Opublikowano 3 kwietnia 20169 l LSO TDW spoko pokur.wieńce. To moje ulubione: Kiedyś mi się wydawało, że to Ping po ścięciu kłaków. No a ten kawałek nawet mi wpadłe kiedyś w ucho:
Opublikowano 4 kwietnia 20169 l najwieksza beka to jest sluchanie rapu majac wiecej niz 15lat. niech sie ktos zlituje i skasuje ten dzial ;\\Uważaj bo życiowy parkiet bywa śliski
Opublikowano 15 kwietnia 20168 l Jak ktoś ma instagrama to polecam wrzutę Tedego ze spotkania Beaty Kozidrak na lotnisku w Chicago. Ja pitole
Opublikowano 15 kwietnia 20168 l https://www.instagram.com/p/BEMO1lNirq2/?taken-by=tedef beka w c h u j
Opublikowano 15 kwietnia 20168 l ale on miał miejsce przy oknie a ona korytarzu Edytowane 15 kwietnia 20168 l przez sosnaa
Opublikowano 16 kwietnia 20168 l Dzisiaj na warszawskich Pawilonach pojawił się Popek ze swoją poharataną gębą. Nie trzeba było długo czekać aż grupa mentalnych gimbusów podbiegła do niego mówiąc "Popuś czy to Ty?" i prosząc o zdjęcia z nim. Oczywiście potem każdy łasy na lajki wstawia zdjęcie na FB. (pipi)a, czy można upaść jeszcze niżej?
Opublikowano 25 listopada 20168 l http://wiadomosci.radiozet.pl/Wiadomosci/Kraj/Pomidor-raper-z-grupy-Firma-poszukiwany-przez-policje-listem-gonczym-00032631 trzymaj się mordo!
Opublikowano 25 listopada 20168 l Jaki raper ma najgorszy fanbase i dlaczego jest to Łako Hemingłej? Edytowane 25 listopada 20168 l przez WezyrBiałegostoku
Opublikowano 25 listopada 20168 l Każdy polski. Najgorsi właśnie ci od Taco, wszystkich Sitków, Zbuków, oraz tzw. DŻEJDŻEJE, fani wiadomo kogo. Edytowane 25 listopada 20168 l przez Rozi
Opublikowano 6 grudnia 20168 l Włączyłem na jakies 20 sekund i dłużej nie wytrzymałem ze śmiechu i z poziomu żenady. Durexy i tabsy antykoncepcyjne, świetny pomysł na utwór.
Opublikowano 6 grudnia 20168 l Mnie w 1995 jako 10 latek strasznie rajcowala nawijka Piotra Marca o scyzoryku z Kielc. Teraz "promocja" polskjich "talentów" "rapu" odbywa się za pomocą tabletek zapobiegających ciąży. Nie wierzę by nikt prócz ddekombinacji nie brał tego lajtowego gatunku muzyki na poważnie.
Opublikowano 12 lutego 20178 l Rozprasza mnie ten bit w tle z dzwonków telefonicznych. Ja w ogóle mam jakiś w(pipi) na dzwonki telefoniczne, za dużo ich słyszę na codzień.