czarek250885 324 Opublikowano 13 lipca 2015 Opublikowano 13 lipca 2015 Nie ma co narzekać tylko cieszyć się tym, że Sony dba o różnorodność gatunków. Inaczej pewnie gralibyśmy w same fpp i samochodówki A tak mamy wybór. Cytuj
VIPER_R 1 Opublikowano 13 lipca 2015 Opublikowano 13 lipca 2015 Sony pogrąża się tymi ich "exclusive-ami" I kulejącym psn. Powoli zaczyna mnie drażnić ich polityka .. Wysłane z mojego GT-I9300 1 Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 13 lipca 2015 Opublikowano 13 lipca 2015 Nie ma co narzekać tylko cieszyć się tym, że Sony dba o różnorodność gatunków. Inaczej pewnie gralibyśmy w same fpp i samochodówki A tak mamy wybór. śmieszy i równocześnie w(pipi)ia mnie kiedy za powód do zadowolenia i argument za różnorodnością dla fpsa i samochodówki podaje się przyjazny casulom interaktywny film. rozumiem jrpg, action rpg, bijatyki 2d, gry akcji, ale to? nope. taka tam luźna refleksja. Cytuj
czarek250885 324 Opublikowano 13 lipca 2015 Opublikowano 13 lipca 2015 Sony pogrąża się tymi ich "exclusive-ami" I kulejącym psn. Powoli zaczyna mnie drażnić ich polityka .. Wysłane z mojego GT-I9300 Gdyby nie Sony pewnie nie powstałyby takie tytuły jak little big planet, HR, Ico, puppeteer, lub będący w projekcie dreams, ponieważ to Sony daje zielone światło i wie doskonale, że te pozycje celują w inną grupę odbiorców, niż typowe hamburgery dla których nie trzeba nic nadzwyczajnego po za M-16 i możliwością strzelania do siebie po sieci. Ja nie narzekam, mam wybór z różnych gatunków, chce grać online z innymi nie ma problemu gram. Wychodzę z założenia, że jeśli nam coś nie leży to po prostu to sobie odpuszczamy, przecież nie jesteśmy niewolnikami, jest jeszcze PC jest Xbox jest Wiiu zawsze możemy wybrać coś innego. Czasami wydaje mi się, że ludzie na siłę szukają problemów zamiast czerpać radość z tego co jest. Po za tym świat wirtualny nie jest całym życiem a jedynie odskocznią. 4 Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 14 lipca 2015 Opublikowano 14 lipca 2015 zaciekawil mnie ten tytul, jesli bedzie dobry straszak i faktyczna nieliniowosc + scep nie odwali maniany i bedzie w wersji z polskiej dystrybucji angieslki dub (ide o zaklad ze polski dub zniszczy doszczetnie klimat i poczucie strachu i zmieni to w komedie) to bez zastanowienia jako fan horrorow klasy B atakuje jak cena zejdzie w dol (a obstawiam, ze szybko bedzie spadac, podobnie jak z orderem) Cytuj
KOŁD 1 101 Opublikowano 14 lipca 2015 Opublikowano 14 lipca 2015 Dobry okres wybrali zero konkurencji Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 14 lipca 2015 Opublikowano 14 lipca 2015 Sony pogrąża się tymi ich "exclusive-ami" I kulejącym psn. Powoli zaczyna mnie drażnić ich polityka .. Wysłane z mojego GT-I9300 Gdyby nie Sony pewnie nie powstałyby takie tytuły jak little big planet, HR, Ico, puppeteer, lub będący w projekcie dreams, ponieważ to Sony daje zielone światło i wie doskonale, że te pozycje celują w inną grupę odbiorców, niż typowe hamburgery dla których nie trzeba nic nadzwyczajnego po za M-16 i możliwością strzelania do siebie po sieci. Ja nie narzekam, mam wybór z różnych gatunków, chce grać online z innymi nie ma problemu gram. Wychodzę z założenia, że jeśli nam coś nie leży to po prostu to sobie odpuszczamy, przecież nie jesteśmy niewolnikami, jest jeszcze PC jest Xbox jest Wiiu zawsze możemy wybrać coś innego. Czasami wydaje mi się, że ludzie na siłę szukają problemów zamiast czerpać radość z tego co jest. Po za tym świat wirtualny nie jest całym życiem a jedynie odskocznią. Dobrze napisane. Mnie tytul zaciekawil, ale poczekam na recki. Jesli gra faktycznie nie jest liniowa, a decyzje maja duzy wplyw na rozgrywke, to moze i na premiere sobie kupie. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 14 lipca 2015 Opublikowano 14 lipca 2015 (edytowane) no ja obawiam sie, że może tu nie byc angielskiego audio tylko polskie, tak samo jak w The Order było w polskim wydaniu trzeba będzie pewnie szukać angielskiego wydania gry Ktoś czytałem gdzieś jak długi będzie tytuł, na ile godzin? jeszcze kawałek nowego gameplayu, spoilery na nim Edytowane 14 lipca 2015 przez Fanek Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 14 lipca 2015 Opublikowano 14 lipca 2015 Kiedy to wychodzi? Koniec sierpnia? Kupię na bank. Spodziewajcie się cebula edyszon 4 dni po premierze:) Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 14 lipca 2015 Opublikowano 14 lipca 2015 25 sierpnia, gdzieś czytałem, że gra może mieć bardzo dużo zakończeń ze wzg na podejmowane decyzje (nie pamiętam czy była to plotka czy nie) też przymierzam sie do tytułu, ale bede sie powstrzymywał aby nie brać na premiere, bo to jednak 250zł za interaktywny film Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 14 lipca 2015 Opublikowano 14 lipca 2015 Ja traktuję ją jak the order kup i sprzedaj. Więc będzie mnie kosztować od 50 do 90 zł zależnie od cebula edyszon jaka wymyśle Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 14 lipca 2015 Opublikowano 14 lipca 2015 http://tvgry.pl/?ID=5462 Jeśli wierzyć autorowi tego materiału to nie tylko wybory ale także np powodzenie w qte może znacząco wpłynąć na rozgrywkę. 2 Cytuj
amsterdream 51 Opublikowano 16 lipca 2015 Opublikowano 16 lipca 2015 Ale to wygląda . Zawsze chciałem w horrorach podejmować decyzję. Day One. Cytuj
Lipa 521 Opublikowano 16 lipca 2015 Opublikowano 16 lipca 2015 Dla mnie również Day one. Szkoda, że ceny straszą Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 16 lipca 2015 Opublikowano 16 lipca 2015 Cena to jak na razie najstraszniejszy element tej gry, na szczęście pewnie szybko spadnie jak w przypadku Orderka. Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 16 lipca 2015 Opublikowano 16 lipca 2015 Najważniejsze zeby wybory nie były iluzoryczne jak w grach telltale Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 17 lipca 2015 Autor Opublikowano 17 lipca 2015 Z playtestów wynika, że nie są, nawet QTE mają duży wpływ na dalszą część gry. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 17 lipca 2015 Opublikowano 17 lipca 2015 Pięknie to wygląda. Tylko po zmroku na słuchawkach. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 29 lipca 2015 Opublikowano 29 lipca 2015 jest menu efekt motyla gdzie chyba będzie można wybierać różne drogi, aby po kilka razy gr nie przechodzić? coś czuje, że przez coś takiego sama historia nie będzie jakoś strasznie długa ktoś czytał o długości gry? Cytuj
KOŁD 1 101 Opublikowano 31 lipca 2015 Opublikowano 31 lipca 2015 Czyli dzielimy przez 2 lub 3 ta? Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 31 lipca 2015 Opublikowano 31 lipca 2015 Nie nie, chodzi o to że przez tyle godzin będzie piękna graficzka i koniecznie z dubbingiem PL! Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Opublikowano 6 sierpnia 2015 trailer prosty, ale daje rade! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi