Daffy 10 568 Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 oo to dodam i cos moze pogramy, do mnie to dalej topowe multi pomimo tego ze we wrzesniu wybije mu juz rok, i do tego jak to wyglada na oledziku 0_O Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 4 czerwca 2014 Opublikowano 4 czerwca 2014 (edytowane) muszę ukończyć Raymana Legends, następnie KillZone w kolejce co, jak co, ale Exy trzeba ograć Edytowane 4 czerwca 2014 przez MEVEK Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 4 czerwca 2014 Opublikowano 4 czerwca 2014 o tak, Killzone Najemnik wygląda bajecznie. To -chyba- nadal najładniejsza produkcja na platformy przenośne? Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 2 lipca 2014 Opublikowano 2 lipca 2014 kolejny patch wyladowal, bardzo dlugo tworcy wspieraja ta gre Hi everyone,We'll be rolling out Killzone: Mercenary update 1.10 a bit later this evening.This contains some revisions to the spawn system's selection criteria, which we're hoping will improve the mplayer experience - particularly for team-based play. We'll continue to review spawn quality, so please feedback on any issues that may still be in play, post-update.Elsewhere, we've also addressed several stability issues that the community's highlighted, and tackled a couple of the reported glitches that people were exploiting in matches. Again, combined, we hope this leads to an improved play experience for everyone.Finally, for those with the Botzone update, we've added new botnames as chosen by the winners of our recent competition. If you spot yourself in there, then many congratulations :smileyhappy:As always, your feedback's been invaluable in putting this update together, so please continue to post thoughts and comments via the forum.The major outstanding issue that we're still pursuing are the reported grey screen spawn locks that some of you have seen. If you are still experiencing these, we'd be interested in details of the session times, together with who was in the round with you at the time. Video footage of the session would also be invaluable, from those able to capture it.I'll raise a separate thread shortly for people to report back on that issue. Alternatively, feel free to send through details privately if you'd prefer.Thankyou for the continued interest in the game, and we look forward to sharing news on further updates in the near future.Regards,MattTD Guerrilla Cambridge Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 2 lipca 2014 Opublikowano 2 lipca 2014 Szkoda tylko, że teraz mało kogo to interesuje. Swoją drogą dziwne, że jeszcze nie ma jej w Plusie. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 2 lipca 2014 Opublikowano 2 lipca 2014 ja gram przynajmniej raz w tygodniu i ludzi pelno na serwerach, a sadzac po rankingach spokojnie w tygodniu w multi ta gre odpala ok 12-15tys osob wiec jak na realia vity nie ma zle Cytuj
Evildante 8 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Opublikowano 6 sierpnia 2014 (edytowane) Szanowni koledzy oświećcie mnie, bo od jakiegoś czasu czaje się na ten tytuł. Z tego co pamiętam z recenzji z psxa, gra wymaga karty większej niż 4 gb ? prawda to czy mi się przyśniło ? Niestety mam tylko 4gb i słabo byłoby kupić grę i nie dać rady pograć. Edytowane 6 sierpnia 2014 przez Evildante Cytuj
w_s 30 Opublikowano 7 sierpnia 2014 Opublikowano 7 sierpnia 2014 Kiedyś po patchu gra się nie mieściła na 4gb ale później w kolejnym go odchudzili, więc na 4 powinno wejść. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 7 sierpnia 2014 Opublikowano 7 sierpnia 2014 Szanowni koledzy oświećcie mnie, bo od jakiegoś czasu czaje się na ten tytuł. Z tego co pamiętam z recenzji z psxa, gra wymaga karty większej niż 4 gb ? prawda to czy mi się przyśniło ? Niestety mam tylko 4gb i słabo byłoby kupić grę i nie dać rady pograć. a tak uparles sie na wersje cyfrowa? nie lepiej kupic zwykla w pudelku? zaoszczedzisz miejsca na i tak malutkiej memorce, w wersji pudelkowej instaluje sie tylko same patche do gry czyli jakies 500mb i tyle Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 8 sierpnia 2014 Opublikowano 8 sierpnia 2014 Fajnie gra się online. W końcu jakiś fps z dobrym multi dla konsoli przenośnej Na początku jest bardzo ciężko, bo jak wiadomo, celowanie do najprostszych nie należy, ale kilka meczyków i umiejętna współpraca gałki z wychyleniami i jest git. Co najważniejsze, szybko dołącza do gier i nie ma problemów z lagami. Dla mnie rewelka Cytuj
Evildante 8 Opublikowano 11 sierpnia 2014 Opublikowano 11 sierpnia 2014 Fakt masz kolego rację, ten problem dotyczył wersji cyfrowej. Nic zakupiłem już wersję na nośniku i muszę przyznać że gra daje radę i w singu i w multi. Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Naprawde nie spodziewalem sie az tak dobrej gry! Rozgrywka prezentuje sie swietnie, singiel w przeciwienstwie do takiego Shadow Fall wciaga, a od multiplayera nie mozna sie oderwac! Czucie broni, caly gunplay - jak dla mnie chyba najlepszy w calej serii. Jak ktos nie mial do tek pory okazji, to zdecydowanie polecam! Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Opublikowano 22 sierpnia 2014 a w multi w tej grze można lobby z ludźmi znaleźć ? Sent from my iPad using Tapatalk Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 23 sierpnia 2014 Opublikowano 23 sierpnia 2014 Naprawde nie spodziewalem sie az tak dobrej gry! Rozgrywka prezentuje sie swietnie, singiel w przeciwienstwie do takiego Shadow Fall wciaga, a od multiplayera nie mozna sie oderwac! Czucie broni, caly gunplay - jak dla mnie chyba najlepszy w calej serii. Jak ktos nie mial do tek pory okazji, to zdecydowanie polecam! dopiero teraz grasz pierwszy raz? Juz od bety glosilem wszem i obec ze to najlepsze multi na konsole przenosne i arcydzielo techniczne na vite Cytuj
Evildante 8 Opublikowano 23 sierpnia 2014 Opublikowano 23 sierpnia 2014 a w multi w tej grze można lobby z ludźmi znaleźć ? Sent from my iPad using Tapatalk Pewnie że tak, nawet wczoraj grałem z ludźmi chociaż ostatnio zdaża mi się że częściej zrywa połączenie z serwerem Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 24 sierpnia 2014 Opublikowano 24 sierpnia 2014 Dopiero co odpaliłem, pograłem chwilę i zdążyłem umrzeć. TA GRA NA EKRANIE VITY WPROST WYPALA OCZY! BOŻE, JAK TO WYGLĄDA! Jak się w to gra! Jak ja mogłem tak długo się wstrzymywać z kupnem vity ;_; Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 24 sierpnia 2014 Opublikowano 24 sierpnia 2014 Rayos, jaki masz PSN?! Gramy na online. 1 Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 24 sierpnia 2014 Opublikowano 24 sierpnia 2014 singiel sredni, multi goty, potrenuj i zapoznaj sie z specyficznymi galkami vity i do zobaczenia na serwerach a graficznie miazga - ladniejszej 3d gry nie ma na jakimkolwiek sprzecie przenosnym, choc tearaway czy wipeout2048 tez niewiele ustepuja, obadaj tez gierki 2d jak rayman legends na tym ekranie - oled tak poteguje kolory ze bania mala 1 Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 24 sierpnia 2014 Opublikowano 24 sierpnia 2014 Singiel tez nie jest taki zly, od multi sie oderwac nie mozna, nawet sam zastanawiam sie nad kupnem botzone, by moc w drodze sobie czasami lupnac. Cytuj
Emtebe 2 547 Opublikowano 24 sierpnia 2014 Opublikowano 24 sierpnia 2014 Kurde, chyba już czas bym i ja zakupił Killzone. Chyba i tak za długo się z tym wstrzymywałem Cytuj
Radovan 119 Opublikowano 24 sierpnia 2014 Opublikowano 24 sierpnia 2014 Singiel tez nie jest taki zly, od multi sie oderwac nie mozna, nawet sam zastanawiam sie nad kupnem botzone, by moc w drodze sobie czasami lupnac. Kurde czas zachwytu już dawno za mną. Muszę odebrać od znajomego, to może byśmy jakimś forumkowym team'em coś ugrali. Przykra sprawa, że tak dobrej produkcji dedykowanej naszej biednej Vicie już chyba nie uświadczymy Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 25 sierpnia 2014 Opublikowano 25 sierpnia 2014 ano, wiele wskazuje na to ze tearaway i killzone to byly dwa ostatnie duze AAA od zachodnich odddzialow sony i dewow zachodnich w ogole, na szczescie duzo aaa dalej w produkcji od azjatow. Mimo wszystko pozostaje duzy niedosyt - najemnik byl pierwsza gra na tym enginie i pierwsza cambridge studio i wyglada tak jak wyglada - strach sie bac do czego by byla zdolna vita gdyby jeszcze to zoptymalizowali Cytuj
Jeez_PS 843 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Opublikowano 26 sierpnia 2014 W wersji pudełkowej, można przełączyć na mówioną angielską wersję językową? Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Opublikowano 26 sierpnia 2014 musisz ustawic jezyk konsoli na angielski wtedy masz gre po angielsku, jak ustawisz jezyk konsoli na polski masz gre po polsku - tak jest przynajmniej w wersji z polskiej dystrubucji 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi