Rayos 3 170 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Potwierdzam, po zmianie języku systemu na ang, gra jest po ang. Szkoda, że nie ma opcji angielskiego głosu z pl napisami . Cytuj
Jeez_PS 843 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Dzięki, juz zamówione, za dwa dni gram. Pamiętam jak KZ2 kupiłem jakiś czas po premierze, w multi nie było przebacz, ponad 20h się męczyłem ze sterowaniem i pro graczami żeby cokolwiek ogarnąć. Tutaj multi jest bardziej przystepne? Jak jeszcze gracie to dodawać mnie na PSN. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Opublikowano 26 sierpnia 2014 (edytowane) Ja przedwczoraj grałem 2 mecze z ludźmi z forum i nie szło mi AŻ tak źle szybko idzie ogarnąć. Edytowane 26 sierpnia 2014 przez Rayos Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Opublikowano 26 sierpnia 2014 musisz ustawic jezyk konsoli na angielski wtedy masz gre po angielsku, jak ustawisz jezyk konsoli na polski masz gre po polsku - tak jest przynajmniej w wersji z polskiej dystrubucji O - nawet nie wiedzialem. W sumie polski dubbing w tej grze nie irytuje tak jak w Shadow Fall. Cytuj
Emtebe 2 544 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Dobra, zakupiłem. Pobieram patcha i odpalam! 1 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Opublikowano 26 sierpnia 2014 A mnie wkurza w KZ to, że nie można powtórzyć misji od checkopointa (chyba) chce przejść fragment misji stealth, i za każdym razem jak mnie przyuważą, muszę albo sam się zabić, albo dać się zabić... Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Opublikowano 26 sierpnia 2014 (edytowane) W sumie mogę się wpisać na granie Edit: A w sumie jednak nie, zostawiłem konsole w domu ;( Edytowane 26 sierpnia 2014 przez Moldar Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Opublikowano 26 sierpnia 2014 No ewentualnie około północy, w tedy z pracy wrócę Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Ok,Rayos i Ficek niech jeszcze będą i będzie gitarka. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Rayos pije piwo i się uczy Ja się piszę na jutro Cytuj
Evildante 8 Opublikowano 30 sierpnia 2014 Opublikowano 30 sierpnia 2014 Jakby co ja to pogranie chętny bede, ale to pewnie gdzieś z wieczora, jak dziecko spać idzie mam czas na granie Cytuj
Evildante 8 Opublikowano 5 września 2014 Opublikowano 5 września 2014 Apropo Killzona, powiedzcie mi czym warto strzelać w gdy zdobywamy punkty za przesłuchania przeciwnika ? Próbowałem różnych konfiguracji ale czesto kończy się na niezamierzonym zgodnie przeciwnika, coś nie potrafię tego wyczuć. Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 5 września 2014 Opublikowano 5 września 2014 (edytowane) Jeśli zależy Ci na trofeach to musisz przesłuchać każdego porucznika, czy kim oni tam są w strukturze Higów A w multi przesłuchanie przeciwnika daje to samo co Volture - widzisz wrogów przez ściany, przez krótki czas Edytowane 5 września 2014 przez KIELiCH Cytuj
Evildante 8 Opublikowano 5 września 2014 Opublikowano 5 września 2014 OK to wiem i nie tak brzmiało moje pytanie. Chodzi mi tylko o multi, jaką bronią, tudzież gdzie celować żeby nie zabić a móc takiego typa przesłuchać. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 5 września 2014 Opublikowano 5 września 2014 ciezko wyczuc, zdajsie jesli przeciwnikowi w multi zostalo ponizej 10% zycia to lezy umierajacy na polu bitwy - wtedy podbiegamy i wykanczamy go recznie w multi nie ma stricte przesluchan - sa tylko finiszery reczne/nozowe z qte i mozliwoscia obrony jesli chce nas przeciwnik wykonczyc zachodzac nas z przodu Cytuj
Evildante 8 Opublikowano 5 września 2014 Opublikowano 5 września 2014 Ok, bo już myślałem że ja jakiś lewy jestem że tego wyrzuć nie mogę Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 5 września 2014 Opublikowano 5 września 2014 (edytowane) Szczerze to pytanie brzmiało tak, że do teraz nie wiem o co kaman Weź z dodattkowych broni M2 ze strzałkami usypiającymi i już koleś leży gotowy do przesłuchania. Z bronią ostrą to nie wiem, loteria, może po nogach? Tak to finiszery, a nie przesłuchania, ale działa to jak Volture.. Edytowane 5 września 2014 przez KIELiCH Cytuj
Evildante 8 Opublikowano 5 września 2014 Opublikowano 5 września 2014 Pytam bo przez te przesłuchania czesto umykają punkty w trubie multi, gdzie raz hakujemy, raz zbieramy karty, a raz właśnie trzeba dokonać przesłuchania. Trzeba by panowie zebrać się ekipą i rozegrać jakiegoś szpila, kolege Zdunka mam dodanego do znajomych ale coś nie udalo nam się zgrać. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 5 września 2014 Opublikowano 5 września 2014 No ja wczoraj ze Zdunkiem pograłem trochę i kurde, multi jest spoko, ale tylko jak wymiana ognia odbywa się standardowymi broniami, bo są sytuacje, gdzie wszsycy przeciwnicy mają same wyrzutnie, wchodzą na najwyższe punkty i nawalają ile wlezie... Trochę to słabe i zero funu. Cytuj
Evildante 8 Opublikowano 5 września 2014 Opublikowano 5 września 2014 To musze przyznać że mam szczęści, bo mało kiedy trafiam na takie walki. Wiadomo czasem wyrzutnia idzie w ruch jak jest okazja na multikila, ale raczej preferuje broń maszynową. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 5 września 2014 Opublikowano 5 września 2014 (edytowane) No ja wczoraj ze Zdunkiem pograłem trochę i kurde, multi jest spoko, ale tylko jak wymiana ognia odbywa się standardowymi broniami, bo są sytuacje, gdzie wszsycy przeciwnicy mają same wyrzutnie, wchodzą na najwyższe punkty i nawalają ile wlezie... Trochę to słabe i zero funu. Tez tak na poczatku myslalem, ale wystarczy troche bardziej ogarnac gre, raz samemu z niej postrzelac i sam sie przekonasz, ze wystarczy nie latac srodkiem otwartej planszy by takiego typa stracic zwykla pukawka. Ktos chcialby zrobic osiagniecie ze strzalkami usypiajacymi ? Nikt tym w multi juz nie gra. Edytowane 5 września 2014 przez easye Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 5 września 2014 Opublikowano 5 września 2014 No ja wczoraj ze Zdunkiem pograłem trochę i kurde, multi jest spoko, ale tylko jak wymiana ognia odbywa się standardowymi broniami, bo są sytuacje, gdzie wszsycy przeciwnicy mają same wyrzutnie, wchodzą na najwyższe punkty i nawalają ile wlezie... Trochę to słabe i zero funu. mam poad 50h w multi (a zegar gry liczy tylko czas rozgrywki, a nie siedzenie w lobby itp) i nigdy nie mialem problemu z rakietami - jak pisal easye - trzeba poznac mapki i unikac duzych przestrzeni - szczegolnie na rafinerii gdzie ludzie kochaja sobie stac na dachach tych dwoch przeciwleglych budynkow i walic do siebie Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 5 września 2014 Opublikowano 5 września 2014 No pewnie sporo w tym racji, bo map jeszcze nie poznałem. Generalnie gra się bardzo dobrze i polecam niezdecydowanym Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi