CoATI 1 051 Opublikowano 1 sierpnia 2013 Opublikowano 1 sierpnia 2013 fajnie sie gra, tylko mam problem... nie udało mi sie dograc zadnego meczu do konca :< zawsze mnie wywala... a to host sie rozłączył, a to jakis randomowy kick... nie mam szczescia do tej gierki :< Cytuj
Daffy 10 570 Opublikowano 1 sierpnia 2013 Opublikowano 1 sierpnia 2013 norma, że wywala, taka wina bety, mi ponad 50% meczy nie udaje się dograć do końca, ponoć jest nawet błąd, że jak ma się full ludzi na friendliście to się z serwerami nie połączysz . Nie dziwota, że to zamknięta beta. Mimo wszystko gra się super Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 1 sierpnia 2013 Opublikowano 1 sierpnia 2013 żeby jeszcze migracja hosta działała -_- Cytuj
Daffy 10 570 Opublikowano 1 sierpnia 2013 Opublikowano 1 sierpnia 2013 (edytowane) to lagi czy to pierwszy killzone gdzie pociski przechodza przez niektore powierzchnie? co do samej rozgrywki dwa duże minusy ( nie liczac tego jak czesto beta wywala do menu z błędami): - nieszczęsne 4vs4 - super się gra jak jest full ale jak ktoś zdezerteruje w czasie meczu lub nie daj boże zrobi tak dwóch to szanse na zwycięstwo lecą na pysk - brak piątego trybu gry w warzone - niby 5 rund ale pierwsza i ostatnia to ten sam body count czyli zwykły deadmatch są tu killstreaki czy tylko jedyną szansą na dopalacza prócz jego kupna jest zebranie z rakiety van-guard? Edytowane 1 sierpnia 2013 przez Ficuś Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 2 sierpnia 2013 Opublikowano 2 sierpnia 2013 (edytowane) Ehh nie dostałem się, ktoś wie, czy może klucze będą wysyłać falami ? Mam pytanie dotyczace sterowania. Jak celuje się gałkami ? W uncharted łatwo nie było się do tego przyzwyczaić, choć dużo pomagało celowanie samą konsolą ( co było świetnym pomysłem ) Osobiscie nie rozumiem, czemu gałki są tak nisko, wolałbym aby zamienić je miejscami z przyciskami, byłoby znacznie wygodniej, zwłaszcza do fpsów. Edytowane 2 sierpnia 2013 przez Moldar Cytuj
Niewidoczny 334 Opublikowano 2 sierpnia 2013 Opublikowano 2 sierpnia 2013 Złozyliscie juz pre-order?Najtaniej narazie widze na Amazonie za 30 GBP- macie namiar na cos taniej? Cytuj
LOKI7777 17 Opublikowano 2 sierpnia 2013 Opublikowano 2 sierpnia 2013 Macie ale zalezy gdzie mieszkasz:) Tesco uk ma za 25funtow:) Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 2 sierpnia 2013 Opublikowano 2 sierpnia 2013 multi jest GENIALNE - chodzi o tryb warzone - najlepszy z wszystkich killzone'ów mimo, że w każdym występował: - nie ma już klas postaci (snajper, medyk itp) - sami kupujemy bronie i ulepszenia i sami tworzymy swoją "klasę" - pełno rzeczy do oblokowania - tryb warzone to 5 misji, wynik końcowy gry rozkłada się proporcjonalnie - nie ma tak jak w k2 lub k3 gdzie wygrane zadanie w aktualnym trybie w warzone równało się jednemu punktowi dla drużyny - teraz punktów za podtryby jest więcej i jeśli w jakimś trybie będziemy dominować totalnie nad przeciwnym teamem to dostaniemy więcej punktów - warzone to teraz: zwykły deatchmatch, deatchmach na ciche eliminacje, deatchmach ze zbieraniem kart zabitego przeciwnika(cyli tzn kill confirmed) tryb gdzie trzeba rozbroić głowice (za pomocą mini gry) - ciche zabójstwa są genialne - jest nawet kontra w nich o wiele lepiej to przemyślane niż w k3 - co pewien czas na arenę spadają bonusy - trzeba je zdobyć co oblokowuje jakieś drony alb zagłuszacze radaru itp COŚ PIĘKNEGO (moje foty - gra na vicie wygląda z 5 razy lepiej) Cholerka, ta gra tak naprawde wyglada? W tym miesiacu moge wziac w koncu Vite w Playu i mocno sie nad tym zastanawiam, zwlaszcza, ze do kupna PS4 powiedzialem sobie, ze chce Vite juz miec. The time is right Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 2 sierpnia 2013 Opublikowano 2 sierpnia 2013 No wygląda kozacko, a wiadomo, że w singlu pewno jeszcze lepiej będzie... Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 2 sierpnia 2013 Opublikowano 2 sierpnia 2013 mam dziwne wrażenie, że ta wersja preview wygląda gorzej niż to multi no ale to tylko takie moje spostrzeżenia... w każdym razie kod bety multi na pewno jest "nowszy". Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 2 sierpnia 2013 Opublikowano 2 sierpnia 2013 Cholerka, ta gra tak naprawde wyglada? W tym miesiacu moge wziac w koncu Vite w Playu i mocno sie nad tym zastanawiam, zwlaszcza, ze do kupna PS4 powiedzialem sobie, ze chce Vite juz miec. The time is right Mam to samo, tylko pewnie zmienię kartę na abonament... Cytuj
Daffy 10 570 Opublikowano 2 sierpnia 2013 Opublikowano 2 sierpnia 2013 (edytowane) screeny są moje, zadnego retuszu, na ekranie vity wyglada o wiele wiele wiele lepiej calosciowo gra wyglada ciut gorzej niz killzone2 ale np ma pare efektow ktorych nawet trojka nie miala...np slepia helgastow i postacie odbijają się w realtime od powierzchni metalowych beta moze ma nowszy build ale jest mega niestabilna, wywala z gry bardzo czesto celuje sie ok, w opcjach mozna wlaczyc celowanie wsmomagane przez wychylenia konsoli jak w golden abbys na razie jedyne obawy co do fulla mam do tego nieszczesnego 4vs4, przy komplecie super sie gra, ale gdy nagle wyjdzie dwoch graczy to przy 2vs4 za duzo sie nie zdziala :confused: calosc chodzi plynnie ale same tempo rozgrywki jest wolniejsze nawet od killzone2, za to lag w sterowaniu i ciezar postaci juz zblizony do tego z k3 ja na bank kupuje we wrzesniu, nie na premiere bo akurat jestem na urlopie ale zaraz po sie zaopatrzam Edytowane 2 sierpnia 2013 przez Ficuś Cytuj
Daffy 10 570 Opublikowano 2 sierpnia 2013 Opublikowano 2 sierpnia 2013 rozkminiam system kart - z tego co widze nasze dzienne poczynania nagradzane są kartą, która nas przez dzień opisuje - im bliżej asa tym lepiej (jest nawet joker), nie wiem od czego zależą kolory. Teraz w rozgrywce...za każdy kill mamy +50$, po trupie zostaje jego karta, jeśli ją zbierzemy(w jednym trybie warzone to mus w innych nasza chęć) dostajemy bonusowe pieniądze, tym więcej im karta przeciwnika była wyższa (czyli zabiliśmy i zebraliśmy kartę lepszego gracza). Po rozgrywce karty(tu też nie wiem od czego zależy ich ilość) rozmieszczane są na specjalnym decku przypominającym pasjansa, jak zbierzemy w ciągu dnia full, karote,pokera itp takich kart znowu mamy bonusy pieniężne. Za pieniądze awansujemy, za pieniądze też kupujemy nowe rzeczy. W sklepach co jakiś czas jest zniżka na daną broń. System van-guard też fajny - możemy być przez chwilę niewidzialni, sterować bombowcem, zakłócić radar wrogów itp. I super plus, za nowy system naliczania punktów w warzone - teraz jedna super rozegrana i zdominowana runda może zdecydować o zwycięstwie, a nie jak wcześniej jedna runda równała się jednemu puntowi. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 2 sierpnia 2013 Opublikowano 2 sierpnia 2013 karty masz opisane w instrukcji Cytuj
Daffy 10 570 Opublikowano 5 sierpnia 2013 Opublikowano 5 sierpnia 2013 (edytowane) nowy patch baaaardzo poprawia stabilność bety. Niestety ma też błąd(nie wiem czy każdemu to się przydarza), po jego pobraniu blokuje nam kasę i możliwość wyboru ekwipunku. Trzeba wtedy usunąć betę z memorki ps vity i ściągnąć i zainstalować ją na nowo. Zastanawiam się z jakim wykupionym van-guardem będę grać w fullu...co najmniej kilka jest świetnych: martys engine - sterujemy latajacym dronem na planszy zabijając wrogówporcuine - dzialo naramienne - bron jakby z fimy predator, strzelamy rakietami przez ekran dotykowy do wrogówsky fury - z wykososci kilkuset metrow nad plansza strzelamy do wrogow z mega działaarc missile - dron latający za nami, który poraża prądem pobliskich wrogówghost - stajesz się na chwilę niewidzialnyvultur - pokazuje nam dokladna lokacje wrogow, dodtakowo widzimy ich przez scianyx3-jmr - wylacza radar przeciwnikomcarapace - tarcza dla naszego zolnieza Kusi valtur,porcuine i sky fury. Ciekawe jak z mapkami...pewnie przez rozmiar memorki ograniczyli ich do 6 i znając życie dość szybko wyjdą jakieś w dlc. Edytowane 5 sierpnia 2013 przez Ficuś Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Jak moge sie dorwac jeszcze do tej bety? Sony rozdaje jeszcze kody? Cytuj
diolek 43 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Pod koniec sierpnia będzie otwarta beta. Do zamknietej bety juz nie wysylają. Cytuj
Daffy 10 570 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Opublikowano 14 sierpnia 2013 pojawił się preorder w ps store - cena świetna bo 139zł...dostępna w dwóch wersjach w zależności od tego jaki bonus preorderowy chcemy przygarnąć. bierzecie z ps store czy czekacie na dobry deal na wersję na cardridge? Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Niezla cena. Wciaz najpierw musze sprobowac bety, zeby sprawdzic jak bedzie mi sie grac na tych malych analogach Vity. Swoja droga mam wrazenie, ze przez graczy i media Mercenary jest bardziej oczekiwany niz Shadow Fall. Nic z reszta dziwnego. Guerilla nie widzi, ktora gra ma klimat, a ktora nie?! Cytuj
Daffy 10 570 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Opublikowano 14 sierpnia 2013 (edytowane) redaktorzy już dostają powoli review code pełnej wersji...jeden z neogafu napisał: I'm playing the full version of Killzone Mercenary and graphically it's even better than the demo... Maybe it's the art design of the first levels but globally it's stunning. Killzone Mercenary it's the most impressive mobile game on the market! Edytowane 14 sierpnia 2013 przez Ficuś Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Opublikowano 14 sierpnia 2013 A jest planowane demo singla czy na becie sie skonczy? Cytuj
Daffy 10 570 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Opublikowano 14 sierpnia 2013 na razie tylko info o otwartej becie multi, w piątek podają jej termin, chcieliby by wystartowała 21 sierpnia ale jeszcze nic nie obiecują. Demo tzn fragment jednej misji z singla było jakieś 3tyg temu wysyłane w postaci kodu do ściągnięcia z sieci dla redakcji serwisów - u nas na forum np musiol i coati się załapali Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Opublikowano 14 sierpnia 2013 pojawił się preorder w ps store - cena świetna bo 139zł...dostępna w dwóch wersjach w zależności od tego jaki bonus preorderowy chcemy przygarnąć. bierzecie z ps store czy czekacie na dobry deal na wersję na cardridge? Ja z powodu, że nie gram w multi to kupię okazyjnie na karcie, ewentualnie poczekam na "cebulową" wersję w Plusie. Cytuj
Daffy 10 570 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Opublikowano 14 sierpnia 2013 ja chyba killzone wezme z ps store z uwagi na multi wiec tytul przez dlugie miesiace bedzie goscic u mnie na vicie. Znowu tearaway raczej łyknę na karcie...singla skoncze, moze pobawie sie w trofea i pewnie wystawie na pchlim targu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi