raven_raven 12 013 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Czytałem coś o tym i nie wiem, czy w wersji 1.12 nie usunęli tego, bo faktycznie raz po raz da się znaleźć jak ktoś wspomina o takiej opcji. Ale łatwo było ten mechanizm poznać, bo rzekomo nieskalibrowane pedały bardzo szybko się blokowały, czyli odwrotnie niż u mnie. Tutaj wszystko jest perfekcyjnie skalibrowane, bo cały zakres hamulca jest brany pod uwagę od samego początku, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bilasek21 4 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Witam, zapraszam wszystkich chętnych do naszej społeczności na PS4 ASSETTO CORSA SIMRACING[PL], którzy chcą pojeździć fair i się przede wszystkim dobrze bawić (uprzedzam, że nie tolerujemy złośliwości, chamstwa oraz nadmiernej wulgarności - takie osoby są natychmiast usuwane) . Nasza społeczność liczy już 45 członków, organizujemy co tygodniowe wyścigi, uruchomiliśmy stronę internetową naszej społeczności i zachęcam wszystkich do dołączenia do naszej społeczności:-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucky77 15 Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Witam Ucieszyłem się na aktualizację tej gry, która wiele zmieniła. Gra się doskonale. Jednak podczas zawodów specjalnych, przy próbie powrotu do menu głównego, pojawia się błąd : ce-34878-0Gra się wiesza i wraca do głównego menu konsoli. Grę instalowałem dwa razy (PS4 500GB). Tylko z tą grą mam ten problem. Ktoś coś wie co można z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Ciekawe czy dodali kalibrację pedałów w kierownicy :/. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bilasek21 4 Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Witam Ucieszyłem się na aktualizację tej gry, która wiele zmieniła. Gra się doskonale. Jednak podczas zawodów specjalnych, przy próbie powrotu do menu głównego, pojawia się błąd :ce-34878-0Gra się wiesza i wraca do głównego menu konsoli. Grę instalowałem dwa razy (PS4 500GB). Tylko z tą grą mam ten problem. Ktoś coś wie co można z tym zrobić? Wszyscy mają ten problem. Pozostaje tylko czekam na kolejną poprawkę:/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_White_ 79 Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Jakie zmiany wniosła aktualizacja? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucky77 15 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Witam Ucieszyłem się na aktualizację tej gry, która wiele zmieniła. Gra się doskonale. Jednak podczas zawodów specjalnych, przy próbie powrotu do menu głównego, pojawia się błąd :ce-34878-0Gra się wiesza i wraca do głównego menu konsoli. Grę instalowałem dwa razy (PS4 500GB). Tylko z tą grą mam ten problem. Ktoś coś wie co można z tym zrobić? Wszyscy mają ten problem. Pozostaje tylko czekam na kolejną poprawkę :/ Dzięki za odp ;) No niech to poprawią bo mam zamiar kupić dodatki. Jakie zmiany wniosła aktualizacja? Ja grałem w wersję 1.0 kilka dni i sprzedałem z pół roku temu. Postanowiłem dać szansę ponownie. Zmieniono najważniejsze. Teraz to inna gra... gdyby nie ten bug. Lista zmian: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/assetto-corsa-v1-14-update-and-ready-to-race-dlc-available.45317/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Bilasek21 4 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Witam, informuję wszystkich zainteresowanych poważnym jeżdżeniem w Assetto Corsa na PS4, że dnia 16.08.2017 r. nasza społeczność organizuje pierwszy oficjalny sezon - Liga AC SimRacingPL. Chętnych zapraszamy do zapisów na stronie www.assetto.bos.biz.pl. Czekamy na zgłoszenia do 15.08.2017 r. Organizujemy również liczne wyścigi typu "Funrace". Zapraszamy i do zobaczenia na torze! :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 I jak było? Dużo macie ścigaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bilasek21 4 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 I jak było? Dużo macie ścigaczy? Do ligi zapisało się 16 osób:) W środę następny wyścig:) Zapraszam na naszą stronę, tam znajdziesz więcej szczegółów. Możesz nawet onboardy pooglądać z ostatniego wyścigu, a nawet transmisję na żywo w najbliższą środę :) Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 za 24zł podstawka na xone, a 42zł z wszystkimi DLC brać jak mam PC2? idzie w końcu jakoś ten pedał hamulca w g920 ustawić? Cytuj Odnośnik do komentarza
_White_ 79 Opublikowano 18 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 (edytowane) 23 godziny temu, maciucha napisał: za 24zł podstawka na xone, a 42zł z wszystkimi DLC brać jak mam PC2? idzie w końcu jakoś ten pedał hamulca w g920 ustawić? Model jazdy, ffb, inteligencja przeciwników i dźwięki silników są o poziom wyższe niż w PC2. Online społeczność wciąż działa, codziennie ludzie organizują track days, wyścigi GT3 i sesje driftu. Tylko kariera jest nijaka, no i nie ma zmiennych warunków atmosferycznych ani jazdy w nocy, graficznie też gorzej. O hamulcu w g920 nic nie słyszałem szczerze mówiąc, na t300 wszystko działa jak należy. Ja bym zrobił tak. Jeśli lubisz GT3, to poczekałbym miesiąc na premierę ACC. Jeśli jednak zależy Ci na większej różnorodności samochodów i cenisz sobie realizm, to bierz, bo póki co bardziej realistycznego symulatora na PS4 nie ma. Edytowane 18 Maja 2020 przez _White_ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 13 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Jakie zmiany względem PS4 ? Cytuj Odnośnik do komentarza
RIfuk 71 Opublikowano 16 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 AC z wszystkimi DLC za 33 zł !!! https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP4040-CUSA11487_00-ASSETTOCORSASPEC 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
RIfuk 71 Opublikowano 19 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 Czy na PS5 tez wam drży obraz na teksturach samochodu ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 19 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 Na PS4 pro było idealnie, na XSX też nic nie drży, choć obraz i ogólna jakość grafki jest zdecydowanie gorsza od wersji z PS, bo to chyba idzie w jakimś nędznym 720p (czysta wersja z XO) Cytuj Odnośnik do komentarza
RIfuk 71 Opublikowano 21 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 Gra na PS5 wygląda nawet OK, spodziewałem się poziomu z PC2 ale jest o niebo lepiej ! Jednak w promieniach słonecznych tekstury na samochodach "migotają" Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 21 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 Pierwsze Assetto już na PS4 wyglądało bardzo dobrze, a momentami wręcz rewelacyjnie. Kokpity wyglądały świetnie co w połączeniu z momentami genialnie wyglądającym oświetleniem robiło robotę. Szkoda, że wersja na Xboxa to taki srakon, do tego jeszcze ta podła rozdzielczość 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
RIfuk 71 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Gra ciagle jest mega !!! Model jazdy, zniszczeń , 144 samochody mnóstwo tras. Dla mnie bajka. Graficznie lepiej niż w PC2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 No, na PS4/PS5 gra do dziś wygląda fajnie, a momentami wręcz zjawiskowo. Pamiętam jak jechałem jakiś wyścig na Nurbie GP... pora dnia i pogoda tak się ustawiły, że oświetlenie wyglądało mega naturalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Koniec października 2022 a ja zaczynam Assetto Corse Z początku szło trochę ciężko, po tym jak GT7 zgwałciło mój instynkt do symulatora. Przyzwyczajając do jazdy po sznureczku. Miałem też problem z Fanateckiem bo nie chciał działać nawet gdy ściągnąłem patch. Nawet na stronie developera jest informacja że przepraszają za niedzialajace kierownice Fanateka na konsoli Sony. To musiała być stara informacja. Bo po usunięciu gry z dysku zainstalowanej w 2016 i ponownym zainstalowaniu, Fanatec pięknie działa w trybie fioletowym na PS4. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Przepiękne połączenie. Na konsoli nic Ci tak nie zrobi jak stare poczciwe Assetto i tak wypaśna kiera Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Gra pięknie śmiga bez żadnych przycięć na PROsiaku. Jest w 60 fps w trybie boost, bo dynamika wyścigów jest szokująca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 No, na prosiaku chodzi super i wygląda zaskakująco dobrze. Ja ogrywam na XSX, ale to czysta wersja z XO i wygląda tragicznie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi