darkos 4 294 Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Dzisiejszy wyścig, dojeżdżam do McLarenów a te plują we mnie ogniem Cytuj Odnośnik do komentarza
Mike 97 Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 9 godzin temu, Michał102 napisał: No, na prosiaku chodzi super i wygląda zaskakująco dobrze. Ja ogrywam na XSX, ale to czysta wersja z XO i wygląda tragicznie Przecież na Prosiaku wygląda tak samo jak na XO Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Nie. Miałem wersję na PS4 i rozdziałka jest tam 1080p, a wersja xboxowa schodzi zauważalnie niżej i wygląda jak gówno rozmazane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mike 97 Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Jak może schodzić niżej, skoro rozdzielczość jest stała - taka sama na obu konsolach? Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 To porównanie jest sprzed sześciu lat. W międzyczasie patche wiele poprawiły w kwestii framerate. A ja akurat ogrywam na PRO i zwyczajnie zachwycam się płynną animacją. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 1 godzinę temu, Mike napisał: Jak może schodzić niżej, skoro rozdzielczość jest stała - taka sama na obu konsolach? Kurde, no nie wiem. Przez jakieś 2 lata ogrywałem to na prosiaku, po czym przesiadłem się na XSX i wygląda to znacznie gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 W międzyczasie zmieniles tez TV z fhd na 4k Ale z tego co wiem to wersja z One faktycznie chodzila w 900p (vs fhd na PS4). Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 XSX ponad rok był podpięty jeszcze pod stary TV FHD i tam też różnica była zauważalna. Na TV 4k, to jest już istny dramat i trzaby siąść 10m od ekranu by było to znośne. Szkoda, ze wersja xboxowa nie dostała żadnej łatki choćby pod koksa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi