie jaram samym faktem, że mogę w koncu. Nawet jeśli to nie jest gra warta oceny 8 niech będzie 6 ale i tak Ja wiem że jest dobra na te 7-9/10 w zależnosci co komu się podobał oczy nie, ale sam fakt że mogę pograć mnie rajcuję, a nie oglądanie wszystkiego na YT. Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 9 kwietnia 2022 Opublikowano 9 kwietnia 2022 Until down szanuje. Trylogię Man od Megan i kolejne części też, no i nie mogę się doczekać na The Quarry. Ich gierki mega mi siadają. Filmowe slashery w które można grać a nie tylko oglądać w tv to jest coś. Fajnie by było zagrać w jakąś teksańska masakrę piłą mechaniczną, evil dead a le nie celowniczek czy multi tylko właśnie w tym stylu. Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 9 kwietnia 2022 Opublikowano 9 kwietnia 2022 Jeszcze nie grałem w trylogię Medan, ale chciałbym żeby zrobili grę w której motywem przewodnim będą obcy, coś w klimatach The Signal z Fishoburnem i tego typu filmów. Ależ to byłby sztosik . Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 9 kwietnia 2022 Opublikowano 9 kwietnia 2022 5 godzin temu, mitra napisał: evil dead a właśnie widzę ze w maju będzie Ostatnie przygody asha, to grałem na psxie 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi