Opublikowano 13 lutego 20178 l moj ziomal naglasnial mu koncert. zapytal go o czym sa jego kawalki, to nie potrafil mu wytlumaczyc.
Opublikowano 13 lutego 20178 l XD Z czego beka? Belmondziak jest królem przecież. @najtmer - o czym są twoje kawałki? xddd o (pipi)a. też nie odpowiedziałbym na tak debilne pytanie Edytowane 14 lutego 20178 l przez erykgx
Opublikowano 14 lutego 20178 l no widzisz, on probowal, ale mu nie wychodzilo, i w tym caly problem. jeszcze inna historia, doswiadczona z bliska: >bylem na koncercie grupy PRO8L3M. >publika nawciagana proszkami. srednia wieku 19 lat. >wszyscy dra japy, stoje na backstageu i widze ile osob ma powykrecane ryje, dziki wzrok. >Oskar, mc, rozpoczyna numer "2040". >po skonczonym numerze zadaje pytanie publicznosci "Czy chcecie zyc w takiej przyszlosci?" >odpowiedz calego tlumu "TAAAAAAAAK!!!!!" > Artysta schodzi ze sceny na backstage, zakladajac czapke tak nisko, zeby nie bylo widac jego rozczarowania oraz zwatpienia we wlasna publike. > mysle sobie "no to mamy problem". Edytowane 14 lutego 20178 l przez Najtmer
Opublikowano 21 maja 20177 l no siemka RAP of Tomek Mersch, small Poles (he tells about himself "mały Pollack") - from Clervaux in Luxemburg. His mother was born in Przasnysz (Poland) where there are living grandparents of Tomek. Videoclip prepared by Maciej Muriasz from Frankfurt am Main and before from Przasnysz.
Opublikowano 22 maja 20177 l będą bardziej autentycznie jak już wprowadzą walutę euro w naszym kraju, jakoś w 2025 roku.
Opublikowano 26 maja 20177 l nie wiem czy oni to robia dla beki, ale od jakiegos czasu mi to chore guwno mocno siedzi + ofc waza, harry pothed, z gdyni surufka nie wiem o co chodzi w tekstach i komentarzach na yt, ale gdybym mógł od rana kruszyłbym z nią mateuuusza
Opublikowano 26 maja 20177 l Nie ma beki, jest dobry kawałek. to nie usos, loguje się na rejon czeka TU SOS aż mi okulary zaparowały
Opublikowano 26 maja 20177 l Dla beki to ja se mogę Cypisa posłuchać, a nie jakichś kur.wa pajaców. B Ł A Z N Ó W
Opublikowano 26 maja 20177 l Włoska robota brzmi lepiej niż cokolwiek nagranego w Polsce od czasów wystąpień Paderewskiego na forum LN.