snejkiPL 8 Opublikowano 26 maja 2016 Opublikowano 26 maja 2016 Coś pięknego! Będzie w wersji konsolowej??? Chyba żartujesz? Jasne że nie Cytuj
Masamune 152 Opublikowano 26 maja 2016 Opublikowano 26 maja 2016 Ale ta cena wyżej... jeśli to faktycznie tyle będzie kosztować, to to całe GTS za 250zł faktycznie nie ma startu i wybór jest prosty... Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 18 czerwca 2016 Opublikowano 18 czerwca 2016 (edytowane) Gameplay z PS4 http://gamersyde.com/hqstream_assetto_corsa_e3_off_screen_gameplay_ps4_-37565_en.html Edytowane 18 czerwca 2016 przez Fanek 1 1 Cytuj
darkos 4 314 Opublikowano 19 czerwca 2016 Opublikowano 19 czerwca 2016 Mało słychać ale wydaje mi się (czyli mogę się mylić) że model jazdy bardzo podobny do tego z Project Cars, co jest dobrą wiadomością. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 21 czerwca 2016 Opublikowano 21 czerwca 2016 A wiadomo coś na temat tryby dla samotnego gracza ? Będzie jakaś kampania ? Są jakies wyzwania społecznościowe takie jak w Driveclub ? Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 21 czerwca 2016 Opublikowano 21 czerwca 2016 (edytowane) Wyzwania społecznościowe? Nie sądzę. Na początku trzeba zaznaczyć jedno, ta gra będzie tak samo trudna (dla niektórych) i nie grywalna na padzie jak pCARS, więc ludzie chcący "sobie pojeździć" nic ciekawego w tym tytule nie znajdą. @u55r, model jazdy jest jeszcze lepszy niż w pCARS. Edytowane 21 czerwca 2016 przez mattaman Cytuj
Gość kufir Opublikowano 21 czerwca 2016 Opublikowano 21 czerwca 2016 Podali już kompletną listę samochodów która zagości na konsolach ? Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 23 czerwca 2016 Opublikowano 23 czerwca 2016 jest teraz promocja na stemie i sam sie zastanawiam nad ta gra - mattaman - tam jest jakas kariera ? Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 23 czerwca 2016 Opublikowano 23 czerwca 2016 jest teraz promocja na stemie i sam sie zastanawiam nad ta gra - mattaman - tam jest jakas kariera ? Jest kariera ale słabo zrobiona. Nie miałem motywacji żeby to grać. Z mojej perspektywy to ścigałka głównie pod online. Mam ze 140h i 3/4 czasu chyba przejeździłem online z ludźmi z grupy drift community. Mocną stroną jest też zabawa z modami, zawsze sobie można trochę urozmaicić grę. Ale graficznie gra wypada średniacko, trzeba być na to przygotowanym jak ktoś jara się grafiką. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 23 czerwca 2016 Opublikowano 23 czerwca 2016 no w koncu to gra z 2014r. A na PS4 jakis lifting dostaje ? Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 23 czerwca 2016 Opublikowano 23 czerwca 2016 no w koncu to gra z 2014r. A na PS4 jakis lifting dostaje ? Nie mam pojęcia ale ona nie potrzebuje za bardzo liftingu. Auta wyglądają przyzwoicie, otoczenie już gorzej ale nie bije bardzo po oczach w czasie jazdy, spokojnie 1 Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 24 czerwca 2016 Opublikowano 24 czerwca 2016 Nie no nie przesadzajmy Grafa jest bardzo ok. Kariera faktycznie nie porywa, ale mam nadzieję że zostanie trochę urozmaicona na konsolach. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 23 sierpnia 2016 Opublikowano 23 sierpnia 2016 Czekam na pierwsze recenzje Cytuj
oddball66 18 Opublikowano 25 sierpnia 2016 Opublikowano 25 sierpnia 2016 W Krakowie w ultragames podobno już dostępna w cenia 179 zł Cytuj
Marik 2 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Panowie gracie już? Jak wrażenia z gry? Model jazdy, poziom trudności itp...? Jak wygląda tryb kariery, czy samochody są dostępne od razu, czy trzeba na nie zbierać jakieś $. Są jakieś poziomy kierowcy do wbijania czy coś w tym stylu? Moja kopia gry czeka na mnie w sklepie i dopiero jutro rano będę mógł pośmigać. A strasznie mnie ciekawi co i jak... Cytuj
gtfan 3 206 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Opublikowano 28 sierpnia 2016 (edytowane) . Edytowane 27 lipca 2022 przez gtfan Cytuj
nie versal 6 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Opublikowano 28 sierpnia 2016 (edytowane) Witam zakupiłem gre dostałem w x-komie Bydgoszcz 26 w piątek . Nie bede sie rozpisywał w recenzje bo aż tyle nie pograłem żeby dokładnie opisać . Assetto Corsa to symulacja pełną gębą a wiec model jazdy jest genialny ( gram na padzie) każdy samochód prowadzi sie inaczej , trzeba walczyć z opanowaniem ich , uczyć sie jak dany model sie zachowuje . Na padzie da sie pograć spokojnie ale nie ma co oczekiwać rewelacji bo ta gra jest nastawiona na kierownice. W wersje na Pc gram na kierownicy DFGT i każdemu polecam żeby grał na kierownicy bo ta gra jest do tego stworzona , z czasem kupie kiere do Ps4 zastanawiam sie nad Thrustmaster T-150. Wracając do wersji Ps4 Graficznie trasy roślinność 2d ale dla mnie nie ma to znaczenia , samochody ładnie wyglądają , jedynie słabe cieniowanie na nich widoczne. Dzwięk jest genialny jeden z najlepszych w symulacjach jak nie najlepszy jaki powstał. Z opcji dostępnych w grze to jest Kariera , Specjalne Wysćigi Trening , Hot Lap , Online. W kariere nie grałem także nie moge ocenić . W porównaniu z wersją Pc to zabrakło mi garażu to znaczy oglądania samochodu z każdej strony otwierania drzwi , maski coś w stylu Forzy . Jest opcja przybliżenia lub oddalenia widoku z wewnątrz ale nie można podwyższyć ani obniżyć czego mi zabrakło w porównaniu do wersji Pc. Jeszcze odnośnie pada można sobie ustawić czułość itd jest tam troche opcji . Jakby co pytajcie co chcecie wiedzieć . Pozdrawiam Edytowane 28 sierpnia 2016 przez nie versal Cytuj
nie versal 6 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Opublikowano 28 sierpnia 2016 (edytowane) Zapomniałem dodać jeszcze ze jesli ktoś planuje grać z widoku z zewnątrz z za samochodu to na razie nie polecam bo jest jakiś błąd samochód dziwnie sie zachowuje wygląda jakby pływał . Z minusów to podczas powtórek gra traci klatki i czasami jakby widoczny blur na samochodzie . Edytowane 28 sierpnia 2016 przez nie versal Cytuj
darkos 4 314 Opublikowano 30 sierpnia 2016 Opublikowano 30 sierpnia 2016 Grafika 3/10 Model jazdy 8/10 Ale mało grałem z godzinę FXX zanim doinstalowała się pozostała część gry. Dziś wieczorem przysiądę do nauki jazdy wolnymi autami. Bo tak trzeba podchodzić do symulacji, uczyć się wolniejszymi autkami śmigać i progresywnie przesiadać się do szybszych klas. Ale gównianej grafiki to nie zmieni. Cytuj
Luqat 967 Opublikowano 30 sierpnia 2016 Opublikowano 30 sierpnia 2016 (edytowane) No to chyba lepiej doinwestować w pc, jeśli chce się pograć w wyścigi, bo wychodzi na to, że do AC i pC to najlepsza platforma. No i nie ma problemów z kierownicami. Edytowane 30 sierpnia 2016 przez Luqat Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 30 sierpnia 2016 Opublikowano 30 sierpnia 2016 Grafika 3/10 Model jazdy 8/10 Ale mało grałem z godzinę FXX zanim doinstalowała się pozostała część gry. Dziś wieczorem przysiądę do nauki jazdy wolnymi autami. Bo tak trzeba podchodzić do symulacji, uczyć się wolniejszymi autkami śmigać i progresywnie przesiadać się do szybszych klas. Ale gównianej grafiki to nie zmieni. A w pCars jak ocenisz grafę/model jazdy? Lepiej to wypadało? Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 30 sierpnia 2016 Opublikowano 30 sierpnia 2016 Czyli nie bylo sie czym podniecac. Szkoda. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 30 sierpnia 2016 Autor Opublikowano 30 sierpnia 2016 (edytowane) Niestety jak się chce mieć na żałosnych konsolach 1080p/60fps oraz fizykę z PC i dużo samochodów na trasie to coś kosztem czegoś. http://indiatoday.intoday.in/technology/story/assetto-corsa-arrives-on-ps4-and-xbox-one-but-the-journey-wasnt-easy/1/749105.html Edytowane 30 sierpnia 2016 przez Szejdj Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi