Yamaneko22 3 Opublikowano 16 sierpnia 2012 Opublikowano 16 sierpnia 2012 Przeglądałem ostatnio archiwalne numery PE i w numerze 108 z sierpnia 2006 znalazłem raport z prac nad tym tytułem domowej roboty. Miała to być gra w klimacie i pod patronatem PE, ze zgredami w rolach głównych. Co się stało z tym projektem? Zapewne został porzucony już lata temu, ale ciekawi mnie co dokładnie się stało. Cytuj
Mendrek 569 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Zabrakło dalszej chęci do pracy, choć kilka prototypów minigier powstało, a ja stworzyłem dość obszerny gdd do pierwszego epizodu (miały być trzy). Gra miała hulać na emu GBA u i opowiadać o zg(red.)ach ratujących świat gier. Miała być utrzymana w głupawkowym humorze. Po pierwxzym zgonie gry próbowano ją ożywić, z marnym skutkiem. Obecnie nawet fabuła się zdezktualizowała nieco, gdyż PE przeszedł liczne gruntowne zmiany Cytuj
Tokugawa1982 95 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Zabrakło dalszej chęci do pracy, choć kilka prototypów minigier powstało, a ja stworzyłem dość obszerny gdd do pierwszego epizodu (miały być trzy). Gra miała hulać na emu GBA u i opowiadać o zg(red.)ach ratujących świat gier. Miała być utrzymana w głupawkowym humorze. Po pierwxzym zgonie gry próbowano ją ożywić, z marnym skutkiem. Obecnie nawet fabuła się zdezktualizowała nieco, gdyż PE przeszedł liczne gruntowne zmiany Hiv chyba ją recenzował ( jakiś wczesny etap). Fabuła jest ciągle aktualna - Zgredzi ciągle ratują świat gier od zapomnienia w umysłach co niektórych polskich graczy Cytuj
Mendrek 569 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Rdzeń może, ale sporo postaci z fabuły ubyło z różnych względów, a nawet redakcja (jedna z kluczowych lokacji) zmieniła adres, zresztą styl PE również uległ przemianom. Trzeba by było praktycznie od nowa. Btw. zgredzi mieli ratować światy gier wewnątrz nic samych, usuwając z nich rzeczy które psują świat gier, i przy okazji odkrywając mroczne prawdy stojące za tym ;p Oczywiście z przymrużeniem oka. Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 17 sierpnia 2012 Opublikowano 17 sierpnia 2012 I tak bys zagral dopiero jakby byla w PS+ za darmo ;/ Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 10 września 2012 Opublikowano 10 września 2012 Jak niby Karol robiles cos przy kompie i pisales linijki kodow jak ty kciuka nie masz? o_O Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi