Ma_niek 870 Opublikowano 6 marca 2015 Opublikowano 6 marca 2015 A czemu nie miałaby byc sprzedawana za pelna cene?. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 marca 2015 Opublikowano 7 marca 2015 Bo znowu będzie ból dupy, że to film QTE na 5h. I każdy będzie siedział ze stoperem w ręku co by zrecenzować, a najlepsze recki będą od graczojutuberów. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 7 marca 2015 Opublikowano 7 marca 2015 Raczej nie. Od początku wiadomo, że gra jest zrobiona na modłę Heavy Rain, zresztą ten styl idealnie pasuje do konwencji samego tytułu. No i przede wszystkim ich system "butterfly effect" jest stworzony do zachęcenia przejścia gry więcej niż jeden raz. W końcu fajnie będzie zabawić się w scenarzystę/reżysera i zadecydować kto przetrwa albo zginie (romanse też wchodzą w grę chyba). Gra zrobiła też dobre wrażenie na prasie, a to zdecydowanie nie udało się TO 1886. 1 Cytuj
Ma_niek 870 Opublikowano 7 marca 2015 Opublikowano 7 marca 2015 Mi to wygląda narazie na jakiegos sredniaka. Nie sadze zeby cos wiecej wyszlo z tego. Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 8 marca 2015 Opublikowano 8 marca 2015 Nie ma pifpaf po sieci to musi być za 20 € maks i to za kolekcjonerkę! Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 9 marca 2015 Opublikowano 9 marca 2015 nie no heavy rain w klimacie horroru mi odpowiada, za pelne cene na pewno nie ale na bank obadam jak stanieje, niech tylko faktycznie bedzie kilka zakonczen i drog do nich prowadzacych, akurat ta konwencja "gry" idealnie pasuje do tego gatunku Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 26 maja 2015 Opublikowano 26 maja 2015 premiera jednak nie czerwiec tylko 26 sierpnia ja wiem, że zagram tylko ciekawe jaką cene zapodadzą, też 250zł jak sądzicie? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 26 maja 2015 Opublikowano 26 maja 2015 PL Dub - nie ma zbyt wiele sampli, ale to co jest, nie jest jakieś tragiczne, powinno dać się grać z polskim audio. Cytuj
Lukas. 12 Opublikowano 27 maja 2015 Opublikowano 27 maja 2015 Gra miód. Mam nadzieję, ze w sierpniu będzie dostępna w PL. Szkoda, że dopiero pod koniec wakacji po moim urlopie. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 27 maja 2015 Opublikowano 27 maja 2015 gra rodzi sie w strasznych bólach, to nie może jej wyjść na dobre. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 27 maja 2015 Opublikowano 27 maja 2015 idealna gierka do plusa albo jak stanieje za 50zl by przejsc w jakis ciemny zimowy wieczor i pchnac dalej kopie w swiat Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 27 maja 2015 Opublikowano 27 maja 2015 Ja kupię na premierę albo tuż po, tematyka gry dla fana horrorów klasy B jest wymarzona. No i gra na każdych pokazach zbiera dobre/ bardzo dobre opinie zarówno od prasy jak i od ludzi.Szkoda, że nie wyrobili się na czerwiec, tak to premiera blisko MGSV. Choć umówmy się, target tych gier jakoś specjalnie się nie pookrywa. 3 Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 Ja poczekam na recenzje. Sam pomysł wydaje sie ciekawy, jesli scenariusz faktycznie ma byc rozbudowany i wybory maja miec realny wpływ na zakonczenie, to pewnie kupie. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 10 czerwca 2015 Opublikowano 10 czerwca 2015 wygląda na strasznie mało gry w grze, ale póki co i tak jestem na TAK od początku ciekawił mnie ten tytuł Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 10 czerwca 2015 Opublikowano 10 czerwca 2015 No, ale takie gry są naturalną (znaczy się z większym budżetem ) ewulucją przygodówek point & click, więc ten typ rozgrywki bardzo dobrze pasuje (drugą gałęzią rozwoju są eksploracyjne z pierwszej osoby). Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 13 lipca 2015 Autor Opublikowano 13 lipca 2015 Pojawiło się kilka playtestów i większość serwisów jest pozytywnie zaskoczona tym tytułem. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 13 lipca 2015 Opublikowano 13 lipca 2015 i graficznie ponoć strasznie urywa, coś jak The Order 2 Cytuj
Ma_niek 870 Opublikowano 13 lipca 2015 Opublikowano 13 lipca 2015 Kurde fajnie to wygląda nawet. I zaskakujaco pozytywne sa te playtesty. Cytuj
Nemesis 1 271 Opublikowano 13 lipca 2015 Opublikowano 13 lipca 2015 A na Eurogamerze piszą, że grafika jest taka sobie i głównie modele twarzy dają radę. Średnio mnie interesuje ten tytuł bo dość już mam gier pokroju HR czy Beyond. A ci co gral w playtestach właśnie piszą o model rozgrywki podobnym do tych gier. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Na premierę na bank tego nie biorę. Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 13 lipca 2015 Autor Opublikowano 13 lipca 2015 (edytowane) Podobno decyzje które podejmujemy są bardzo istotne i mocno wpływają na rozgrywkę. I jeszcze taka ciekawostka. Natomiast szczególnie intrygujący okazuje się aspekt rozmów z terapeutą, w których uczestniczymy pomiędzy rozdziałami. To niezwykle dziwne przeżycie - od początku mamy wrażenie, że nie jest to zwykły psycholog czy psychiatra. Sesjom towarzyszy niepokojąca atmosfera, a sam doktor zwraca się bezpośrednio do nas, do gracza, a nie do jakiejś postaci. Te sceny to naprawdę świetny pomysł na budowanie tajemniczego, przejmującego klimatu. http://www.eurogamer.pl/articles/2015-07-13-gralismy-w-until-dawn Szczerze mówiąc, nie planowałem kupna, ale możliwe, że jednak się skusze. Edytowane 13 lipca 2015 przez YETI Cytuj
Nemesis 1 271 Opublikowano 13 lipca 2015 Opublikowano 13 lipca 2015 Nie to żebym był złośliwy ale ta gra wyjdzie i błyskawicznie przeminie. Moda na takie horrory gdzie jeden psychol wyrzyna w pień grupkę nastolatków już dawno przeminęła. Mogli coś innego wymyślić. Zapewne lepiej przyjęłyby się zombie. Albo jakieś zjawy. Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 13 lipca 2015 Opublikowano 13 lipca 2015 Imo to wlasnie celowy uklon w strone tych wakacyjnych slasherow puszczanych w amerykanskich kinach samochodowych. Fajnie ze gra zdaje sobie sprawe z tego ze jest wlasnie takom kinem klasy C. Ale zapewne caly ten efekt koncertowo spyerdola teatralnym dubbingiem bez poczucia dystansu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi