Skocz do zawartości

Killzone: Mercenary

.:marioo:.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki, juz zamówione, za dwa dni gram. Pamiętam jak KZ2 kupiłem jakiś czas po premierze, w multi nie było przebacz, ponad 20h się męczyłem ze sterowaniem i pro graczami żeby cokolwiek ogarnąć. Tutaj multi jest bardziej przystepne? Jak jeszcze gracie to dodawać mnie na PSN.

Opublikowano

musisz ustawic jezyk konsoli na angielski wtedy masz gre po angielsku, jak ustawisz jezyk konsoli na polski masz gre po polsku - tak jest przynajmniej w wersji z polskiej dystrubucji

O - nawet nie wiedzialem. W sumie polski dubbing w tej grze nie irytuje tak jak w Shadow Fall.

Opublikowano

A mnie wkurza w KZ to, że nie można powtórzyć misji od checkopointa (chyba) :/ chce przejść fragment misji stealth, i za każdym razem jak mnie przyuważą, muszę albo sam się zabić, albo dać się zabić... 

Opublikowano

Apropo Killzona, powiedzcie mi czym warto strzelać w gdy zdobywamy punkty za przesłuchania przeciwnika ?

Próbowałem różnych konfiguracji ale czesto kończy się na niezamierzonym zgodnie przeciwnika, coś nie potrafię tego wyczuć.

Opublikowano (edytowane)

Jeśli zależy Ci na trofeach to musisz przesłuchać każdego porucznika, czy kim oni tam są w strukturze Higów :P A w multi przesłuchanie przeciwnika daje to samo co Volture - widzisz wrogów przez ściany, przez krótki czas ;)

Edytowane przez KIELiCH
Opublikowano

ciezko wyczuc, zdajsie jesli przeciwnikowi w multi zostalo ponizej 10% zycia to lezy umierajacy na polu bitwy - wtedy podbiegamy i wykanczamy go recznie

w multi nie ma stricte przesluchan - sa tylko finiszery reczne/nozowe z qte i mozliwoscia obrony jesli chce nas przeciwnik wykonczyc zachodzac nas z przodu

Opublikowano (edytowane)

Szczerze to pytanie brzmiało tak, że do teraz nie wiem o co kaman  :sorcerer:  Weź z dodattkowych broni M2 ze strzałkami usypiającymi i już koleś leży gotowy do przesłuchania. Z bronią ostrą to nie wiem, loteria, może po nogach? :P Tak to finiszery, a nie przesłuchania, ale działa to jak Volture..

Edytowane przez KIELiCH
Opublikowano

Pytam bo przez te przesłuchania czesto umykają punkty w trubie multi, gdzie raz hakujemy, raz zbieramy karty, a raz właśnie trzeba dokonać przesłuchania.

Trzeba by panowie zebrać się ekipą i rozegrać jakiegoś szpila, kolege Zdunka mam dodanego do znajomych ale coś nie udalo nam się zgrać.

Opublikowano

No ja wczoraj ze Zdunkiem pograłem trochę i kurde, multi jest spoko, ale tylko jak wymiana ognia odbywa się standardowymi broniami, bo są sytuacje, gdzie wszsycy przeciwnicy mają same wyrzutnie, wchodzą na najwyższe punkty i nawalają ile wlezie... Trochę to słabe i zero funu.

Opublikowano (edytowane)

No ja wczoraj ze Zdunkiem pograłem trochę i kurde, multi jest spoko, ale tylko jak wymiana ognia odbywa się standardowymi broniami, bo są sytuacje, gdzie wszsycy przeciwnicy mają same wyrzutnie, wchodzą na najwyższe punkty i nawalają ile wlezie... Trochę to słabe i zero funu.

Tez tak na poczatku myslalem, ale wystarczy troche bardziej ogarnac gre, raz samemu z niej postrzelac i sam sie przekonasz, ze wystarczy nie latac srodkiem otwartej planszy by takiego typa stracic zwykla pukawka.

Ktos chcialby zrobic osiagniecie ze strzalkami usypiajacymi ? Nikt tym w multi juz nie gra.

Edytowane przez easye
Opublikowano

mam poad 50h w multi (a zegar gry liczy tylko czas rozgrywki, a nie siedzenie w lobby itp) i nigdy nie mialem problemu z rakietami - jak pisal easye - trzeba poznac mapki i unikac duzych przestrzeni - szczegolnie na rafinerii gdzie ludzie kochaja sobie stac na dachach tych dwoch przeciwleglych budynkow i walic do siebie