Daffy 10 673 Opublikowano 17 grudnia 2013 Opublikowano 17 grudnia 2013 nie, pewnie piszesz w kontekscie uzywki wiec bierz smialo 1 Cytuj
NO!R 0 Opublikowano 18 grudnia 2013 Opublikowano 18 grudnia 2013 Gra jest super, poza multi który jest jakąś porażką cywilizacyjną. Jaki jest sens wrzucania czegoś, co nie działa? No chyba ze to ja mam wybitnego pecha, i w kółko wyskakuje brak połączenia albo wyrzucony przez hosta... Cytuj
Daffy 10 673 Opublikowano 21 grudnia 2013 Opublikowano 21 grudnia 2013 kto się wahał to niech kupuje - od dzis przez dwa dni killzone w promocji swiatecznej na ps store za niecale 80zl Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 21 grudnia 2013 Opublikowano 21 grudnia 2013 (edytowane) Waham sie caly czas bo boje sie ze i tak zaraz do Plusa wrzuca i bede zalowac. Sony tak potrafi. A do tego mam 4 gigowa karte i boje sie ze sobie nie pogram... :confused: BTW. Temat powinien byc chyba przeniesiony do dzialu Killzone, czyz nie? Edytowane 21 grudnia 2013 przez Voytec Cytuj
polson 7 Opublikowano 21 grudnia 2013 Opublikowano 21 grudnia 2013 Ja wlasnie kupilem, choc Vita u mnie w rekach zawita dopiero pod choinke. W zestawie z Tearaway(dobrze ze nie wybralem killzone bundle:)),32gb karta i aktualnymi grami z plusa Guacamele, Uncharted, Gravity i sega kart bede mal njblizsze kilka miesiecy ciorania:) . Mam nadzieje ze online nie jest az tak tragiczne. Cytuj
seb.maz 721 Opublikowano 21 grudnia 2013 Opublikowano 21 grudnia 2013 kto się wahał to niech kupuje - od dzis przez dwa dni killzone w promocji swiatecznej na ps store za niecale 80zl Dla mnie , to i tak za drogo . Gierki na przenośki powinny kosztować ok.50 zł. na starcie ! Do tej pory gry jakie kupiłem na Vite , to Rayman L. (promocja świąteczna) , LBP (też jakaś promocja za 29 zł.) i Wipeout (chyba ok.60 zł. używka ) , reszta z plusa . To mi się podoba , ale gdybym miał za to wszystko płacić jak na premierach , to straszna lipa ! Nie oszukujmy się , konsole przenośne , to tylko namiastka grania na stacjonarnych....... Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 21 grudnia 2013 Opublikowano 21 grudnia 2013 Pierwsza misja w grach tego typu powinna zrobic wrazenie. Tutaj im sie to udalo. Otwarcie robi wrazenie wizualnie, jest ciekawie, Ivanov wydaje sie spoko gosciem a ja co chyba najwazniejsze poczulem troche tej magii, jak pierwszy raz przechodzilem otwarcie Killzone 2, mimo ze dzieje sie to na Vekcie. Cytuj
Daffy 10 673 Opublikowano 21 grudnia 2013 Opublikowano 21 grudnia 2013 singiel jak w kazdym killzone - sredniak, moc tego tytulu to tylko i wylacznie swietne multi Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 21 grudnia 2013 Opublikowano 21 grudnia 2013 Fabularnie wiadomo niestety, ze nie porwie, ale ma byc klimat, klimat, klimat i kilka robiacych wrazenie akcji, ktorych zabraklo w Uncharted. Tutaj juz widac, ze da sie zrobic swietne skrypty przy plynnej animacji. Choc musze powiedziec ze mialem juz w pierwszej misji delikatne dropy. Cytuj
Daffy 10 673 Opublikowano 22 grudnia 2013 Opublikowano 22 grudnia 2013 dropy sa w singlu przy punktach kontrolnych, przez sekunde przy zapisie gra sie krztusi. To samo bylo w k2 i k3 - jak widac GG nie klamala ze to ten sam engine skonwertowany na potrzeby vity Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 22 grudnia 2013 Opublikowano 22 grudnia 2013 (edytowane) Chcieliście promo, macie promo . Za 80 zł jest (70 dla Plusowiczów) w promocji aktualnie. e: waaaaah, slowpoke.jpg. Ficuś mnie o cały dzień wyprzedził prawie, ledwo zdążyłem w sumie z tym postem . Nevermind! Edytowane 22 grudnia 2013 przez raven_raven 1 Cytuj
Daffy 10 673 Opublikowano 22 grudnia 2013 Opublikowano 22 grudnia 2013 ja musze wrocic do multi...ale caly czas cos mnie odciaga...pierw byl tearaway, potem kupilem w promocji legends i jeszcze go nie skonczylem, a jeszcze na cardridgu dragons crown gdzie mam dopiero 14h gry, a na ps3 gta5 jeszcze nie skonczone....ale wroce na bank - dzieki promocji pewnie sporo nowych bedzie na serwerach wiec sobie ratio podniose no i po nowym roku zapowiedziane bezplatnie dwie mapki z k2. Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 22 grudnia 2013 Opublikowano 22 grudnia 2013 Kupiłem bo się czaiłem od dłuższego czasu na tą grę. Zagrałem kilka meczów w multi i super jest. Singiel pod względem oprawy graficznej robi wrażenie. Dużo się dzieje a jakoś nie zauważyłem żeby klatki spadały. Fabuła taka sobie. Jak ktoś chcę pograć w multi to wysylać zapro na LionelPL Cytuj
polson 7 Opublikowano 22 grudnia 2013 Opublikowano 22 grudnia 2013 Ja od wtorku moge ciorac multi:) Cytuj
Assphalt 17 Opublikowano 22 grudnia 2013 Opublikowano 22 grudnia 2013 (edytowane) Jeżeli ktoś jest chętny na partyjkę w multi to wysyłajcie zaproszenia. Jutro we wtorek lub święta możemy złożyć ekipę i trochę pomęczyć nowicjuszy. Edytowane 22 grudnia 2013 przez Assphalt Cytuj
NO!R 0 Opublikowano 22 grudnia 2013 Opublikowano 22 grudnia 2013 Też się pisze. Zostawili mnie samego na pierwszy dzień świąt, to choć z Wami sobie pogram Cytuj
LwiaNerka 3 Opublikowano 23 grudnia 2013 Opublikowano 23 grudnia 2013 właśnie kupiłem więc też się piszę na grę przy okazji Dragon's Crown jak ktoś ma to też chętnie:) Cytuj
kasuro 34 Opublikowano 25 grudnia 2013 Opublikowano 25 grudnia 2013 Jak jest z tym save`em , gra zapisuje się po misji czy gdzieś trzeba podejść.... dwa razy musiałem przerwać rozgrywkę i za każdym razem musiałem od nowa bo nie była zapisana gra. Cytuj
Daffy 10 673 Opublikowano 25 grudnia 2013 Opublikowano 25 grudnia 2013 w czaie misji sa tylko checkpointy, gra zapisuje sie tylko miedzy misjami Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 29 grudnia 2013 Opublikowano 29 grudnia 2013 I zapis jest również w momencie odwiedzin sklepu z bronią. Często tym sposobem glitchowałem sobie misję, bo np. w misji "cichociemny" ktoś mnie zauważył w trakcie przeglądania oferty Cytuj
raziuPRO 0 Opublikowano 12 stycznia 2014 Opublikowano 12 stycznia 2014 Witam.Wczoraj zakupiłem Vitę z 3g w zestawie z invizimals i motorstorm rc i dokupiłem od razu do niej Killzone Najemnik i większą kartę pamięci. Mam problem z Killzonem. Gdy chcę wejść w Tryb wieloosobowy wyskakuje następujący komunikat (ten sam mam po włączeniu killzona): Należy zaktualizować oprogramowanie systemu. (mam dwie opcje) Aktualizuj oprogramowanie systemu lub anuluj. Jak dam anuluj cofnie mnie do głównego menu, a jak Aktualizuj oprogramowanie systemu i dam Aktualizuj przez sieć wifi wyskakuje komunikat: Najnowsza wersja oprogramowania już zainstalowana (C3-12049-6). Przez co nie mogę grać w multiplayer.Ma ktoś jakieś sugestie co robić? Cytuj
Daffy 10 673 Opublikowano 12 stycznia 2014 Opublikowano 12 stycznia 2014 hmmm dziwny przypadek, patcha do killzone pobrales i zainstalowales?aktualizowales system przez menu konsoli, jaka masz wersje softu? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi