YETI 11 045 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Nie wiem czemu, ale kojarzy mi się z Ico. Klimatyczny zwiastun. Gierka na PSS. Cytuj
Adan 7 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Mam wrażenie, że cały czas pokazują sam początek gry, nic więcej. Gra wygląda ciekawie, pomysł na rozgrywkę dobry, aczkolwiek przydałoby się demo. Mam nadzieję, że im dalej tym jest bardziej rozbudowana i nie będzie trwać 2h. Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 30 września 2013 Opublikowano 30 września 2013 Launch Trailer, wygląda pięknie. http://www.youtube.com/watch?v=RS0mpDh5aO4 Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 30 września 2013 Opublikowano 30 września 2013 Mam nadzieję, że im dalej tym jest bardziej rozbudowana i nie będzie trwać 2h. Są już trofiki. 12, w tym 8 za kolejne chaptery, a to daje nadzieję na przyzwoity czas gry. Cytuj
aux 3 809 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Fajna gierka z dobrym klimatem. Dużo deszczu. Kupiłem dziś po obejrzeniu kawałka na YT. Szkoda że jak zwykle brakuje platynowego pucharka. Ale wracając do gierki - rzeczywiście jest tu coś z Ico. To gierka dla fanów bardziej artystycznego podejścia. Bardzo mi się spodobało nawiązanie do Metal Gear Solid. Nasz chłopek może się bowiem chować do metalowych szafek. Generalnie biegniemy za dziewczynką którą co jakiś czas widzimy przed sobą. Musimy uważać na potwory, przemykać po cichu albo prowokować je by rozpędziły się w naszym kierunku i zniszczyły jakąś przeszkodę. Taka skradanka w deszczu. Zagadki proste, ale ze dwa razy dłużej myślałem. Jestem w połowie, jutro skończę i zacznę od nowa, bo przy drugim przejściu pojawiają się znajdźki. Miasto jest super, zwiedzimy też starą fabrykę i kościół. Graficznie szału nie ma, ale tutaj pierwsze skrzypce grają oprawa artystyczna i dźwiękowa. Czy warto wydać 49zł? Moim zdaniem tak, pod warunkiem że się lubi takie małe i krótkie cudeńka. 3 Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 Zaliczone. Nie ma się co oszukiwać - gierka rozczarowała. Ot, taki samograjek na 2 h z prościutką historyjką, zerowym poziomem wyzwania, ze średnią puentą. Z "mniejszych" gier z PSN rozklepałem ostatnio The Cave i tam naprawdę można było się pobawić, a tutaj? Journey klasy B - znacznie mniej atrakcyjnie wizualnie, z mniej charakterną muzyką. 6/10 - poczekajcie aż będzie w Plusie albo stanieje (co pewnie prędko nie nastąpi). Cytuj
rodi84 50 Opublikowano 8 października 2013 Opublikowano 8 października 2013 Jak dla mnie gierka bardzo fajna i klimatyczna. Na plus świetny soundtrack i przyjemny gameplay - Chociaż ostatnie 2 etapy dodane tak jakby na siłę - No i rozczarowuje zakończenie, przynajmniej w moim odczuciu. Mimo wszystko dla fanów pierdołek typu Journey, czy Flower jest to pozycja obowiązkowa. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi