Opublikowano 25 kwietnia 20159 l Czyli to nie tylko u mnie. Próbowałem robić kampanię na kontrakty, ale szybko odpuściłem przypominawszy sobie jak nędzna ona była.
Opublikowano 25 kwietnia 20159 l z oficjalnego forum z 10 rano: Hello, Apologies for this issue. We've raised the issue with the matchmaking service and wil update as soon as we have a fix, or updates on the problem. timmers.
Opublikowano 26 kwietnia 20159 l Multi już działa, ale na serwerach totalne pustki, czekałem dziś kilka razy i nikogo nie było. Wieczorem, po 22 spróbuję, także zapraszam chętnych to szarpania i zdobycia kilku trofeów.
Opublikowano 27 kwietnia 20159 l Ja gralem wczoraj rano i w koncu dzialal multi - znalazlo mi ekipe bez problemu.
Opublikowano 29 kwietnia 20159 l Saptis Ty masz ściągniętego KZ z plusa? Bo zastanawiam się czy to nie przez cyfrową dystrybucję te problemy. Dalej mnie nie łączy ani z kolegą Pliskinem ani z kolegą Mevkiem (oni mają to samo co ja). Nie można znaleźć nikogo do lobby, a ze znajomymi niby łączy ale finalnie wyskakuje błąd. Wezyr- zaproś mnie to spróbujemy (nie widzę Twojego PSN ID).
Opublikowano 29 kwietnia 20159 l ja sprawdzalem 2 dni temu i bez problemu znajdywalo mecz i laczylo choc ze znajomymi wtedy nie gralem
Opublikowano 29 kwietnia 20159 l Ja mam wersje pudelkowa. Gra w trybie multiplayer juz normalnie dziala - bylo cos z serwerami bo nawet na weekend Guerrilla pisalo, ze nad tym pracuja i pozniej, ze juz naprawili. Gralem w niedziele i bylo ok, w poniedzialek tez bez problemu znalazlo mi graczy na multi. Mogliby zrobic jakis double EXP weekend - czy w tej grze byly juz tego typu rzeczy ? Edytowane 29 kwietnia 20159 l przez saptis
Opublikowano 29 kwietnia 20159 l bylo ale ja kojarze tylko jeden taki weekend niestety predzej to skonweruja na ps3 lub ps4 niz beda sie bawic w double exp weekendy niestety
Opublikowano 29 kwietnia 20159 l Jednak konsola przenosna jest traktowana inaczej. Sukces, ze gra dostala dwie dodatkowe mapy i co najdziwniejsze - zupelnie za darmo.Mam tylko nadzieje, ze tryb multiplayer bedzie dzialal jeszcze dlugo i go nie wylacza. Najlepiej gdyby na PS Vita powstala kolejna czesc gry, ale na to raczej nie ma co liczyc. Edytowane 29 kwietnia 20159 l przez saptis
Opublikowano 29 kwietnia 20159 l vite ma tak malo osob wiec jakby chcieli hajs za te dwie mapy to by to moze z 5 osob kupilo killzone mimo wszystko mial fajne wsparcie, patchy bylo pelno, nawet niedawno dostal z wsparciem vita tv, mam nadzieje, ze serwery beda jeszcze dzialac dlugo bo to w chwili obecnej jedyny sensowny tytul w multiplayer w jakiego graja ludzie na tej konsolce
Opublikowano 29 kwietnia 20159 l Saptis Ty masz ściągniętego KZ z plusa? Bo zastanawiam się czy to nie przez cyfrową dystrybucję te problemy. Dalej mnie nie łączy ani z kolegą Pliskinem ani z kolegą Mevkiem (oni mają to samo co ja). Nie można znaleźć nikogo do lobby, a ze znajomymi niby łączy ale finalnie wyskakuje błąd. Wezyr- zaproś mnie to spróbujemy (nie widzę Twojego PSN ID). Potwierdzam! Wszystko działa, jak spłata. daras, umawiamy sie na jakieś trofea? Potrzebuje wbić 2 online. Reanimacja kolegi i przeżyj strzał usypiający ze snajperki. Edytowane 29 kwietnia 20159 l przez MEVEK
Opublikowano 30 kwietnia 20159 l To ze strzalka usypiajaca tez mi brakuje, normalnie trudno to zdobyc bo nikt nie uzywa tej broni.
Opublikowano 30 kwietnia 20159 l W jednym z trybów na przesłuchania najlepiej używać właśnie pistoletu ze strzałkami... Jak ja grałem w ten tryb, to używałem właśnie rzeczy ogłuszająco/usypiających. Najgorzej było jak się trafiali współgracze, którzy zaraz dobijali przygotowanego pacjenta... Edytowane 30 kwietnia 20159 l przez piotros
Opublikowano 30 kwietnia 20159 l Trzeba bedzie sprobowac i wiecej pograc w ten tryb bo glownie gram w Guerrilla Mercenary.
Opublikowano 30 kwietnia 20159 l ja jestem na weekend pod wieczór, jak maluszek spi. grywam do pozna do 3, a nawet 4 nad ranem
Opublikowano 30 kwietnia 20159 l A ja dalej mam problem. Wchodzę do publicznego lobby, jestem określony jako host i czekam i czekam i nikogo nie ma. Czy jest tutaj ktoś kto ściągnął grę z plusa i działa ok? EDIT: już jest wszystko ok, po prostu jeden z patchów mi się automatycznie nie ściągnął przy pierwszym pobieraniu z ps store i musiałem ponownie kliknąć "pobierz". To info dla tych, którzy jak ja mieli problem z multi (hi Pliskin). Edytowane 4 maja 20159 l przez _daras_
Opublikowano 21 maja 20159 l Grywa ktos tu jeszcze w KZ, czy wszyscy pokupywaliscie PS4 i katujecie wieska? Trzeba mi pomoc przy 2 trofkach. Sanitariusz i MK2.
Opublikowano 21 maja 20159 l A na czym polegają te trofiki? osobiscie mało na multi grałem, ale chętnie pomogę i sam wbije cos Na strefie botów nie dajesz rady?
Opublikowano 21 maja 20159 l A na czym polegają te trofiki? osobiscie mało na multi grałem, ale chętnie pomogę i sam wbije cos Na strefie botów nie dajesz rady? Trudność polega na tym, ze nikt nie używa broni MK2, wiec niemożliwe jest wbicie tego trofeum. Rzecz w tym, żeby przeżyć strzał paraliżujący, wystrzelony przez przeciwnika. Drugie trudne trofeum to uratować rannego kompana, ale żeby do tego doszło, kompan musi dostać, gdzieś po nogach, ze słabego kalibru. Gram dużo i jeszcze mi sie to nie przytrafiło.
Opublikowano 21 maja 20159 l to do medyka przydalby się ktoś trzeci, a strzał paralizujący możemy razem jakoś zrobić mogę przysiąść dziś tak kolo 20 na godzinkę Edytowane 21 maja 20159 l przez Rayos
Opublikowano 21 maja 20159 l Wydaje mi sie ze da sie zrobic na 2. Rzucasz granata sobie pid nogi, a ja Cie ratuje. Jak nie to zawsze mozna zagadac z graczami. Moze daras? Edytowane 21 maja 20159 l przez MEVEK
Opublikowano 21 maja 20159 l Będę o 20 (jeśli mnie połączy u licha), też brakuje mi sanitariusza, chociaż kilka razy z botami byłem bardzo blisko.
Opublikowano 21 maja 20159 l ja zaraz sie podłączam. p,s ten headset z zestawu startowego PS4, będzie działał z vita?