Daffy 10 568 Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 w czasie rozdzialu sa tylko quick save, jak zginiesz to sie odradzasz i tyle, by gra na stale zapisala postep musisz skaczyc rozdzial polecam wprowadzanie konsoli w stan standby jesli nie masz akurat tyle czasu by przy jednym posiedzeniu skonczyc level Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 (edytowane) Przecie jest opcja save and quit! Z tej wlasnie korzystam, gdy chce wymasterowac wyzwania w Raymanie. Killzone nie jest taki prosty na najwyzszym poziomie trudnosci, za pierwszym razem. Nie da sie ot tak skonczyc misji, ktore sa dosc dlugie. Po powrocie, zapis jest badz go nie ma tak zrobie. Wroce do KZ po wymasterowaniu Raymana. W tedy nie bedzie placzu Edytowane 26 stycznia 2015 przez MEVEK Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 zapisuja sie tylko wtedy kredyty, jak w czasie misji permanentnie wylaczyc gre to misje zaczynasz od poczatku Cytuj
piotros 220 Opublikowano 27 stycznia 2015 Opublikowano 27 stycznia 2015 A nie działa sposób z zapisem stanu w skrzyni z amunicją? Kiedyś nie było save'ów w trakcie misji, ale pamiętam, że któryś patch umożliwiał już zapis w trakcie misji. Trzeba byłoby poszukać zmian, jakie wprowadzały poszczególne patche. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 31 marca 2015 Opublikowano 31 marca 2015 sciagac z plusa i na serwery ale sobie na was ratio podciagne se se se btw warto zagrac kto ma vite, przynajmniej do sprawdzenia jaka grafe wyciaga ta konsolka i by pomarzyc co by z niej jeszcze mozna bylo wycisnac gdy podejdzie sie do niej na powaznie czytaj 2lata developingu i porzadne studio Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 31 marca 2015 Opublikowano 31 marca 2015 ile zajmuje miejsca cyfrówka? Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 31 marca 2015 Opublikowano 31 marca 2015 uff już sie przeraziłem bo po necie ludzie pisza że 7,5 gb Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 31 marca 2015 Opublikowano 31 marca 2015 goly wazyl 3,3gb, potem zaczely wychodzic patche co grubo ponad giga wazyly, zaczal sie lament ze na 4gb kartach ludzie nie pograja i z jakims patchem guerilla upchala patche w ~500mb co daje okolo 4gb lacznie Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 31 marca 2015 Opublikowano 31 marca 2015 Kto gra teraz w Killzona zanim wpadną boty? Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Ja, ale jeszcze sie nie wczulem dobrze, po singlu. Gra z zywymi to inna para kaloszy. Wlasnie... jakich set-up,ow uzywacie? Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Opublikowano 1 kwietnia 2015 ja od poczatku wierny podstawowemu karabinkowi, pancerzowi najciezszemu, porcupine i minie zblizeniowej Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Aż nabrałem ochoty pograć w KZ. porzuciłem plany platynowania jakiś czas temu, bo mimo wszystko trochę roboty z singlem będzie, ale może wrócę do tego. multi? podziękuję, kupiłem strefę botów i mi wystarczy Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Opublikowano 1 kwietnia 2015 przeciez multi jest zaje.biste - az tak noobisz ze sie boisz tego trybu w starciu z realnymi ludzmi? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Nie, po prostu ja prawie nigdy nie gram na multi w gierkach - nie lubię Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Nie, po prostu ja prawie nigdy nie gram na multi w gierkach - nie lubię A jak te booty w ogole ? Da sie zrobic tam 10 streak kill? Opcja pewnie dobrze sie sprawdza w offline, gdzie nie ma neta? Jak to dziala? Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Opublikowano 1 kwietnia 2015 (edytowane) identyko to wyglada jak tryb multi - tez ci nalicza punkty, streaki, trofea itp,zero roznic, po prostu zamiast zywych przeciwnikow masz AI, dlatego tym bardziej nie rozumiem rayosa ze ten tryb jest ok, a juz multi prawdziwe nie lepiej niz z zywym? pewnie latwiej, noob jestes pewnie straszny i dlatego boisz sie rywalizacji z zywym graczem Edytowane 1 kwietnia 2015 przez Ficuś Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Opublikowano 1 kwietnia 2015 (edytowane) wybierasz mape, "inteligencje" botow i w zasadzie chyba tyle gra się lepiej niz z zywym przeciwnikiem (jak dla mnie - jak juz mowilem - nie lubie multi). Nie pamietam czy wybieralo sie cos jeszcze w opcjach, dawno nie odpalalem tego trybu jak i samego Kz. Dziś włączę to Ci powiem. Ale tak - opcja jest całkiem fajna jak się nie ma dostępu do neta, a chce się pyknąć szybkiego FFA Tak czy inaczej, ta strefa botów kosztuje ~10 zł więc IMO warto, nawet jak się nie gra specjalnie dużo w multi. Edytowane 1 kwietnia 2015 przez Rayos Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Eh...W każdej grze unikam multi, nawet coopa bo zwyczajnie nie lubię. Męczy mnie "kontakt" z ludźmi, nawet przez sieć. Tyle. Nie lubię multi w MonHunie, nie lubię multi w Mario Kart, nie lubię multi w KZ, Dark Souls, w niczym. A to, że zapewne noobie w KZ to inna sprawa Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Eh...W każdej grze unikam multi, nawet coopa bo zwyczajnie nie lubię. Męczy mnie "kontakt" z ludźmi, nawet przez sieć. Tyle. Nie lubię multi w MonHunie, nie lubię multi w Mario Kart, nie lubię multi w KZ, Dark Souls, w niczym. A to, że zapewne noobie w KZ to inna sprawa przeciez mario kart to gra tylko dla multi, kazda czesc tej serii w singlu to kilogramy mulu Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Ja strasznie lamie w multi online i w zasadzie nie gram z ludzmi, ktorych nie znam poza netem. O multi w tym Killzone duzo sie naczytalem wiec sprawdze. Ratio bedzie tragiczne ale skoro jest az taki fun to fajnie bedzie sie pobawic chwilke. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Eh...W każdej grze unikam multi, nawet coopa bo zwyczajnie nie lubię. Męczy mnie "kontakt" z ludźmi, nawet przez sieć. Tyle. Nie lubię multi w MonHunie, nie lubię multi w Mario Kart, nie lubię multi w KZ, Dark Souls, w niczym. A to, że zapewne noobie w KZ to inna sprawa przeciez mario kart to gra tylko dla multi, kazda czesc tej serii w singlu to kilogramy mulu No widzisz, MonHun w zasadzie też i co? wolę grać po singlu Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Ja rozumiem nie grac w multi i skupiac sie na grach oferujacych bogate singlowe doswiadczenia Ale zagrywanie sie offline w Mario Kart to 1 1 Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Nie, po prostu ja prawie nigdy nie gram na multi w gierkach - nie lubię A jak te booty w ogole ? Da sie zrobic tam 10 streak kill? Opcja pewnie dobrze sie sprawdza w offline, gdzie nie ma neta? Jak to dziala? MEVEK, nie kupuj tego dodatku z BOTami, pogramy troszeczkę online i będziesz wykręcał lepsze wyniki 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi