Skocz do zawartości

Beka z rapsów, raperów, ich fanów pozerów

Gość Vesper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

beka (pipi)a !! 

widać, że sokół kumpluje się z popkiem mistrzem mma i nauczył się tego i owego.

marysia była mocno w szoku

Edytowane przez sosnaa
Opublikowano

Kolejne choojowe zachowanie Sokoła, jak jego twórczość naprawdę lubię, tak jako osoba (na tyle, na ile da się to ocenić z jego życia publicznego) jest wkur.wiającym, aroganckim bucem. Jeszcze twardo się broni w sprawie rzutu fanem, no beka po prostu :

http://glamrap.pl/1/12293-sokol-komentuje-rzut-fanem

Farmer : a gdzie miała być ochrona, jak Sokół nie zdążył jej dać nawet sekundy na reakcję ? Jeszcze pier.doli o tym, że "Jeśli ktoś wchodzi na scenę przybić piątkę - ok", a skąd on wiedział, co ten chłopaczyna chciał ? On ma chyba jakąś jazdę na udowadnianie swojej prawilności nadal, a jak słychać nawet na tym filmiku (odgłosy pod sceną), robi to na niektórych wrażenie.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

ja je.be ten rap to powinien ktoś usunąć z życia publicznego . Kto chodzi w ogóle na koncerty takich patoli ?

Edytowane przez Sig
Opublikowano

Całkiem nieźle ten "patol" poleciał:

7:08

A stawiam stówę, że gdyby z tydzień nie jarał, byłoby jeszcze lepiej. Nie wiem, czy 93 to jego rocznik, ale jeśli tak, to już w ogóle dobrze jest.

Opublikowano (edytowane)

^^

jak mi kumple o tym wczoraj powiedział to myślałem, że żurom jarał się jak pochodnia i wił się na podłodze wrzeszcząc niczym obdzierany ze skóry. po obejrzeniu tego filmiku daje tej akcji 1/10.

Edytowane przez 44bronx
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

http://youtu.be/M87VeRJ2D-8

Ten gosc sie skonczyl po Kwiatach Zla. Cos tam imputowal Wojewodzkiemu (ktorego w sumie tez nie lubie, ale on ma taki styl), ze sie sprzedal na koncu. Chyba Pih juz zapomnial jak to wlasnie przez zbytnia zachlannosc na kase kazdy sie od niego odwrocil.