Opublikowano 1 lutego 201312 l Ja tam widzę w niej potencjał, ale póki co trochę w(pipi)iająca. Ryjecie mi banie, śniła mi się dzisiaj
Opublikowano 1 lutego 201312 l miast sluchac głowy (co za kretynska ksywka tak w ogole) polecam snow tha product http://www.youtube.com/watch?v=Djp8ODyRK68 TO jest zenski rap po mistrzowsku //i nawet z kuchni za duzo sie nie rusza! Edytowane 1 lutego 201312 l przez FARMEROS
Opublikowano 1 lutego 201312 l Nie potrafie słuchać dupeczkowego rapu, nie ważne na jakim poziomie byłby. Po prostu nie umiem.
Opublikowano 1 lutego 201312 l ona fajnie napie,rdala bardzo, jest zreszta jeszcze pare raperek ktore maja skillsy i zaje,biscie sie tego slucha
Opublikowano 2 lutego 201312 l Nie potrafie słuchać dupeczkowego rapu, nie ważne na jakim poziomie byłby. Po prostu nie umiem. A Missy Elliot ? Ona ma więcej skillsa jak te mudżiny typu Lil wayne, drake czy inne gufna.
Opublikowano 22 lutego 201312 l flow porównywalne ze mną jak symultanicznie tłumaczę wiza khalifę na kacu mordercy
Opublikowano 22 lutego 201312 l moje miasto ehehehe przecież ten koleś mieszka na jakimś zadvpiu w polsce D na podlasiu. wiem bo to sąsiad mojego ziomka Edytowane 22 lutego 201312 l przez sosnaa
Opublikowano 2 marca 201312 l ja je.be ten polski rap to powinien ktoś usunąć z życia publicznego . Kto chodzi w ogóle na koncerty takich patoli ?
Opublikowano 3 marca 201312 l <niesmialo_podnosi_reke> zapraszam na jakis dobry gig dobrych rapjerow, jest ogien szou i energia
Opublikowano 3 marca 201312 l dobrze zrobil, nie widze nic dziwnego w tym, dziw ze mu jeszcze nie prz,y(pipi)al gdzie wtedy byla ochrona? MARYSIA LEKKO W SZOKU