Opublikowano 21 maja 201311 l czyli mam się cieszyć w sensie, że to faktycznie będzie tak wyglądać czy bać, że oprawa zubożeje do wersji vity retail?
Opublikowano 21 maja 201311 l mysle, ze to moze wygladać nieco gorzej ALE jakość grafiki ocenia sie po ruchomym obrazie, a nie screenach ;] ja jestem dobrej mysli. te wszystkie gameplaye i trailery, ktore sa w necie to podobno wczesny build więc powinno byc ok w finalnym produkcie.
Opublikowano 13 czerwca 201311 l Etap z Singla, kampania ma być na 8-9 godzin.Cieszy to że w końcu gra trzyma 30 FPS. Edytowane 13 czerwca 201311 l przez dydel
Opublikowano 13 czerwca 201311 l ooo faktycznie, super, że jednak nie kłamali i zoptymalizowali silnik do stałych 30fps, wcześniejszy filmik z multi również smigał idealnie. Do mnie zakup Day one - uwielbiam te uniwersum, a wychodzi na to, że to ostatni killzone w znanym wszystkim klimacie. Szkoda, że tytuły AAA omijają Vitę, widać, że moc jak na handhelda ma olbrzymią
Opublikowano 23 czerwca 201311 l nowy gameplay - to wygląda, rusza się i chodzi GENIALNIE, najładniejsza gra w historii handheldów nadchodzi http://youtu.be/7JFXvy51JAw Edytowane 23 czerwca 201311 l przez Ficuś
Opublikowano 23 czerwca 201311 l Gra wygląda fenomenalnie, blisko K2 też doczekać sie nie moge premiery dużo pokładam w multi.
Opublikowano 23 czerwca 201311 l również...jeszcze jeśli dobrze zaprojektują mapki to ta rozgrywka 4vs4 może być serio ciekawa - będzie więcej taktyki i teamplayu w porównaniu do randomu z k3.
Opublikowano 23 czerwca 201311 l A jak w ogóle ma się warstwa fabularna? Znam serię Killzone od Ps2 ale Mercenaries omijałem jeżeli chodzi o ten aspekt, ktoś zna dobrze temat?
Opublikowano 23 czerwca 201311 l akcja pomiędzy K2 i K3, nowi główni bohaterowie i nowi wrogowie wśród Helgastów i co najważniejsze z racji tego, że nasza ekipa to będą najemnicy - zadania będziemy dostawać od obu stron więc będą misje w których będziemy pomagać Higom
Opublikowano 23 czerwca 201311 l To bylo tak sarkazmoironicznie A co, u niego niby nie było "sarkazmoironicznie"? Podpowiem. Było. Edytowane 23 czerwca 201311 l przez Ludwes
Opublikowano 24 czerwca 201311 l akcja pomiędzy K2 i K3, nowi główni bohaterowie i nowi wrogowie wśród Helgastów i co najważniejsze z racji tego, że nasza ekipa to będą najemnicy - zadania będziemy dostawać od obu stron więc będą misje w których będziemy pomagać Higom Oo to nieźle, można liczyć na różnorodność w tej kwestii
Opublikowano 12 lipca 201311 l Zapisy do bety pod linkiem: https://psnbeta.eu.playstation.com/userInfo.php?enroll=kzm_public_limited
Opublikowano 13 lipca 201311 l zapisałem się, mnie tylko interesuje jak będą wyglądać i jak będę zaprojektowane mapki, framerate i cały system grania z kolegami i matchmaking - jesli bedzie wszystko tip top to od razu kasuje bete i czekam niecierpliwie na fulla
Opublikowano 13 lipca 201311 l zapisałem się, mnie tylko interesuje jak będą wyglądać i jak będę zaprojektowane mapki, framerate i cały system grania z kolegami i matchmaking - jesli bedzie wszystko tip top to od razu kasuje bete i czekam niecierpliwie na fulla tej.. ale moze zdążymy zagrac jakis forumkowy meczyk?
Opublikowano 13 lipca 201311 l Tez sie zapisałem Ficus ma mnie na liście Friendsów to sobie popykamy trochę w betke (albo później w fula)
Opublikowano 20 lipca 201311 l prasa dosłała już wersje preview single player - embargo na wrażenia mija 24 lipca. Z tego co jedynie piszą to framerate jest stabilny, a całość wygląda tak jak na trailerach i fotach - żadnych bullshotów cambridge nie puściło zajarany jestem ciekawi mnie też kiedy będą rozsyłać kody na betę...ojjj vita będzie się po 4 razy dziennie ładować jeśli zrobią dobre multi w tym Killzonie :P
Opublikowano 20 lipca 201311 l No wrzesien minie pod znakiem kz najemnik i gta5 . Pysznie!! Aa i moze rayman legends . Marze crossbuyu w raymanie z ps3 :-)
Opublikowano 22 lipca 201311 l Z tego co jedynie piszą to framerate jest stabilny, a całość wygląda tak jak na trailerach i fotach - żadnych bullshotów cambridge nie puściło Jakby to napisać... i tak i nie (cholerne embargo :<) W każdym razie dzięki za hinta z tym preview, bo bym nie wiedział, że to rozsyłają