Opublikowano 11 września 201311 l przeciez jama zla to klasyczeg, swego czasu czesto puszczany na melanzach
Opublikowano 14 września 201311 l https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UyS_UfhyBCA XDDD
Opublikowano 28 września 201311 l To jest ku.rwiak z grzywom Edytowane 28 września 201311 l przez ragus
Opublikowano 28 września 201311 l To jest ku.rwiak z grzywom Teraz zacznie się robić ciekawie. Alkohol + forumek...
Opublikowano 28 września 201311 l Chyba mamy tutaj psycho fana ze Ślizgu, z którego śmieje się nawet Kaban...
Opublikowano 29 września 201311 l W tym godzinnym wywiadzie jest oficjalne oświadczenie dlaczemu Ku.rwiak z grzywo naje.bany spi.erdala z koncertu takso?Bo mi się nie chce oglądać tego.
Opublikowano 29 września 201311 l Ten wywiad jest chyba przed ucieczką, a co do powodu to Ślizg wszystko już wie. Na koncercie pojawił się Skrzypek, którego Bug nie znosi i spropsował Rap Addix. Wybuchła kłótnia, miało dojść do solówki ze Skrzypkiem, ale taksówka była szybsza...
Opublikowano 1 października 201311 l "I kurwa rozjebal Dzeja Zi kurwa i to kurwa wygral kurwa zycie w chuj kurwa plyta kurwa, ktora kurwa sie nazywala kurwa Nigger kurwa i z tej kurwa pozycji kurwa..." - Kurwiak z GrzywaJaki ten gosc jest asluchalny w dyskusji lub monologu to az boli.
Opublikowano 1 października 201311 l Gadasz, czasami pier.doli głupoty, ale akurat słucha mi się tych wywodów całkiem spoko. Ale ja w sumie też dużo kur.w rzucam po pijaku.
Opublikowano 2 października 201311 l lajk ma strasznie pedalski sposob bycia, tak wali o ulicznych korzeniach, ale chyba troche go spaczyl pobyt w Anglii juz to widze, jak ze swoim przeciaganiem slow i ta smieszna maniera wali wódeczke z 'okolicznymi mordami' jaram sie troche jego rapem, ale sprawia wrazenie wlasnie drugiego mesa - rapowo bardzo dobrze a wrecz kozacko, a osobiscie zadufany w sobie buc bez krzty samokrytyki