Skocz do zawartości

Beka z rapsów, raperów, ich fanów pozerów

Gość Vesper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
17 godzin temu, Figaro napisał:

R Kelly tłumaczący się z gwałtów to niezły widok.

Nie dość że raper, to jeszcze czarny, więc wiadomo, że to zrobił.

Podejrzewam, że znowu jakieś ku.rwy sobie przypominają, ze kiedyś dały mu dupy i można by było teraz na tym zrobić. Nie on pierwszy, niestety.

Z Michaelem Jacksonem też teraz cyrki i radiostacje przestają puszczać jego przeboje. Jakoś za jego życia FBI nic na niego nie znalazło, więc nie wiem, po co teraz takie cyrki i błazenada.

• Plusik 1
Opublikowano
5 minut temu, krupek napisał:

Podejrzewam, że znowu jakieś ku.rwy sobie przypominają, ze kiedyś dały mu dupy i można by było teraz na tym zrobić. Nie on pierwszy, niestety.

Z Michaelem Jacksonem też teraz cyrki i radiostacje przestają puszczać jego przeboje. Jakoś za jego życia FBI nic na niego nie znalazło, więc nie wiem, po co teraz takie cyrki i błazenada.

takiego victim blamingu to dawno nie widziałem, ale uznam że trolling

• Minusik 3
  • 2 tygodnie później...
  • 9 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Już chuy z jego muzyką, ale ten wywiad to mistrz, a w 6:28 to... xD

Opublikowano (edytowane)

Najepsi są ci kretyni, którzy nie kumają konwencji i myślą, że on tak na serio. Albo, że tatuaże z mordy usunął, jak to tylko makijaż.

85210708_3266259783402634_28457828084906

Edytowane przez Gość
  • 1 rok później...
Opublikowano

Jak widzę tę Oliwkę to mi się żyć odechciewa i wiem że się starzeje. No żeby takie grube brzydkie baby bez talentu robiły kariere? Jakoę sucholek nie mogę się na to godzić

• Plusik 1